я помогнете със съвет ...
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
я помогнете със съвет ...
въпреки че колата не е БМВ дайте съвет ако предполагате какво може да е ...
значи като дам рязко газ (мотора е 2000 16V) или тръгна плавно в рамките на 1000-3000 оборта колата почва да се "дави" неще да поеме и се разтриса цялата и почва да чука двигателя (се едно си на четвърта и не подаваш газ) и като пусна педала се успокоява ... набере ли над 3000 оборота (което става трудно с полусъединител и сецане) няма проблеми ... странно?!?!
сипах от OMW 98 и се пооправи ... след седмица пак ми направи същия номер ...
може ли да е от кофти бензин?! или конденз в резервоара или?!??? ...
дайте акъл
значи като дам рязко газ (мотора е 2000 16V) или тръгна плавно в рамките на 1000-3000 оборта колата почва да се "дави" неще да поеме и се разтриса цялата и почва да чука двигателя (се едно си на четвърта и не подаваш газ) и като пусна педала се успокоява ... набере ли над 3000 оборота (което става трудно с полусъединител и сецане) няма проблеми ... странно?!?!
сипах от OMW 98 и се пооправи ... след седмица пак ми направи същия номер ...
може ли да е от кофти бензин?! или конденз в резервоара или?!??? ...
дайте акъл
- RAFF
- младши ентусиаст
-
на мен ми прилича на горивен филтър,но не съм сигурен.прилича ли ти на работа на 3 цилиндара, ако е така виж центровка , кабели , свещи
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
RAFF написа:на мен ми прилича на горивен филтър,но не съм сигурен.прилича ли ти на работа на 3 цилиндара, ако е така виж центровка , кабели , свещи
тогава остава за мен загадка защо се оправя проблема като сипя 98?!?? а не 95
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
neznam,no na na6to se slu4i po4ti su6toto,i se okaza 4e e ot kompiutara i v sofia ne mojaha da go opraviat i se naloji da hodim v plovdiv,tam e nai dobriat serviz za kompiutri

6 мнения
• Страница 1 от 1