За войната по пътищата!
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
За войната по пътищата!
Здравейте маниаци,
позволявам си да открия нова тема в основния форум,която е много важна.Напоследък забелязвам, че и тук все по-често се пише за инцидентите по пътищата.Трагично е само като се замислиш,колко млади хора ежегодно си отиват от този свят.Това е и нелепо.Защото виждаш млад човек,пред който е бъдещето,но в следващия момент просто го няма.
Сигурно забелязвате /постоянно се споменава в медийте за това/ колко инциденти стават с автомобили БМВ.И обикновено са такива зверски катастрофи,че после е трудно да познаеш що за кола е товал
Любимите ни автомобили БМВ са бързи и мощни автомобилилно страшното е,когато зад волана е някой,който се мисли за брат на Монтоя.Тогава се превръща в КАМИКАДЗЕ.И убива невинни хора.
За това ви моля:
БРАТЯ,ПАЗЕТЕ СЕ, А СЪЩО И ТЕЗИ,КОИТО СА ОКОЛО ВАС.
Имам приятел,който е също маниак като мен на тема БМВ. И аз обичам високите скорости,но той определено кара безразсъдно.Казва ми,че БМВ само така се кара.За съжаление съвсем скоро катасктрофира и остана инвалид.От тези конкретни случай се научих да бъда по внимателен.Е,да си призная и аз понякога като ме жегне някой,особено с МБ,ставам без контрол, но се нучих да се владея.
Затова момчета и момичета,пазете се на пътя.
Желая ви безаварийно пътуване и винаги живи и здрави да стигате до крайната точка по БГ пътища,които зимата са в окаяно състояние.
Нека ние,феновете на най-великите БМВ дадем личен пример за това.
позволявам си да открия нова тема в основния форум,която е много важна.Напоследък забелязвам, че и тук все по-често се пише за инцидентите по пътищата.Трагично е само като се замислиш,колко млади хора ежегодно си отиват от този свят.Това е и нелепо.Защото виждаш млад човек,пред който е бъдещето,но в следващия момент просто го няма.
Сигурно забелязвате /постоянно се споменава в медийте за това/ колко инциденти стават с автомобили БМВ.И обикновено са такива зверски катастрофи,че после е трудно да познаеш що за кола е товал
Любимите ни автомобили БМВ са бързи и мощни автомобилилно страшното е,когато зад волана е някой,който се мисли за брат на Монтоя.Тогава се превръща в КАМИКАДЗЕ.И убива невинни хора.
За това ви моля:
БРАТЯ,ПАЗЕТЕ СЕ, А СЪЩО И ТЕЗИ,КОИТО СА ОКОЛО ВАС.
Имам приятел,който е също маниак като мен на тема БМВ. И аз обичам високите скорости,но той определено кара безразсъдно.Казва ми,че БМВ само така се кара.За съжаление съвсем скоро катасктрофира и остана инвалид.От тези конкретни случай се научих да бъда по внимателен.Е,да си призная и аз понякога като ме жегне някой,особено с МБ,ставам без контрол, но се нучих да се владея.
Затова момчета и момичета,пазете се на пътя.
Желая ви безаварийно пътуване и винаги живи и здрави да стигате до крайната точка по БГ пътища,които зимата са в окаяно състояние.
Нека ние,феновете на най-великите БМВ дадем личен пример за това.
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!
Вие си знаете!
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
Re: За войната по пътищата!
правилно ... пък ако нещете да пазите себе си пазете си колите ...
колата е като жената трябва да я глезиш, пазиш, обичаш и да ти прави кефа когат поискаш
къф умник се извъдих 
колата е като жената трябва да я глезиш, пазиш, обичаш и да ти прави кефа когат поискаш

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
napulno si praw i izcqlo te podkrepqm.izwinqwam se,4e pi6a na latiniza na tazi seriozna tema,no w TU nqmat foneti4na,kakto i da e,misulta mi e slednata:lo6oto e,4e dosta hora ne prawqt razlika mejdu burzo i bezrasudno karane,a razlika ima w dwete ponqtiq.ednoto e da si pozwoli6 da kara6 po-burzo ot razre6enoto w do bolka poznat u4astuk izwun grada,drugoto e da izprewarwa6 ,pre4eiki na drugite ili da se4e6 s takawa skorost zawoite,4e i da izlese nqkoi 4owek da ne moje6 da se wurne6 w sobstwenata si lenta.nai-lo6oto e,4e gre6kite na tozi tip 6ofiori mnogo 4esto se zapla6tat ot newinni i slu4aini hora.ne kazwam,4e i as ne sum prawil gluposti,samo za6toto nqkoi me e qdosal,no sled towa winagi sum sugelqwal i sum se staral da ne gi powtarqm.karal sum razli4ni modeli BMW i w razlli4ni uslowiq i mnogo dobre poznawam surbeja w desniq krak,kogato se nalaga da se dwija s 50 ili 60 kilomtre w 4as.izku6enieto da nastupi6 kolata e golqmo,spor nqma.nqkoi be6e kazal:daite na bulgarite mo6tni koli i te sami 6te se iztriqt ot lizeto na zemqta.as mislq,4e horata w tozi club i forum mogat da oprowergaqt tosi 4owek i da dadat primer za razgrani4aweno na dwete gorespomenati ponqtiq-burzo i bezrasudno karane.
use6tam,4e moeto mnenie zwu4i kato na pop propowednik,no kakto spomenah i as sum gi wur6il takwiz.iskah prosto da pokaja supri4astnostta si kum tezi problemi,za6toto w tezi slu4ai nqma zna4enie dali kara6 kola s 34 konski sili ili 400,i da kaja pone za men,4e 6te produljawam da se opitwam da buda pone siguren 6ofior,nezastra6awa6t drugite.
use6tam,4e moeto mnenie zwu4i kato na pop propowednik,no kakto spomenah i as sum gi wur6il takwiz.iskah prosto da pokaja supri4astnostta si kum tezi problemi,za6toto w tezi slu4ai nqma zna4enie dali kara6 kola s 34 konski sili ili 400,i da kaja pone za men,4e 6te produljawam da se opitwam da buda pone siguren 6ofior,nezastra6awa6t drugite.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Fast-and-Furious написа::yes: "Ако на вас не ви се живее ок ,но не убивайте другите"
мисля,че това напълно изчерпва темата.сетих се за фразата,че най-добрия шофьор не е най-бързия,а живия

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Момчета (и момичета), темата е много повече от сериозна. Ще се опитам без много да ви досаждам, да ви разкажа нещо.
За първи път се качих на БМВ пред 1989г и колата беше една стара 518 от 1984-85г. Приятелчето, дето я докара (тогава още пазарът на стари коли беше до министерство на земеделието) непрекъснато ми повтаряше "Гледай километража, гледай километража..." После по щастливо стечение на обстоятелствата от 1993 до 2000 г съм карал само тази марка, като познавам почти всички модели. Навремето в "24 часа" излезе една статия "Не е лесно от Лада 5-ица да се качиш на БМВ 5-ица". Там имаше доста "хубави" снимки на катастрофирали баварки. Скоростта е дрога и не се усещаш. Карал съм с 250 км/ч (740ІL) и знам какво е в голяма и мощна кола. Но движението по пътищата в БГ полудява от ден на ден. Пълно е с неделни шофьори, които дори нямат навик да гледат в огледалото или да пускат мигачите. А е много гадно, когато не ти достигнат 5 - 10 метра спирачен път. Пазете се. Пак ще се повторя с цитат от темите:
10 СЕКУНДИ ПО-КЪСНО ИЛИ 40 ГОДИНИ ПО-РАНО!?
А ако имате сърбежи в десния крак - елате да ги начешаме на картинг пистата.
Пoзнайте какво е това:
www.lexam.net/peter/carnut/crash-mysterycar.jpg
www.dbridge.co.uk/090898-4-96dpi.jpg
Не ви плаша ни най-малко.
За първи път се качих на БМВ пред 1989г и колата беше една стара 518 от 1984-85г. Приятелчето, дето я докара (тогава още пазарът на стари коли беше до министерство на земеделието) непрекъснато ми повтаряше "Гледай километража, гледай километража..." После по щастливо стечение на обстоятелствата от 1993 до 2000 г съм карал само тази марка, като познавам почти всички модели. Навремето в "24 часа" излезе една статия "Не е лесно от Лада 5-ица да се качиш на БМВ 5-ица". Там имаше доста "хубави" снимки на катастрофирали баварки. Скоростта е дрога и не се усещаш. Карал съм с 250 км/ч (740ІL) и знам какво е в голяма и мощна кола. Но движението по пътищата в БГ полудява от ден на ден. Пълно е с неделни шофьори, които дори нямат навик да гледат в огледалото или да пускат мигачите. А е много гадно, когато не ти достигнат 5 - 10 метра спирачен път. Пазете се. Пак ще се повторя с цитат от темите:
10 СЕКУНДИ ПО-КЪСНО ИЛИ 40 ГОДИНИ ПО-РАНО!?
А ако имате сърбежи в десния крак - елате да ги начешаме на картинг пистата.
Пoзнайте какво е това:
www.lexam.net/peter/carnut/crash-mysterycar.jpg
www.dbridge.co.uk/090898-4-96dpi.jpg
Не ви плаша ни най-малко.
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Svetoslav написа:Нека ние,феновете на най-великите БМВ дадем личен пример за това.
Имам предложение за личния пример. Хем ще видим на кой колко му издържат нервите.
Значи да се отделят един два дни, и да се направи едно пътуване например София - Варна и обратно, като се спазват ВСИЧКИ пътни знаци, маркировки и т.н. Да видим кой ще издържи на това изпитание. Правил съм груби сметки, ако се спазва всичко, пътят София - Варна е около 8.5-9 часа, и това е ако не се застопориш в някоя колона дето пъпли с 40-50 км/ч.
Аз да си призная не бих издържал, но ако се организира подобно нещо - обаждайте се.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
Един написа:Имам предложение за личния пример. Хем ще видим на кой колко му издържат нервите.
Значи да се отделят един два дни, и да се направи едно пътуване например София - Варна и обратно, като се спазват ВСИЧКИ пътни знаци, маркировки и т.н. Да видим кой ще издържи на това изпитание. Правил съм груби сметки, ако се спазва всичко, пътят София - Варна е около 8.5-9 часа, и това е ако не се застопориш в някоя колона дето пъпли с 40-50 км/ч.
това удоволствие ще ни струва над 100 лева на човек

- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
ок, добре , личният пример е нещо супер добро, особено от нас, които караме БМВ. тъпото е обаче, когато некоя прохождаща мутра и квартално пишлеме си мерят ония работи по улиците на младост или люлин и не им пука за нищо. какъвто и личен пример да даваме, то той ще бъде последван най-много от приятели и познати, ама ония лайна дето се мислят за най-великите, тях никой не може да ги спре, добре де, и как трябва да се постъпи според вас?
не знам как ви звучи, но съм ставал свидетел на такива случаи, в които ми е идвало съвсем искрено и почтено да убия говедото на кормилото. и той в повечето пъти си го е заслужавал !!!! та така, идеята ми е, че личният пример е много добре за начало, но само той няма да послужи много, закон с доживотна присъда за некой случаи ми звучи повече от добре !
не знам как ви звучи, но съм ставал свидетел на такива случаи, в които ми е идвало съвсем искрено и почтено да убия говедото на кормилото. и той в повечето пъти си го е заслужавал !!!! та така, идеята ми е, че личният пример е много добре за начало, но само той няма да послужи много, закон с доживотна присъда за некой случаи ми звучи повече от добре !
едвайсеиено
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
///MPowered написа:това удоволствие ще ни струва над 100 лева на човек
Абе мани ги стоте лева, не направих предложението съвсем сериозно.
Напълно съзнавам ще едва ли ще се осъшестви. Просто като чета из форумите си представих каква ще е реакцията на някоя по-буйна глава, ако както си кара спокойно бавареца с 90 км/ч и го задмине .....(тук вмъкнете най омразната кола която се сещате - Жигула, Хондичка, Ярисче, абе схващате идеята), която едвам е набрала стотина и ве4е издъхва.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Това граничи с невъзможното ,максимум на 100-ия километър повечето от нас ще откачатЕдин написа:Имам предложение за личния пример. Хем ще видим на кой колко му издържат нервите.
Аз да си призная не бих издържал, но ако се организира подобно нещо - обаждайте се.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
12 мнения
• Страница 1 от 1