Има ли......
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Има ли......
Някой знае ли дали има версия на Z4 с твърд покрив във производство, мисля си че ще има но изобщо не е пусната!?
Питам щото днеска в София по Гурко посока стадиона мина едно такова червено с червен номер ХХХ ТАА ХХ или ХХХ ТТА ХХ, нещо такова беше номера и върху покрива имаше некакви 2 въздухозаборника, ама не можах да го снимам, щот загубих ума и дума, изглеждаше все едно е 6-цата, но само на пръв поглед, иначе с тоя цвят отдалече го взех за Ферари, а се оказа дзвер Z4!
Питам щото днеска в София по Гурко посока стадиона мина едно такова червено с червен номер ХХХ ТАА ХХ или ХХХ ТТА ХХ, нещо такова беше номера и върху покрива имаше некакви 2 въздухозаборника, ама не можах да го снимам, щот загубих ума и дума, изглеждаше все едно е 6-цата, но само на пръв поглед, иначе с тоя цвят отдалече го взех за Ферари, а се оказа дзвер Z4!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
БМВ с твърд поркив, фабрично няма. ХардТоп можеш да си купиш от БМВ А.Г. или от някой тунинг майстер фирма. Веднуж се заговорих с един пич от дарукар на експото и той каза, че такво чъдо при БМВ няма и надали скоро ще има. 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ами не искам да изглежда като надувка, обаче няма нячин да съм го объркал, познавам всички БМВ-та отлично и шансът да съм сбъркал е 0%. Иначе съм виждал Е36 с такъв покрив, а Z8 само на снимка с твърд покрив!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Z3 с твърдия покрив е модела след 98- ма или 00, не съм сигурен точно. т.е. фейслифт някакъв. Ако се загледате има промяна и в задните стопове на тези, които са с хардтоп-а.
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2