Размисли на шепа млади ентусиасти

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Размисли на шепа млади ентусиасти

Мнение от vicho » 07 Сеп 2004, 2:36

Понеже вярвам, че винаги ще остана фен на марката и винаги ще посещавам форума (поне докато съществува, а пък и ако тръгне да запада, ще напрегна малкото си мозъче и с риск да се надрискам от зор да измисля нещо, което може да помогне за просъществуването му, ще го направя), защото вярвам, че този форум никога няма да спре да се посещава. И занапред като горд собственик на БМВ ще имам неизбежни проблеми с него (БМВ-то) и ще имам нужда от помощ, съвет.

Винаги започват да се сравняват хората, кой по, кой е най... Неизменна част е случилото се при наличието на толкова много хора на едно място, дори и обединени, неизменно се появяват проблеми, малки и големи, но все пак ВСЕКИ ПРОБЛЕМ СИ ИМА РЕШЕНИЕ. Мисля, че всички сме равни и за това сме се събрали тук, затова сме Ентусиасти, както казва колегата err0r. За това сме ФЕНОВЕ!!!

Форума BMWpower-bg.net е бил създаден с главна цел да събира и помага на хора относно автомобилите BMW. Нека спазим тази идея и в бъдеще. Нека покажем на останалите, че BMW ентусиастите няма да се разделят на групи и да се изпокарат, а ще останат винаги сплотени, а като клуб организация и администрация - най-добрите!

В крайна сметка, всичко е както ние си го направим, дали ще имаме проблеми, дали ще сме задружни или ще се цепим и се дразним и т.н. Да бъдем всеки с характера си е най-лесно, трудното е да се разберем...

Желаем Turturelo да остане с нас, да бъде неизменна част от този форум и клуб, да бъде основна личност, както досега! Защото без основа ще се разпадне всичко изградено за толкова много време и с толкова усилия.

err0r, Slavi_m, BMW-X5, vicho
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар

Мнение от jony_X » 07 Сеп 2004, 11:27

:yes: :yes: :yes:

Много точно и добре казано... браво дано думите ти бъдат обмислени от всички в този форум както и от по новите като мен така и от старите запалянковци на марката !!! :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 07 Сеп 2004, 12:55

с теб съм пич...твърдо за

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 07 Сеп 2004, 13:23

Всичко онова което казва Вичо съм сигурен че е плод на чистия му ентусиазъм!
За съжаление има едно НО в цялата ситуация!
Не знам подбудите на Туртурело за напускане на поста администратор и не е зле ако има желание да ги сподели с нас!
Вичо прости ми че се отплесвам в твоя тема, но не ми се флудва сървъра.
Така първото но е че клуба търпи своето развитие и неизбежно ще търпи промени!
Хората които са го създали ги няма ... за съжаление или не !
Личностите поставени на обществени постове се изхабяват и нужно да бъдат сменени за да се отговори на нуждите на организацията.
Не говоря персонално за Туртурело или някой друг а принципно!
Голямата грешка на Туртурело в случая бе че не се появи там където трябваше пред така наречените си работодатели а именно общото събрание на Клуба!
Самото събрание няма да коментирам, само ще кажа че има вопиюща нужда от промени в клуба преди да престане напълно да съществува :cry: !
Бъдещите ръководни органи да не забравят че са поставени да са в услуга на членовете а не обратното и да не си въобразяват че ще им вдигнат паметник за онова което са вършили :shock:
Които го прави го прави за ентусиазма като не ти харесва се махаш!
Аз съм доказал че милея за клуба и ще направя каквото е по силите ми за да помогна!
Нека спрем обаче с приказките че това е българска работа, тя е като във други държави и по отношение на обществените реакции не се различаваме същественно просто те са го преживяли преди нас.
Няма трагедия в момента просто тежък момент за клуба, ако се реагира и се тръгне в правилната посока всичко ще отшуми ако не :roll:
Поздрави на всички
May the BMW force be with you!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 07 Сеп 2004, 14:30

И аз се присъединявам към горепосоченият тим, наистина добре си го обяснил! :wink:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tokarew » 07 Сеп 2004, 18:45

бъдете оптимисти бе хора :lol: ако някои стари членове на клуба си отидат други ште доидат само спокоино :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 07 Сеп 2004, 19:10

традицията БМВ никога не може да бъде разбита ,това е така защото феновете го решават. Без фенове колкото и да е велика една марка ,тя не струва ,а аз бих казал ,че сайта се радва на доста посетители всеки ,който поне мако се е докоснал до марката и се е влюбил в нея ще остане фен завинаки.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Сеп 2004, 0:53

Искам само да кажа, че темата е обща

err0r, Slavi_m, BMW-X5, vicho

Аз не съм единствения автор.

Благодаря на всички които ни подкрепят!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 08 Сеп 2004, 1:42

vicho
Днес се обадих на err0r и се видяхме. Смятам, съвсем ясно и точно му отговорих на зададените въпроси.... Каквото и да става, форума, както и клуба ще ги има и ще продължават да се развиват в положителна насока. Когато някой от вас нещо го притеснява или има нещо да каже - нека го направи смело без да се притеснява от нищо. Мнението на всеки е важно, независимо от кога е тук.... :wink: Форума е от ентусиасти за ентусиасти и докато има такива, той ще си бъде винаги .... online :wink:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 08 Сеп 2004, 13:09

Така е! Виче, като се видим ще се опитам да ти обясня нещата, както Асен ми ги обясни на мен. Имах доста притеснения, които утихнаха в последствие на разговора ни с Асен! :D
Изображение

Назад към Основен Форум