BMW E36 vs Alfa 155
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
BMW E36 vs Alfa 155
Predstoi mi da si kupq kola i se dvuomq mejdu dve koli - Alfa 155 i BMW 320 E36.4ul sym 4e ka4estvoto na Italqnskite koli ne e tolkova dobro v sravnenie s nemskite, no haresvam sportnite koli i sa mi kazvali 4e Italqnskite sa po byrzi
добре дошъл. пиши на кирилица.
и двете коли са хубави. като ти чета въпроса- явно не разбираш много от техническата страна (няма лошо). затова ще ти дам един съвет- карай ги и двете и която повече ти хареса как седи- купи си нея.
иначе да се впускаме във детайли кое е по-добро и защо- едва ли има смисъл.
ако имашп конкретни въпроси- питай.
и двете коли са хубави. като ти чета въпроса- явно не разбираш много от техническата страна (няма лошо). затова ще ти дам един съвет- карай ги и двете и която повече ти хареса как седи- купи си нея.
иначе да се впускаме във детайли кое е по-добро и защо- едва ли има смисъл.
ако имашп конкретни въпроси- питай.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re: BMW E36 vs Alfa 155
juliqn_ написа:Predstoi mi da si kupq kola i se dvuomq mejdu dve koli - Alfa 155 i BMW 320 E36.4ul sym 4e ka4estvoto na Italqnskite koli ne e tolkova dobro v sravnenie s nemskite, no haresvam sportnite koli i sa mi kazvali 4e Italqnskite sa po byrzi
аве и аз си мисля да си продам 320ката и да си зема някоя италианска машина че ми писна само да карам ,искам малко да се чупи ,да оставам на пътя ,да си блъскам главата

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Alexi написа:juliqn_ написа:Predstoi mi da si kupq kola i se dvuomq mejdu dve koli - Alfa 155 i BMW 320 E36.4ul sym 4e ka4estvoto na Italqnskite koli ne e tolkova dobro v sravnenie s nemskite, no haresvam sportnite koli i sa mi kazvali 4e Italqnskite sa po byrzi
аве и аз си мисля да си продам 320ката и да си зема някоя италианска машина че ми писна само да карам ,искам малко да се чупи ,да оставам на пътя ,да си блъскам главатада псувам
и да ме късат BMW-та ...
Абе, донякъде съм съгласен с теб ама само донякъде...

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
"Абе, донякъде съм съгласен с теб ама само донякъде...
Преди да си взема БМВ-то карах точно Алфа 155 2.0TS ами не е чак толкова лоша кола-напротив и ако трябва да съм точен вървеше колкото 325
, ама комфорта, сигурността удоволствието от задното нямат равни при БМВ! Както alx каза......като влезеш вътре и я покараш сам ще разбереш коя е твоята кола"
Успех
[/quote]
Е чак пък сравнение с 325i е не малко а доста неуместно
Виж за модел от "лошата серия" Q4 можем да говориме 

Е чак пък сравнение с 325i е не малко а доста неуместно

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
И двете са манияшки коли, БМВ-то е малко по-улегнала и може би по-добре направена кола, но Алфата не му отстъпва почти с нищо. Имай предвид че и двете са стари коли, така че ще ти коства да ги поддържаш добре и да ги държиш в движение. И двете са формирали цели култове от фенове, което значи че трябва да са направили нещо вярно тези модели
Както казаха всички останали, пробвай ги и виж коя ти допада повече.

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
На тоя дето ти е казал че италянските коли са по бързи, му кажи да не прекалява с Формула 1 и Шумахер.
А теб бих те посъветвал, наистина да се качиш в Алфата и в БМВ-то и да покараш, след това сам ще вземеш правилното решение!
А теб бих те посъветвал, наистина да се качиш в Алфата и в БМВ-то и да покараш, след това сам ще вземеш правилното решение!

А дееееееее, стига глупости сега....
И двете коли са хубави просто направи както ти каза алх
ПС. за всички други ЗАГУБЕНИ ако някое 316 или 318и ме бие си отрежа мадурите публично...!!!
ПС2. Мен БМВ повече ми харесва, но да се говори че всичко друго освен БМВ е скапано и не върви са думи на комплексари...
Пс3. Нищо лично към никой просто изразявам мнение..!
И двете коли са хубави просто направи както ти каза алх
ПС. за всички други ЗАГУБЕНИ ако някое 316 или 318и ме бие си отрежа мадурите публично...!!!
ПС2. Мен БМВ повече ми харесва, но да се говори че всичко друго освен БМВ е скапано и не върви са думи на комплексари...
Пс3. Нищо лично към никой просто изразявам мнение..!

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
GaD написа:ПС. за всички други ЗАГУБЕНИ ако някое 316 или 318и ме бие си отрежа мадурите публично...!!!
Да казвам на Лудия и си готви ... да ги режеш ... знаеш ли какви хубави стопове има 318-ката му

May the BMW force be with you!
GaD написа:Мен БМВ повече ми харесва, но да се говори че всичко друго освен БМВ е скапано и не върви са думи на комплексари...
Спор няма, но аз не видях някой да твърди нещо подобно /като никога

Има много добри марки, просто италианските не са между тях, без да искам да те засегна... т.е. всеки бърка

Последна промяна tsvet40 на 08 Сеп 2004, 11:27, променена общо 1 път
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
GaD написа:евгений, не почвай да се заяждаш знаеш за какво говора...
пък и 318и-115 коня неможе да ми се опъни...
Залагам 100 лв че ще те отвее на всякаква дистанция
May the BMW force be with you!
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3