Джантите!
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Джантите!
Мечтата по4ти на всеки е да има лети джанти които да му отиват на колата. Както знаем тези джантите придават изтънченост и агресивност.
Чудите се защо пиша този пост? Тъй като сме в България и не всеки може да си позволи нови OZ Racing, BBS и т.н. така и аз си купих стари BBS J7 с 205x15'' гуми.
Нека този пост даде началото на една според мен хубава тема.
"КАК ДА РЕЦИКЛИРАМЕ СТАРИТЕ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ?"
Понеже мойте са със спици които по принцип трябва да са боядисани от вътре в черно (надявам се се сещате кой е модела) но от боята, гланца и лака не е останало много и вече някви окиси са ги почнали кажете кай как си възстановява джантите.
Как:
1.Махане на старята боя (техники, необходими иструменти)
2.Полиране до бялсък - (техники, необходими иструменти)
3.Лакиране и оцветяване по желание (бои устойчиви на температури и корозия, техники, необходими иструменти)
П.С. За тази услуга гумаджиите взимат 100 за 4 джанти, защо да не ги дадем за бензин и адреналин вместо ня тях
Чудите се защо пиша този пост? Тъй като сме в България и не всеки може да си позволи нови OZ Racing, BBS и т.н. така и аз си купих стари BBS J7 с 205x15'' гуми.

Нека този пост даде началото на една според мен хубава тема.
"КАК ДА РЕЦИКЛИРАМЕ СТАРИТЕ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ?"
Понеже мойте са със спици които по принцип трябва да са боядисани от вътре в черно (надявам се се сещате кой е модела) но от боята, гланца и лака не е останало много и вече някви окиси са ги почнали кажете кай как си възстановява джантите.
Как:
3.Лакиране и оцветяване по желание (бои устойчиви на температури и корозия, техники, необходими иструменти)
П.С. За тази услуга гумаджиите взимат 100 за 4 джанти, защо да не ги дадем за бензин и адреналин вместо ня тях

- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
Re: Джантите!
hafte написа:Как:
1 песъкоструйка -цена няколко хилки
2 виж 1
3 прахово боядисване и изпичане на боята -цена на оборудването няколко хилки
кофти но оборудването е адски скъпо-те тия катили затова искат толкова кинти...
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
значи за песъкоструика съм съгласен ама що няколко хилки бе ти нема да купуваш а ще ходиш да ти свалят старата боя.тук в лозен има мисля че ше ти струва кам 20-31 лв.след това прускаш шприц кам 20 лв после го търкаш с водна шкурка следва боя(най добре металика или няква перла към 40лв) и накрая лак кам 40кинта.пак идваш на 100 лв ама знае6 че сам си го правил и е с доста пове4е мерак и ка4ество от некои бояджия детп гледа само парите да ти вземе.аз лично мойте ги свалих потърках ги с шкурка и ги пруснах със спреи.кам 5 лв и един следобед изгубен.стана работата както се казва колкото да не е без хич ама ако ше го праиш как трее трябва да е по горния на4ин.УСПЕХ и надявам се да съм ти бил полезен.
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
праховото е истината-не се подкуружва не се егава от метеоусловия и ако не го надереш механично е практически вечно (ако се опече като хората де...)
Мерси
значи ще си поиграя с щурката и спей и каквото излезе.
Време за губене имам но пари в момента няма излишни.
Време за губене имам но пари в момента няма излишни.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ight=stano Ела някой път на Еко или ми прати едно ЛС ако искаш да ти кажа ние как го правим (цената която е дадена е за 4-те джанти)
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

6 мнения
• Страница 1 от 1