DILEMA - kade da si napravia kasko zastrahovka?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
DILEMA - kade da si napravia kasko zastrahovka?
Momcheta kupih si kola...sega se chudia kade da ia zastrahovam...
v Alianz mi predlagat da ia zastrahovam za 13500 pri 11,7 % koeto mi se struva dosta visoka suma, no ako mi otkradnat kolata shte spechelia okolo 2000 lv i otgore.
Drugoto predlojenie koeto imam e ot BULINS, obache chesno kazano iskam da sklucha zastrahovatelen dogovor a ne grajdanski brak :o ....mejdudrugoto tam mi predlagat da ia zastrahovat za 17500 lv, a mojelo i za 20500 ako iskam pri 7,5 %- nali zabeliazvate razlikata samo che tuk shansa da mi otkradnat kolata e poznaite kolko procenta
.Tva ime levovata zastrahovka, pri koiato se zaduljavam da si pravia kolata samo v tehen serviz, a predlagat i valutna zastrahovka pri koiato moga da si pravia remonta navsiakade i mi plashtat chestite po faktura- tia e na 10,3 % koeto izliza skupichko imaiki predvid za kakva suma shte se zastrahova kolata......obache puk kazaha che mogat da mi ia zastrahovat i za 15000 lv. /taka stava kolkoto cenata na Alianz za 13500 lv/....abe s dve dumi mogat da ia zastrahovat za kolkoto si iskam;))
Samo che se venchaia za tiah, pone taka sum chuval i vsiaka godina pri tiah shte triabva da e!!!
Vie kakvo mislite kakvo da izbera...ili puk ako znaete druga po sigurna kompania/ imam predvid da si plashtat navreme/ kajete
v Alianz mi predlagat da ia zastrahovam za 13500 pri 11,7 % koeto mi se struva dosta visoka suma, no ako mi otkradnat kolata shte spechelia okolo 2000 lv i otgore.
Drugoto predlojenie koeto imam e ot BULINS, obache chesno kazano iskam da sklucha zastrahovatelen dogovor a ne grajdanski brak :o ....mejdudrugoto tam mi predlagat da ia zastrahovat za 17500 lv, a mojelo i za 20500 ako iskam pri 7,5 %- nali zabeliazvate razlikata samo che tuk shansa da mi otkradnat kolata e poznaite kolko procenta

Samo che se venchaia za tiah, pone taka sum chuval i vsiaka godina pri tiah shte triabva da e!!!
Vie kakvo mislite kakvo da izbera...ili puk ako znaete druga po sigurna kompania/ imam predvid da si plashtat navreme/ kajete
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Булинс за мене са най-добрите и много правилно си се насочил към валутна застраховка.Плащат по фактури при удар като попове зверски цифри,а и можеш да си сигурен че няма да ти гепят колата,щото всички много добре знаят кой се крие под името БУЛИНС

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
Re: DILEMA - kade da si napravia kasko zastrahovka?
валутното каско му е майката ... ако треснеш колата отиваш директно в Дару Кар и после по фактурките си плаштат ...
- Osmicata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 220
Az sam kam Jupiter sashto, da chukam na darvo dosega ne sam se polzval ot uslugite no dosega sa bili tochni, ocenkata varira spored kolkoto si navit i sashto znam che ne im kradat mnogo kolite
) sega imat i izgodni varianti na grajdanska otgovornost s pregledi i podobni extri, ne znam naj vajno e spored men da ne ti gepjat kolata daje i kato ti platjat si e ebati trosheneto na nervi po dobre prevantivno, a braka
- nali znaesh - chovek i dobre da jivee :-))

quixzole написа:abe mai shte si izbera Bulins.....shte napravia edna valutna zastrahovka i shte si pravia kolcata v Darucar, pone da znam che e kato horata
i spored men postupvash dobre. az ne sum svalutna zastrahovka samo zashtoto za kolite nas 10 godini %-a koito se plshta e dosta po-goliam (mai kum 15)
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
9 мнения
• Страница 1 от 1