BMW M3 CSL
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
BMW M3 CSL
Здравейте колеги!!! Аз съм далече от България в момента, но това което видях по руската НТВ направо ме "взриви" - BMW M3 CSL. Нямам думи. Оказва се М3 е нищо
Яка цена - 170 хил. долара. Красив мъник.
355 коня. Никакви екстри - хидравлика, климатик и пр. Тавана е от суперматериал - за лекота. Дъното на багажника е от картон(естествено сууупееееррр). Задното стъкло е супертънко. За съжаление го караше един "ингелиз" на о-в МАН, явно "обратен". Този педал само казваше как "ръмжи" мотора и яко форсираше!!! Гумите бяха "сликове". Моля за мнения и коментарии! Das ist fantastisch
Ще се радвам най-запалените фенове от клуба да седнат зад волана на "ЗВЯРААААА", а не лигочите.

Последна промяна Фидел Кастро на 06 Ное 2004, 18:02, променена общо 1 път
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Не че искам да те разочаровам ама E46 M3 CSL е от бая време имаше и филмче за него на топ гиър има го и в раздел видео преди 100 години май
Но си прав че колата е ИЗРОД 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
Предполагам че става въпрос за М3CSL ,защото поне аз за BMW CSL не съм чувал!Ми доста е добро това бмв,едно от най-сериозните и бързи бмв-та правени някога!На мен много ми допада!Щом Джеръми Кларксън остана очарован от тази кола ,при все че не е голям фен на марката, значи наистина си заслужава хвалбите!
But does a human form display to those who dwell in realms of day
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
ngc7052 написа:Предполагам че става въпрос за М3CSL ,защото поне аз за BMW CSL не съм чувал!Ми доста е добро това бмв,едно от най-сериозните и бързи бмв-та правени някога!На мен много ми допада!Щом Джеръми Кларксън остана очарован от тази кола ,при все че не е голям фен на марката, значи наистина си заслужава хвалбите!
Точно така е М3 CSL и ти благодаря за допълнението. Забравих да кажа, че доколкото чух почти няма и разни стабилизиращи системи. Въобще кола за истински и заклет фен на любимата ни марка

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
Пичове няма ли да се научите че това не е чат и че тия неща ако вие ги откривате сега, нас не ни интересува че сте изостанали не само умствено. Влезте в IRC и си разправяйте коя кола колко е яка.

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
12 мнения
• Страница 1 от 1