За БМВ ентусиастите в Германия!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

UFO Pilot
Аватар

За БМВ ентусиастите в Германия!

Мнение от Azrail » 11 Ное 2004, 18:43

Драги админи,
не знам къде да я сложа тази тема, затова я преместете (при нужда) в която секция сметнете за най-подходящо.
Драги БМВ ентусиасти в родината на любимия ни автомобил,
тази тема я пускам за нас. Отначало смятах, че съм може би единствения заточеник, но в последствие се оказа, че сме поне 10 души, които влизат във форума, а аз лично познавам още 2-3 момчета, които са не по-малко ентусиазирани от мен, но нямат възможност да влизат. Призива ми е :

За Бога, братя, обединявайте се!!!

Дайте да се организираме сериозно преди всеки да си е заминал къде по къщята, къде по света и у нас... Че Гевара нещо не показва много сериозно отношение, въпреки че според мен трябва да се съберем в Мюнхен ;) Дайте предложения за място и дата.
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 11 Ное 2004, 20:16

Аз мисля че няма да успеем да се съберем преди коледа,но бихме могли да идем на някой треффен на БМВ.
Иначе аз ще си пътувам за БГ на 7 декември.Ако някой от вас смята да се прибира тогава може да пътуваме заедно.До тогава ако някой има път към Щутгарт може да ми дойде на гости за да :have one:

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 11 Ное 2004, 20:44

Аз съм сериозен, ама просто нямам време да се занимавам с организация :oops:
имам много работа и 5 месечен син на който посвещавам мойто свободно време ... не на последно място имам и жена :DDD

ако има някой който да се заеме с организацията - супер! аз ще дойда ако срещата е в радиус от 200 км :lol:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 11 Ное 2004, 21:28

Хм, и вие сте прави...
И аз се прибирам къде декември, така че наистина сигурно няма да можем да се организираме до тогава. ЧеГевара си има семейство, аз си имам лекции, упражнения, ала-бала... А и предполагам, че не съм единствен;), така че може би да я отворим тази тема отново след Нова година. Иначе аз към 29. -30. този месец имам ходене до Мюнхен, ако искате, можем да спретнем някакъв опит за среща?
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 12 Ное 2004, 1:33

На мен ми е малко далеч Мюнхен , но въпреки това подкрепям идеята да се видим там . Преди началото на 2005 няма да стане със сигурност , но може наистина да се видим на някое трефе след това или да се съберем наистина в Мюнхен , че ония в рестор. "Рила" кви кюфтета правят , да си е*е майката :DDD
Най-мразя да съм прав!!!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 12 Ное 2004, 20:26

ВАЖНО!!!

За всички Ентусиасти в Германия.. пичове примерно можете ли, ако си харесам кола от тук в мобиле.де да отидете и да я капарирате.. (стига да е по близо до вас) и ако може (и иска разбира се да помогне на един голям Ентусиаст като вас) нека всеки драсне 1-2 реда (може и на ЛС) да ми каже къде е в момента.Всички раноски по ходенето до там и парите за капарото ще му бъдат предаденипо банков път.

ВАЖНО!!!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 12 Ное 2004, 21:59

Предполагам, че никой от нас няма да откаже помощ, стига да има време и възможност. Казваш ни в кой град си си харесал кола и ние ти казваме дали можем да помогнем или не ;)
MORE BEER!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 13 Ное 2004, 20:32

Да ама като гледам само ти се обади.. :?
Живи и здрави, никой немога да карам на сила..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Мнение от Dr.Schnaps » 13 Ное 2004, 21:26

Еми хаиде де. А3 съм готов. Но мисля 4е трябва да е по слу4аи някои събор, рали или от сорта.
Аз съм предвидил догодина 2005 да ходя на
:arrow: TUNING WORLD BODENSEE
2005 vom 26.-29. Mai
http://www.messe-friedrichshafen.de/messen/tuning_world/index.php3
:arrow: Int. BMW Treffen des BMW Motorsport Clubs München , някзде пре3 средата на Juli
:arrow: Internationalen Automobil-Ausstellung (IAA) Personenkraftwagen 2005 in Frankfurt/Main.
Samstag, 17. September - Sonntag, 25. September 2005
http://www.iaa.de/iaa-interim/index.html

Ако има интерес кажете. но преди пролетта не се се6там за някакви събитя които да могат да представляват об6т интерес.
А ина4е за Мюнхен съм винаги на линия за6тото съм си закован тука до Март.
така 4е броите ме :D
Само 4е за Мюнхен- в момента се ремонтира музея на БМВ до догодина средата някъде.
ПП. Към SlipKnoT. Спокоино, за до 30 км около Мюнхен не е проблем. Ако те инетерсуват коли от тази околност ми пи6и ЛС и 6те ти обясня как стават не6тата с колите.....
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 14 Ное 2004, 0:23

Ако има нещо до щутгарт до края на месеца аз съм човека. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 535 iA . W124 260E , 929 Fireblade

Мнение от hemi » 14 Ное 2004, 18:18

:D :lol: :P
пишете ме и мен в групата(ако не сам яхнал друго возило до тогава),но във вси4ки слу4аи съм дабаи!! :DDD
Изображение

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 14 Ное 2004, 21:25

hemi написа::D :lol: :P
пишете ме и мен в групата(ако не сам яхнал друго возило до тогава),но във вси4ки слу4аи съм дабаи!! :DDD

ми сподели ни поне къде се намираш :roll:
во бист ду мейн шаци ... :DDD

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 535 iA . W124 260E , 929 Fireblade

Мнение от hemi » 15 Ное 2004, 1:58

хахахахахахаха!Адащ4е ти да не забрави?,аз съм комщия на нащия модератор :lol: :?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 17 Ное 2004, 10:31

Абе момчета може ли да се намери някоя Е-36 316и без много екстри само един шибидах искам да има за около 1000евро?
Опитаи смъртта но не умираи

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3er E46 N42 2003
Мечтае да кара: X6 hamann tycoon

Мнение от PESCHO » 17 Ное 2004, 14:12

абе нека да ми стане само umschreibung-a....

Следваща

Назад към Основен Форум