Тропа ли ви предницата на бавареца?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ivokaza
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 406HDI
Тропа ли ви предницата на бавареца?
Чувал съм че BMW-тата много им тропа предницата - а вече го знам и от собствен опит. Преди два месеца смених предни амортисьори ( Sachs ) и шарнири,втулки. Сега пак се разтропа много - отидох в сервиза ( D&N ), всичко което били монтирали преди два месеца си било работело идеално, НО амортисьорите започвали да изяждат не знам си какво си ( даже ми показаха, горе при капачките нещо, ама аз не разбирам). И за да не си разваля не знам си какво си сега трябвало да сменя накрайници и подпори към тях - с труда около 300-350 лв. Ако толкова често трябва да ремонтирам предницата - определено BMW - не е за мен:( Само са надявам като сменя и това да не се счупи нещо друго - щото смених и накладки и дискове и ....абе мамата си джаса:) Чакам отговори:)
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Мойта предница не тропа ма отзад нещо при диф. тампона май
ментетата ги има да

ментетата ги има да
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Ако си смениш всички неща (счупени) по предницата с истински (не ментета) няма да имаш проблеми дулго време.Аз на мойта и смених почти всичко по предницата преди 2 години и от тогава не съм я пипал.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Za E36
Po princip za E36 znam,4e imat malko delikatno predno oka4vane - t.e. triabva da go pazi6 ot golemite jmi.(To kakvo li pak izdarja ne tezi dupki???)Na moeto se naloji skoro da mu smeniam 6arniri otpred i tamponi otzad.
Moje pri teb da se smiata,4e tozi defekt e polu4en ot nepravilen montaj.Estestveno e brato da ti kajat v sa6tia service,v koito s ti gi montirali,4e problema ne to tiah.Znae6,4e i minimalno otklonenie igrae goliama rolia sled tova dali 6te se razhlopa ne6to po oka4vaneto.da ne kaja,4e se polu4ava i usukvane na cialata prednica i mnogo glavobolie posle.
Moje pri teb da se smiata,4e tozi defekt e polu4en ot nepravilen montaj.Estestveno e brato da ti kajat v sa6tia service,v koito s ti gi montirali,4e problema ne to tiah.Znae6,4e i minimalno otklonenie igrae goliama rolia sled tova dali 6te se razhlopa ne6to po oka4vaneto.da ne kaja,4e se polu4ava i usukvane na cialata prednica i mnogo glavobolie posle.
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!
Вие си знаете!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
abe to ot na6te pati6ta niama kak da ne ti se raztropa ne6to po kolata no da 4ukam na durvo pri na6to za 2 godini ot kakto go kupihme se 4uvat niakakvi trudno dolovimi potropvania :o
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Alpina написа:Мойта 323-ка няма никакви потропвания, шумове и прочие и си вози сравнително меко и приятно. Аз съм с амортисьори Bilstein. Ама въпреки всичко, никой не иска да я купува още :-(
Продаваш 323-ка? Дай малко пове4е инфо.
5 минути по-късно: Няма нужда, намерих сам....
Сори, не търся Е30.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
- ivokaza
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 406HDI
Ами отидох в сервиза пак и разбрах доста неща:
1. Че в България не БМВ, не Мерцедес а каквото и да е - се побългарява.
2. Че почти са ми изпуснали предните амортисьори - SACHS на 3 мес. / 4000 км.
3. Че гаранцията от 2 год. ще ми я уважат когато шок-тестера покаже над ниво 49 - в момента са на 38 и 35 съответно. При положение, че задните ми BOGE на 6 мес./ 9000 км. са съответно на 20 и 28 !!!
4. Че като са ми лоши амортисьорите ще ми се разбият още сто неща, ама не мога да дам по още 200 лв, на амортисьор за нови.
5. Че като ти сменят накладките с FERODO ( уж хубави), почват да свирят като не знам какво. Та рязаха някакъв канал в тях,...даже ми предложи тези чисто нови накладки да ги хвърля и да взема някви по 100 лв. та да не свирят.
6. Че нищо не става от тая държава и ще се мъчим докато....
Ама май по-добре да не се вайкам, ами да си купя Лада:)
3. Че гаранцията от 2 год. ще ми я уважат когато шок-тестера покаже над ниво 49 - в момента са на 38 и 35 съответно. При положение, че задните ми BOGE на 6 мес./ 9000 км. са съответно на 20 и 28 !!!
4. Че като са ми лоши амортисьорите ще ми се разбият още сто неща, ама не мога да дам по още 200 лв, на амортисьор за нови.
5. Че като ти сменят накладките с FERODO ( уж хубави), почват да свирят като не знам какво. Та рязаха някакъв канал в тях,...даже ми предложи тези чисто нови накладки да ги хвърля и да взема някви по 100 лв. та да не свирят.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
наистина в БГ да си подържаш БМВ-то не е лесна работа.Аз за това си ходя всеки път при едни и същи продавачи на резервни части и при едни и същи майстори за да няма грешки.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
ivokaza написа:Ами отидох в сервиза пак и разбрах доста неща:
1. Зависи кой ти го прави!
2.Не си вземай повече от там ...
3.Винаги може да се излъже непросветен човек ..
4.Това се отнася за почти всяка една част в автомобила и честото спестяване на някой лев за определена дреболийка води до доста по-голяма инвестиция на пари и нерви по-нататък във времето ..
5.Трябва да си луд да позволиш на някой да ти реже канал в накладките ...
6.Тук мисля, че всички сме съгласни ... има и хубави страни
- Osmicata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 220
abe i na men mi se pojavjavat njakakvi vibracii: nad 120 kormiloto zapochva leko da treperi i se usilva s uvelichavane na skorostta njamam predstava ot kakvo moje da bade njakai ima li ideja naskoro smenjah vsichki nakladki ne znam dali moje da ima vrazka ... kade v sofia e naj dobre da ti napravjat svestna diagnostika na okachvaneto az predi hodih vav FULDA centara na simeonovsko no osven che oraviha njakakvi nastrojki nishto drugo ne mi kazaha i ne sam dovolen osobeno.
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2