BMW Klub Formula Karting - Resultati ot 3-tiq kryg.
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
BMW Klub Formula Karting - Resultati ot 3-tiq kryg.
Pyrwo da otbeleja: za syjalenie nqma kirilica na tozi komp, deto sym sednal sega, taka che za sega temata shte e taka. Dyrja da q postna oste dnes, pyk po-kysno moje bi shte q dopylnq/razshirq/kiriliziram.
I taka wchera (nedelia, 22 dec 2002) beshe porednata sbirka na BMW Entusiastite ot Sofia, i wypreki che nqmashe planowe da pra'im karting, reshihme da otskochim do pistata pone da gledame zapisa na ATI ot minalia pyt. No pistata izkushawa....
A narkomancheta kato nas trudno udyrjat. Taka che kato otidohme tam, sywsem malko trqbwashe da po gledame za da reshim che wsyshnost ste ima poreden kryg ot shampionata. I wypreki finansowite zatrudneniq na nqkoi i wse oste nezarastanalite rebra na drugi, se reshihme i go naprawihme! I beshe strahotno kato wseki pyt dosega!!!
Tozi pyt prawilata biaha malko "update"-ti. Pyrwo: sys jrebii wseki ot uchastnicite mu se padna opredelen kart. I wseki si karashe s karta kakto na kwalifikaciite (dokato minalia pyt beshe - edin kart na kvalifikaciite za wsichki), i s nego se systezawa i sled towa. Plus e fakta che nikoi ne moje da se oplakwa che e karal pyrwi i karta e bil studen i zatowa ne e naprawil dopra kvalifikaciq. Minus obache e towa che ima razlika w kartowete i koito ne ucheli - sorry. No se priema (na dowerie) che razlikata w kartowete ne e golqma. Drugo nowowywedenie biaha 3-te obikolki zagrqwane predi samoto systezanie, koeto syshto si beshe gotino. Taka se postignaha po-dobri uslovia, i kato cialo smqtam che systezanieto mina dosta po-chisto ot predishnoto, moje bi edinstweno Alpinata ste ima oplakwania che nqkoi sa go bluskali, no i toi narushi prawiloto da puska tezi koito go izprewarwat s obikolka, taka che... moje bi nqma golemi osnowania za oplawania. WYPREKI CHE BLYSKANIATA SA KRAINO NEJALATELNI!!!
I taka kam samoto systezanie. Uchastnicite tozi pyt oswen redownite ot MAD otbora (madPetio & madVanio), systo redownia protivnik - LandShark (t.e. moq milost), i oste po-redownia Alpina (ili Alpinardi, kakto nqkoi na pistata mu vikat
), wkluchiha i Petio, koito zashitawashe chesta na shofirashite 318is (minalia pyt DA_WOLF beshe w tozi otbor) i BMW323i - Boris (koito predstawi Samokov).
Sega nakratko ste predstawq rezultatite, a po-kysno ste gi oformq kakto podobawa:
Resultati - Kvalifikaciq
1) MadVanio (30:00)
2) MadPetio (30:23)
3) LandShark (31:16)
4) BMW323i (??:??)
5) Alpinata (??:??)
6) Petar (??:??)
(*) molia da me izwinite za lipsata na to4ni wremena na poslednite 3ma uchastnici. Ako te si gi znaqt moje da pomognat.
Samoto systezanie nqmashe golqma intriga na wyrha, tyi kato az taka i ne uspiah da se doblija do mad-otbora, koeto razbrah oste na pyrwata prawa otsechka - prosto te moshtno mi darpaha, taka che nqmah shans. Inache otzad imashe dosta borba za 4-5-6 mqsto, no weroqtno Alpinata moje da razkaje po-podrobno. Toi beshe i choweka koito predizwika dosta emocii w MADotbora, kato i dwamata imaha poblemi i s dwete si izprewarwania (mda, pyrwite 3-ma go zatworihme s po 2 obikolki), az imah malko problemi - srawnitelno lesno i chisto go minah i dwata pyti. No madPetio i madVanio imaha seriozni problemi, kato ednia dori se wrqza i w gumite za moment. Taka sled 12 systezatelni obikolki zawyrshihme taka:
1) MadPetio (+10 t)
2) MadVanio (+6 t)
3) LandShark (+4 t)
4) BMW323i (+3 t)
5) Petar (+2 t)
6) Alpinata (+1 t)
Obshtoto klasirane shte go naprawia po-kysno, no mislia che i sami moje da si go smetnite. Da, ne e dobre za nashia otbor, a i weroqtno moga i da izmislia nqkakwo oprawdanie. No aide, shte mina i bez towa. Prosto ochewidno MAD otbora tozi pyt se dwijeshe po-byrzo po pistata i zashujeno naprawi 1-2. Nadqwam se sledwashtia pyt poweche da gi iztormozia obache...
E tolkoz za sega ot men.
I taka wchera (nedelia, 22 dec 2002) beshe porednata sbirka na BMW Entusiastite ot Sofia, i wypreki che nqmashe planowe da pra'im karting, reshihme da otskochim do pistata pone da gledame zapisa na ATI ot minalia pyt. No pistata izkushawa....

Tozi pyt prawilata biaha malko "update"-ti. Pyrwo: sys jrebii wseki ot uchastnicite mu se padna opredelen kart. I wseki si karashe s karta kakto na kwalifikaciite (dokato minalia pyt beshe - edin kart na kvalifikaciite za wsichki), i s nego se systezawa i sled towa. Plus e fakta che nikoi ne moje da se oplakwa che e karal pyrwi i karta e bil studen i zatowa ne e naprawil dopra kvalifikaciq. Minus obache e towa che ima razlika w kartowete i koito ne ucheli - sorry. No se priema (na dowerie) che razlikata w kartowete ne e golqma. Drugo nowowywedenie biaha 3-te obikolki zagrqwane predi samoto systezanie, koeto syshto si beshe gotino. Taka se postignaha po-dobri uslovia, i kato cialo smqtam che systezanieto mina dosta po-chisto ot predishnoto, moje bi edinstweno Alpinata ste ima oplakwania che nqkoi sa go bluskali, no i toi narushi prawiloto da puska tezi koito go izprewarwat s obikolka, taka che... moje bi nqma golemi osnowania za oplawania. WYPREKI CHE BLYSKANIATA SA KRAINO NEJALATELNI!!!
I taka kam samoto systezanie. Uchastnicite tozi pyt oswen redownite ot MAD otbora (madPetio & madVanio), systo redownia protivnik - LandShark (t.e. moq milost), i oste po-redownia Alpina (ili Alpinardi, kakto nqkoi na pistata mu vikat

Sega nakratko ste predstawq rezultatite, a po-kysno ste gi oformq kakto podobawa:
Resultati - Kvalifikaciq
1) MadVanio (30:00)
2) MadPetio (30:23)
3) LandShark (31:16)
4) BMW323i (??:??)
5) Alpinata (??:??)
6) Petar (??:??)
(*) molia da me izwinite za lipsata na to4ni wremena na poslednite 3ma uchastnici. Ako te si gi znaqt moje da pomognat.
Samoto systezanie nqmashe golqma intriga na wyrha, tyi kato az taka i ne uspiah da se doblija do mad-otbora, koeto razbrah oste na pyrwata prawa otsechka - prosto te moshtno mi darpaha, taka che nqmah shans. Inache otzad imashe dosta borba za 4-5-6 mqsto, no weroqtno Alpinata moje da razkaje po-podrobno. Toi beshe i choweka koito predizwika dosta emocii w MADotbora, kato i dwamata imaha poblemi i s dwete si izprewarwania (mda, pyrwite 3-ma go zatworihme s po 2 obikolki), az imah malko problemi - srawnitelno lesno i chisto go minah i dwata pyti. No madPetio i madVanio imaha seriozni problemi, kato ednia dori se wrqza i w gumite za moment. Taka sled 12 systezatelni obikolki zawyrshihme taka:
1) MadPetio (+10 t)
2) MadVanio (+6 t)
3) LandShark (+4 t)
4) BMW323i (+3 t)
5) Petar (+2 t)
6) Alpinata (+1 t)
Obshtoto klasirane shte go naprawia po-kysno, no mislia che i sami moje da si go smetnite. Da, ne e dobre za nashia otbor, a i weroqtno moga i da izmislia nqkakwo oprawdanie. No aide, shte mina i bez towa. Prosto ochewidno MAD otbora tozi pyt se dwijeshe po-byrzo po pistata i zashujeno naprawi 1-2. Nadqwam se sledwashtia pyt poweche da gi iztormozia obache...

E tolkoz za sega ot men.
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Има много да се спори според мен, трябва да направим нещо по въпроса със синият флаг,и уточняване къде трябва да се направи място на Лидерите,има дискриминация и явно всички са против най-добрите,но така е в живота,ако си добър всеки гледа да те бутне;)
Let's paly that's Game
The Ultimate Driving Machine
Let's paly that's Game
The Ultimate Driving Machine
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
hi na vsichki.
Vchera biah za pruv put na takava zbirka,no iskam da kaja che beshe maniashko.Osobeno predi sfetofara da svetne zeleno napravo shtiah da poludeia ot kef.Kato za pruv put se klasirah 4ti mislia che e dobre da se nadiavam che skoro shte buda konkurancia na MADOTBORA za da ima poveche intriga.Mislia che sastezanieto beshe korektno i netriabva da ima surditi.
Vchera biah za pruv put na takava zbirka,no iskam da kaja che beshe maniashko.Osobeno predi sfetofara da svetne zeleno napravo shtiah da poludeia ot kef.Kato za pruv put se klasirah 4ti mislia che e dobre da se nadiavam che skoro shte buda konkurancia na MADOTBORA za da ima poveche intriga.Mislia che sastezanieto beshe korektno i netriabva da ima surditi.
- LandShark
-
смирен поклонник
-
MADVANIO написа:Има много да се спори според мен, трябва да направим нещо по въпроса със синият флаг,и уточняване къде трябва да се направи място на Лидерите,има дискриминация и явно всички са против най-добрите,но така е в живота,ако си добър всеки гледа да те бутне;)
Не мисля че си справедлив. Целта е да бъдем максимално честни в състезанията, които наскоро започнахме. Това че все още има нередности - има, но важното е че се движим във вярната посока. До края на шампионата има доста, така че надявам се по-нататък нещата ще се изгладят още.
- LandShark
-
смирен поклонник
-
BMW323i написа:hi na vsichki.
Радвам се че ти е харесало.
А сега ето и текущото класиране в шампионата:
1 madPetio 26 (3 съст)
2 LandShark 16 (3 съст)
3 madVanio 15 (3 съст)
4 Utah 4 (1 съст)
5 приятел-на-Да-Улф 4 (1 съст)
6 Alpina(ardi) 4 (3 съст)
7 Da Wolf 3 (1 съст)
8 BMW323i-Samokov 3 (1 съст)
9 Petar-318is 2 (1 съст)
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Andro Nashiqt Shampionat do koga e otvoren,Ne trqbva li da smenqme godinata ve4e...
ima dosta za izglajdane naistina.. no leka po leka ste stane vse po dobro, nakoeto se nadqvame vsi4ki!
ima dosta za izglajdane naistina.. no leka po leka ste stane vse po dobro, nakoeto se nadqvame vsi4ki!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Мисля дя грабвам шампионската титла за 2002г.
madPetio

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
7 мнения
• Страница 1 от 1