За БМВ ентусиастите в Германия!
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Azrail
- UFO Pilot
-
За БМВ ентусиастите в Германия!
Драги админи,
не знам къде да я сложа тази тема, затова я преместете (при нужда) в която секция сметнете за най-подходящо.
Драги БМВ ентусиасти в родината на любимия ни автомобил,
тази тема я пускам за нас. Отначало смятах, че съм може би единствения заточеник, но в последствие се оказа, че сме поне 10 души, които влизат във форума, а аз лично познавам още 2-3 момчета, които са не по-малко ентусиазирани от мен, но нямат възможност да влизат. Призива ми е :
За Бога, братя, обединявайте се!!!
Дайте да се организираме сериозно преди всеки да си е заминал къде по къщята, къде по света и у нас... Че Гевара нещо не показва много сериозно отношение, въпреки че според мен трябва да се съберем в Мюнхен
Дайте предложения за място и дата.
не знам къде да я сложа тази тема, затова я преместете (при нужда) в която секция сметнете за най-подходящо.
Драги БМВ ентусиасти в родината на любимия ни автомобил,
тази тема я пускам за нас. Отначало смятах, че съм може би единствения заточеник, но в последствие се оказа, че сме поне 10 души, които влизат във форума, а аз лично познавам още 2-3 момчета, които са не по-малко ентусиазирани от мен, но нямат възможност да влизат. Призива ми е :
За Бога, братя, обединявайте се!!!
Дайте да се организираме сериозно преди всеки да си е заминал къде по къщята, къде по света и у нас... Че Гевара нещо не показва много сериозно отношение, въпреки че според мен трябва да се съберем в Мюнхен

MORE BEER!
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Аз мисля че няма да успеем да се съберем преди коледа,но бихме могли да идем на някой треффен на БМВ.
Иначе аз ще си пътувам за БГ на 7 декември.Ако някой от вас смята да се прибира тогава може да пътуваме заедно.До тогава ако някой има път към Щутгарт може да ми дойде на гости за да
Иначе аз ще си пътувам за БГ на 7 декември.Ако някой от вас смята да се прибира тогава може да пътуваме заедно.До тогава ако някой има път към Щутгарт може да ми дойде на гости за да

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Аз съм сериозен, ама просто нямам време да се занимавам с организация
имам много работа и 5 месечен син на който посвещавам мойто свободно време ... не на последно място имам и жена
DD
ако има някой който да се заеме с организацията - супер! аз ще дойда ако срещата е в радиус от 200 км

имам много работа и 5 месечен син на който посвещавам мойто свободно време ... не на последно място имам и жена

ако има някой който да се заеме с организацията - супер! аз ще дойда ако срещата е в радиус от 200 км

- Azrail
- UFO Pilot
-
Хм, и вие сте прави...
И аз се прибирам къде декември, така че наистина сигурно няма да можем да се организираме до тогава. ЧеГевара си има семейство, аз си имам лекции, упражнения, ала-бала... А и предполагам, че не съм единствен;), така че може би да я отворим тази тема отново след Нова година. Иначе аз към 29. -30. този месец имам ходене до Мюнхен, ако искате, можем да спретнем някакъв опит за среща?
И аз се прибирам къде декември, така че наистина сигурно няма да можем да се организираме до тогава. ЧеГевара си има семейство, аз си имам лекции, упражнения, ала-бала... А и предполагам, че не съм единствен;), така че може би да я отворим тази тема отново след Нова година. Иначе аз към 29. -30. този месец имам ходене до Мюнхен, ако искате, можем да спретнем някакъв опит за среща?
MORE BEER!
На мен ми е малко далеч Мюнхен , но въпреки това подкрепям идеята да се видим там . Преди началото на 2005 няма да стане със сигурност , но може наистина да се видим на някое трефе след това или да се съберем наистина в Мюнхен , че ония в рестор. "Рила" кви кюфтета правят , да си е*е майката
DD

Най-мразя да съм прав!!!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
ВАЖНО!!!
За всички Ентусиасти в Германия.. пичове примерно можете ли, ако си харесам кола от тук в мобиле.де да отидете и да я капарирате.. (стига да е по близо до вас) и ако може (и иска разбира се да помогне на един голям Ентусиаст като вас) нека всеки драсне 1-2 реда (може и на ЛС) да ми каже къде е в момента.Всички раноски по ходенето до там и парите за капарото ще му бъдат предаденипо банков път.
ВАЖНО!!!
За всички Ентусиасти в Германия.. пичове примерно можете ли, ако си харесам кола от тук в мобиле.де да отидете и да я капарирате.. (стига да е по близо до вас) и ако може (и иска разбира се да помогне на един голям Ентусиаст като вас) нека всеки драсне 1-2 реда (може и на ЛС) да ми каже къде е в момента.Всички раноски по ходенето до там и парите за капарото ще му бъдат предаденипо банков път.
ВАЖНО!!!
- Azrail
- UFO Pilot
-
Предполагам, че никой от нас няма да откаже помощ, стига да има време и възможност. Казваш ни в кой град си си харесал кола и ние ти казваме дали можем да помогнем или не 

MORE BEER!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Еми хаиде де. А3 съм готов. Но мисля 4е трябва да е по слу4аи някои събор, рали или от сорта.
Аз съм предвидил догодина 2005 да ходя на
TUNING WORLD BODENSEE
2005 vom 26.-29. Mai
http://www.messe-friedrichshafen.de/messen/tuning_world/index.php3
Int. BMW Treffen des BMW Motorsport Clubs München , някзде пре3 средата на Juli
Internationalen Automobil-Ausstellung (IAA) Personenkraftwagen 2005 in Frankfurt/Main.
Samstag, 17. September - Sonntag, 25. September 2005
http://www.iaa.de/iaa-interim/index.html
Ако има интерес кажете. но преди пролетта не се се6там за някакви събитя които да могат да представляват об6т интерес.
А ина4е за Мюнхен съм винаги на линия за6тото съм си закован тука до Март.
така 4е броите ме
Само 4е за Мюнхен- в момента се ремонтира музея на БМВ до догодина средата някъде.
ПП. Към SlipKnoT. Спокоино, за до 30 км около Мюнхен не е проблем. Ако те инетерсуват коли от тази околност ми пи6и ЛС и 6те ти обясня как стават не6тата с колите.....
Аз съм предвидил догодина 2005 да ходя на

2005 vom 26.-29. Mai
http://www.messe-friedrichshafen.de/messen/tuning_world/index.php3

Samstag, 17. September - Sonntag, 25. September 2005
http://www.iaa.de/iaa-interim/index.html
Ако има интерес кажете. но преди пролетта не се се6там за някакви събитя които да могат да представляват об6т интерес.
А ина4е за Мюнхен съм винаги на линия за6тото съм си закован тука до Март.
така 4е броите ме

Само 4е за Мюнхен- в момента се ремонтира музея на БМВ до догодина средата някъде.
ПП. Към SlipKnoT. Спокоино, за до 30 км около Мюнхен не е проблем. Ако те инетерсуват коли от тази околност ми пи6и ЛС и 6те ти обясня как стават не6тата с колите.....
- hemi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535 iA . W124 260E , 929 Fireblade

пишете ме и мен в групата(ако не сам яхнал друго возило до тогава),но във вси4ки слу4аи съм дабаи!!

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
hemi написа::D![]()
![]()
пишете ме и мен в групата(ако не сам яхнал друго возило до тогава),но във вси4ки слу4аи съм дабаи!!DD
ми сподели ни поне къде се намираш

во бист ду мейн шаци ...

- hemi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535 iA . W124 260E , 929 Fireblade
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Абе момчета може ли да се намери някоя Е-36 316и без много екстри само един шибидах искам да има за около 1000евро?
Опитаи смъртта но не умираи
- PESCHO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3er E46 N42 2003
- Мечтае да кара: X6 hamann tycoon
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2