BMW 6 шпионски снимки
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
BMW 6 шпионски снимки
Новото кабрио на BMW Серия-6 беше заснето неофициално по време на тестове.
Автомобилът с две врати показва новата версия на сегашната Серия-6, която между другото се продава доста добре.
Сегашното поколение се появи на пазара през 2003 г. и досега успява да реализира средногодишно по около 20 000 автомобили. През 2007 г. кабриото на Серия-6 премина през лек фейслифт, който също помогна за да се поддържа интереса към този модел.
Сега предстои появата на третото поколение на кабриолета, като промените ще бъдат значителни. Новата Серия-6 ще има по-спортен вид, въпреки че ще увеличи размерите си. Колата ще има по-къс превес и отпред и отзад, макар колесната база да е по-дълга от тази на сегашния модел. Линията на покрива ще бъде по-динамична, а като цяло дизайнът е с по-аеродинамични форми.
Двигателите ще бъдат без сериозни промени в сравнение със сегашните. Стана ясно, че можем да очакваме и „гореща” версия M6. При нея вероятно ще видим новият би-турбо V10, комбиниран със скоростна кутия с два съединителя и осем предавки, която ще се командва и от волана. Нормално за модела, оборудването ще бъде изключително богато и луксозно.
Интересно е, че досега за новото кабрио се очакваше твърд сгъваем покрив, но тези шпионски снимки определено показват мек покрив. Много е вероятно от BMW за предложат две версии, едната с мек, другата (срещу доплащане) с твърд сгъваем покрив.
Новото поколение на BMW 6-Series ще бъде на пазара към края на следващата година.

Автомобилът с две врати показва новата версия на сегашната Серия-6, която между другото се продава доста добре.
Сегашното поколение се появи на пазара през 2003 г. и досега успява да реализира средногодишно по около 20 000 автомобили. През 2007 г. кабриото на Серия-6 премина през лек фейслифт, който също помогна за да се поддържа интереса към този модел.
Сега предстои появата на третото поколение на кабриолета, като промените ще бъдат значителни. Новата Серия-6 ще има по-спортен вид, въпреки че ще увеличи размерите си. Колата ще има по-къс превес и отпред и отзад, макар колесната база да е по-дълга от тази на сегашния модел. Линията на покрива ще бъде по-динамична, а като цяло дизайнът е с по-аеродинамични форми.
Двигателите ще бъдат без сериозни промени в сравнение със сегашните. Стана ясно, че можем да очакваме и „гореща” версия M6. При нея вероятно ще видим новият би-турбо V10, комбиниран със скоростна кутия с два съединителя и осем предавки, която ще се командва и от волана. Нормално за модела, оборудването ще бъде изключително богато и луксозно.
Интересно е, че досега за новото кабрио се очакваше твърд сгъваем покрив, но тези шпионски снимки определено показват мек покрив. Много е вероятно от BMW за предложат две версии, едната с мек, другата (срещу доплащане) с твърд сгъваем покрив.
Новото поколение на BMW 6-Series ще бъде на пазара към края на следващата година.

Последна промяна Енцо на 20 Фев 2009, 12:11, променена общо 1 път
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
по първоначалните признаци шъ да е голем дзвер 

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса!

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Ей, ама добри ги маскират с тия дзвръцки
Почти нищо не се вижда
Но ми се струва, че няма да е толкова шантава, колкото сегашната...

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Колата ще е голям звяр,поне така си мисля,ама стига да не е с този грозен теглич отзад.Направо като видя накой хубави и скъпи коли с тегличи отзад и ми иде да убия собствекика.

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
biogame написа:Колата ще е голям звяр,поне така си мисля,ама стига да не е с този грозен теглич отзад.Направо като видя накой хубави и скъпи коли с тегличи отзад и ми иде да убия собствекика.
Т'ва за теглича даже не знам,
как си успял изобщо да си помислиш,
че може да го оставят..

Ще е яката раОта 6-цата.
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
По стоповете ми прилича на някво пежо
и все пак е по добре от хечбега.., но като цяло съм недоволен от новите модели на BMW...
In 3 series we trust!

In 3 series we trust!

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- стан