Само за истинските ентусиасти :)
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Само за истинските ентусиасти :)
Това са снимките който направих на един BMW Oldtimer събор в моят град . Първо не мислех да ги поствам , но реших че има много ентусиасти които са привърженици на старите "лошогледащи" бими и реших да ги погъделичкам
Дано ви харесат !
и накрая за десерт една добра Е30-ка която се криеше на паркинга
[/url]

и накрая за десерт една добра Е30-ка която се криеше на паркинга

Най-мразя да съм прав!!!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24

Батка Ти нямаш сърце,ако съм бил сигурно щяха да ме изнасят на носилка толкова Съкровища на едно място не знам просто е нечовешко..
евалата и Благодараско.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
мале лудница
нашите хора като са правили такива изродски зверове (повечето ме кефят страшно и дори не бях виждал на снимки досега)...
само 3колките...
нашите хора като са правили такива изродски зверове (повечето ме кефят страшно и дори не бях виждал на снимки досега)...
само 3колките...

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Мдааа, и аз не бях виждал един от моделите. Като гледам и получавам сърцетуп, искам ги всичкитеееееееееееееееееееееееееее

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Уникални са просто. Има един модел който и аз не съм виждал..... Преди няколко години се качва6 в такава три колка и ми беше много кеф 

Хе-хееееее много се радвам , че оценихте тези красавици по достойнство . Забелязахте ли че под повечето има точно под двигателя парче картон ?
Много се чудих и аз за какво е този картон защото като си трагнаха всички коли останаха само картони на плаца и аз викам " Ааааа колко картони и откаде ли се взеха ? "
Бързо се досетих че от двигателите на ретро автомобилите се намира какво да покапва та дори и те да са от любимата ни марка.Но разбира се това е в реда на нещата .

Много се чудих и аз за какво е този картон защото като си трагнаха всички коли останаха само картони на плаца и аз викам " Ааааа колко картони и откаде ли се взеха ? "
Бързо се досетих че от двигателите на ретро автомобилите се намира какво да покапва та дори и те да са от любимата ни марка.Но разбира се това е в реда на нещата .

Най-мразя да съм прав!!!
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Бял дроб нямаш ейййй
Нищо нямаш ти
Не са коли това. А онова жълтото...
Не ми го давай

Не са коли това. А онова жълтото...

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Просто нямам думи.......
Великолепни коли!!!Тези коли, както и всички стойностни и качествени неща в живота, с времето само стават само още и още по-красиви и неповторими!!!!Ето откъде идва славата на БМВ, ето на кои модели БМВ дължи имиджа си!!!!
328, 501, 502, 503, 507, Е3, Е8, Е9, Е10, Е12, Е20 и от сравнително по-новите Е21, Е23, Е24, Е28 - Ха сега ми кажете кое от новите БМВ-та може да се мери на малкия пръст на което и да е от тези произведения на изкуството??? 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Като видях тази 2002ка и се разплаках от КЕФ!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2