BMW M3 CSL

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

BMW M3 CSL

Мнение от Фидел Кастро » 06 Ное 2004, 1:05

Здравейте колеги!!! Аз съм далече от България в момента, но това което видях по руската НТВ направо ме "взриви" - BMW M3 CSL. Нямам думи. Оказва се М3 е нищо :!: :!: :!: Яка цена - 170 хил. долара. Красив мъник. :D :D :D 355 коня. Никакви екстри - хидравлика, климатик и пр. Тавана е от суперматериал - за лекота. Дъното на багажника е от картон(естествено сууупееееррр). Задното стъкло е супертънко. За съжаление го караше един "ингелиз" на о-в МАН, явно "обратен". Този педал само казваше как "ръмжи" мотора и яко форсираше!!! Гумите бяха "сликове". Моля за мнения и коментарии! Das ist fantastisch :?: :?: :?: Ще се радвам най-запалените фенове от клуба да седнат зад волана на "ЗВЯРААААА", а не лигочите. :bowdown: :bchug: :bchug:
Последна промяна Фидел Кастро на 06 Ное 2004, 18:02, променена общо 1 път
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Аватар

Мнение от MASTERA » 06 Ное 2004, 1:11

6том както казва6 е без екстри зна4и е кола в която ти взима6 ре6ения не колата във която има тръпка е не в такива дето те пазат 1000 вида системи против боксуване, против занасяне според мен това 6те да бъде супер кола

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 06 Ное 2004, 1:25

Не че искам да те разочаровам ама E46 M3 CSL е от бая време имаше и филмче за него на топ гиър има го и в раздел видео преди 100 години май ;) Но си прав че колата е ИЗРОД :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 06 Ное 2004, 1:27

Предполагам че става въпрос за М3CSL ,защото поне аз за BMW CSL не съм чувал!Ми доста е добро това бмв,едно от най-сериозните и бързи бмв-та правени някога!На мен много ми допада!Щом Джеръми Кларксън остана очарован от тази кола ,при все че не е голям фен на марката, значи наистина си заслужава хвалбите!
But does a human form display to those who dwell in realms of day

Аватар

Мнение от MASTERA » 06 Ное 2004, 1:38

хм може е за цлс да говори въпреки 4е тои е 360 а не 355 и какта каза ngc това бмв е доста бързо ама м3 hamman e 383 коня и е по бърза е не е с много ама е по бърза

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 06 Ное 2004, 11:03

Очакваме с нетърпение и продължение на изрода със М6 CSL :twisted: :twisted: :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 06 Ное 2004, 12:26

ngc7052 написа:Предполагам че става въпрос за М3CSL ,защото поне аз за BMW CSL не съм чувал!Ми доста е добро това бмв,едно от най-сериозните и бързи бмв-та правени някога!На мен много ми допада!Щом Джеръми Кларксън остана очарован от тази кола ,при все че не е голям фен на марката, значи наистина си заслужава хвалбите!

Точно така е М3 CSL и ти благодаря за допълнението. Забравих да кажа, че доколкото чух почти няма и разни стабилизиращи системи. Въобще кола за истински и заклет фен на любимата ни марка :driving: :driving: :bowdown: :bowdown: :bchug:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 06 Ное 2004, 21:11

BMW8 написа:Очакваме с нетърпение и продължение на изрода със М6 CSL :twisted: :twisted: :twisted:

О дааааа! :twisted: :twisted: :twisted: Наистина ще е изрод ,550коня!!!
But does a human form display to those who dwell in realms of day

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 09 Ное 2004, 20:53

Пичове няма ли да се научите че това не е чат и че тия неща ако вие ги откривате сега, нас не ни интересува че сте изостанали не само умствено. Влезте в IRC и си разправяйте коя кола колко е яка.
:!: :!: :!:
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 09 Ное 2004, 22:11

Па и аз да взема,да влезна в чата с малко оффтопик...
ngc7052 написа:Предполагам че става въпрос за М3CSL ,защото поне аз за BMW CSL не съм чувал!...

Има,има... :twisted:
Изображение
Driver's Racing Team

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 09 Ное 2004, 23:08

8) 8) Не разбирам защо Тано възприема това, като чат :?: :?: Ми обменихме мнения за върховен модел на любимата марка, аз се доуточних и т.н.!! Тръпката си е тръпка :!: :!: А това, което показва lowdriwer също го показаха. Май това е пионерчето в гамата CSL.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 11 Ное 2004, 0:20

lowdriver нямаш душа брееее :D :D :D :bowdown: : :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:++

Назад към Основен Форум