Вакантно място за администратор..

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Вакантно място за администратор..

Мнение от Turturelo » 05 Сеп 2004, 23:08

За мен чашата преля ... от 18 Февруари 2002г. съм влагал адски много сърце и желание в този клуб, покрай него имам много приятели в цялата страна, които са ми помогнали и продължават да ми помагат, когато имам нужда, мисля, че винаги съм давал всичко от себе си, за доброто на този Клуб. Просто ми се събра много .. несъм си хабил нервите, за да ми подлагат ентусиазма под съмнение!

Обърнете се към ръководството на BMW Клуб България с предложения за администратор на моето място, защото смятам, че потребителите на форума трябва да изберат човек, които да следи за реда в този форум!

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 06 Сеп 2004, 0:39

Почна се
Изображение

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 06 Сеп 2004, 0:51

ама защо :dunno:
ИзображениеИзображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 06 Сеп 2004, 2:09

Turturelo
Мога да изпиша три страници доводи да не освобождаваш мястото на администратор, но така или иначе се съмнявам, че ще промениш решението си ... И все пак ....?

Иначе .... върти ми се в главата Vasilen. Стига да му издържат нервите :wink:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 06 Сеп 2004, 8:28

Нека не забравяме.че тук ни е събрала обичта към марката и нищо друго! Нека мислим повече за "какво е добро за клуба/форума" а не в личен план!
За мен Turturelo се справя отлично с администрирането!

Иначе предлагам Лудия ГСМ.

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 06 Сеп 2004, 9:42

Лудия не е лоша идея

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 06 Сеп 2004, 10:53

Съгласявам се с вас...

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 06 Сеп 2004, 10:53

Предлагам да направиме една анкета според потребителите на форума. Да остане ли Туртурело или не?
Така като гледам как е тръгнало май всико ще отиде по дяволите ...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 06 Сеп 2004, 11:31

Ако има анкета .. Туртурело ... ще е пожизнено на този пост ...
Аз лично смятам че си върши работата ПРЕКРАСНО, и ако има някой който може да каже нещо напротив ... ще ми е много интересно да го чуя !

П.С. Колко пъти съм го молил да банне Пайнерчо ... ама той е праволинеен и не та не !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 06 Сеп 2004, 11:33

rtzankov написа:ако има някой който може да каже нещо напротив ... ще ми е много интересно да го чуя !

Очевидно има и такива! И на мен ще ми е много интересно да чуя доводите им! 100% подкрепа за Turturelo

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 320i Convertible '87

Re: Вакантно място за администратор..

Мнение от el_nino » 06 Сеп 2004, 13:12

Turturelo написа:За мен чашата преля ... от 18 Февруари 2002г. съм влагал адски много сърце и желание в този клуб, покрай него имам много приятели в цялата страна, които са ми помогнали и продължават да ми помагат, когато имам нужда, мисля, че винаги съм давал всичко от себе си, за доброто на този Клуб. Просто ми се събра много .. несъм си хабил нервите, за да ми подлагат ентусиазма под съмнение!

Обърнете се към ръководството на BMW Клуб България с предложения за администратор на моето място, защото смятам, че потребителите на форума трябва да изберат човек, които да следи за реда в този форум!

Това си е твоя работа но все пак малко са хората в този форум да те заместят по добре си остани справяш се чудесно друг е въпроса за нервите.Иначе предложените хора заслужават..... :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nuzzo » 06 Сеп 2004, 13:24

Най-лошото нещо в този форум е тенденцията за сравнияване на ентусиязъм което е грозно! Смятам че Владо е прав за себе си, тук не губи той, губи форума. Туртурело няма да стане по малко Фен, но Форума може да стане с по-малко фенове.
Изображение
NUZZO

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 06 Сеп 2004, 13:42

Боже господи колко сте загубени всички .
към Туртурело : - Туртурело аз те разбирам напълно и ще ти кажа,че ти се възхищавам как издържа досега имайки в предвид количеството на свободното ти време и глупостите които си понесъл по свой адрес.Искам да ти кажа че едно е ясно,с прекратяване на твоята работа в този форум той вече няма да е същия.
към всички останали : Ами нямам думи простоооо....Вземете четете други форуми (чужди) та белкем разберете за какво става въпрос . Изгонихте и малкото свестни хора останали тук . Оба4е това е неизбежно , те ако не си тръгнат ще е знак че са станали като всички останали . Най-накрая всички ще влизаме инкигнито и ще четем само и това ще е докато вие си мерите пишките (ентусиазма) . Само че това няма да е за дълго защото без хора като Владо няма да има и форум като този.
ТОВА КОЕТО МЕ ПОДРАЗНИ НАЙ-МНОГО Е ЧЕ : Дори няма кой да каже две свестни приказкии да го разубеди , всеки вика : - Недей бе Туртурело (само ей така за парлама,да запази добрия тон)
и следващата фраза е : - Аз предлагам еди кой си.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=: - А защо не този.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=: - А защо не онзи.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=: - А защо да не гласуваме.

Човека докато си отвори устата и ареееее сто кандидата.Абе кво се занимавам иде ми да псувам вече така че по-добре да спирам до тук , вие си знаете най-добре.

П.П. : Не ангажирам с мнението си никой , извинете ме за лошия тон .
Най-мразя да съм прав!!!

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 06 Сеп 2004, 13:44

Кви предложения, кви вакантни места кви 5 лева. Ако някой тук си върши работата това е Владо и мисля, че всички го осъзнавате.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 06 Сеп 2004, 14:28

Туртурело си е е идеалния за тази работа ..Но няма смисал да се отказва от правото на аднимистратор..или поне да си намери 2-ри администратор... :?

Следваща

Назад към Основен Форум