Въпрос относно вътрешен интериор на БМВ
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно вътрешен интериор на БМВ
Здравейте....
Искам да ви попитам дали сте на ясно и дали можете да ми помогнете в търсенето на фирма или интернет страница която се занимава с вътрешен интериор на автомобили. По-конкретно говоря за БМВ 97 година 525. Колата си е много хубава но за жалост вътре има кофти вид и изглежда стара и грозна , та.... искам само да ми кажете къде мога да разгледам каталози и кой се занимава в българия с тези работи и горе долу колко пари ще струва да си сменя таблото и някои основни неща...... мерси предварително !!!
Искам да ви попитам дали сте на ясно и дали можете да ми помогнете в търсенето на фирма или интернет страница която се занимава с вътрешен интериор на автомобили. По-конкретно говоря за БМВ 97 година 525. Колата си е много хубава но за жалост вътре има кофти вид и изглежда стара и грозна , та.... искам само да ми кажете къде мога да разгледам каталози и кой се занимава в българия с тези работи и горе долу колко пари ще струва да си сменя таблото и някои основни неща...... мерси предварително !!!
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Ето я и фирмата-AJM interior design!
Дизайн и изработване:
на автосалони от висококачествена естесвена кожа:табла:кори:волани:скоростни лостове:airbag:тавани
Боядиване:
на интериорас ц бои на BASF
Пълна гама:
от цветове и модели естествена кожа
Гаранции:
за качеството на услугите
Автокъща Капитолия
За контакти-тел.: 0887 524 849;0887 631 880;02/963 13 90
Инаформацията е от списание от 1юли 2003.Мисля че все още функционира тази фирма.Звънни им.Успех с новата мебел
.
П.П.Нека внеса една поправка към всички ви.Няма понятие като вътреше интериор!Защото интериор си е вътрешност(вътрешно пространство/пространствено оформление!).Това е все едно да кажете вътрешна вътрешност-няма смисъл>Така че казвайте просто интериор и Екстериор.
Дизайн и изработване:
на автосалони от висококачествена естесвена кожа:табла:кори:волани:скоростни лостове:airbag:тавани
Боядиване:
Пълна гама:
Гаранции:
Автокъща Капитолия
Инаформацията е от списание от 1юли 2003.Мисля че все още функционира тази фирма.Звънни им.Успех с новата мебел

П.П.Нека внеса една поправка към всички ви.Няма понятие като вътреше интериор!Защото интериор си е вътрешност(вътрешно пространство/пространствено оформление!).Това е все едно да кажете вътрешна вътрешност-няма смисъл>Така че казвайте просто интериор и Екстериор.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
moto написа:Ето я и фирмата-AJM interior design!
Дизайн и изработване:
Боядиване:
Пълна гама:
Гаранции:
Автокъща Капитолия
Инаформацията е от списание от 1юли 2003.Мисля че все още функционира тази фирма.Звънни им.Успех с новата мебел.
Работят перфектно, миналата седмица имах възможност да им видя работата от близо-very good и материалите са им качествени

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Е добре де толкова ли е трудно да им врътнеш една шайба
!Колко му е.А и виж че газзар има впечатление от работата им...>>>така че действай!

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
8 мнения
• Страница 1 от 1