БМВ продава яко през април

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

БМВ продава яко през април

Мнение от acho.rs » 12 Юли 2008, 22:18

БМВ отново са на път да постигнат рекордни продажби.От началото на годината до края на април БМВ продадоха 485 155 автомобила . Това е ръст от 12,5 % в сравнение със същия период от миналата година. През самия Април,продажбите са със 7,5% повече от Април миналта година. Най-голям ръст (той направо си е фрапиращ) бележи 1 серия - само през април са продадени 19,719 коли , което е със 97,5% повече от Април 2007 :P ... Позанйте кои точно варианти на 1чката допринасят за това най-много :twisted:
Източник: BMW CAR

младши ентусиаст
Аватар

Re: БМВ продава яко през април

Мнение от slav4o1 » 12 Юли 2008, 22:55

120д?

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 13 Юли 2008, 9:57

купе,кабрио?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 13 Юли 2008, 14:47

bmwista написа:купе,кабрио?

Не съм съсем сигурен , но просто няма друга по-явна причина от излизането на купето и кабриото .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 13 Юли 2008, 16:26

Ама през юни продава пък по - малко :mhihi:

Пилците се броят на коледа! 8)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 13 Юли 2008, 16:50

Diablo написа:Ама през юни продава пък по - малко :mhihi:

Не видя ли , че за първите 4 месеца растежа е 12,5 % сравнение с миналата година :idea: . Това не е малък период , все пак една трета от годината.
Извинявам се ако информацията ми е стара,ще се разровя из нета да видя за по-нова , но не предполагах , че толкова бързо са оповестили резултата за Юни :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 14 Юли 2008, 11:29

Кефите се сякаш влиза по някой лев в джобовете ви от тези продажби.

Аз лично нищо не съм разбрал от тази работа, освен увеличаващите се цени в М-кар на рез.части и аксесоари :confused:
BMW 5-series POWER!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Юли 2008, 16:17

аз пък ще ти подшушна една малка фирмена тайна (базирана на това не колко автомобила кораба-майка е продала на дилърите а колко коли са регистрирани (тоест наистина закупени от крайни потребители) ;)

... първа серия и трета серия се продават все още добре.

всичко останало (5-та серия, 7ма серия, з4, х3, х5) е мъртвило.

х6 се продадоха на хората които по някаква незнайна причина ги искаха и сега дилърите не могат да се отърват от останалите които си седят по автокъщите и да цитирам един източник "за 2 месеца от както ги имаме един човек не е проявил интерес към тях"... което е ... показателно.

и така.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 15 Юли 2008, 18:09

alx написа:аз пък ще ти подшушна една малка фирмена тайна (базирана на това не колко автомобила кораба-майка е продала на дилърите а колко коли са регистрирани (тоест наистина закупени от крайни потребители) ;)

х6 се продадоха на хората които по някаква незнайна причина ги искаха и сега дилърите не могат да се отърват от останалите които си седят по автокъщите и да цитирам един източник "за 2 месеца от както ги имаме един човек не е проявил интерес към тях"... което е ... показателно.

и така.

тази информация за територията на БГ ли е, защото ако е така за мен не е меродавна

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 15 Юли 2008, 19:14

acho.rs написа:
Diablo написа:Ама през юни продава пък по - малко :mhihi:

Не видя ли , че за първите 4 месеца растежа е 12,5 % сравнение с миналата година :idea: . Това не е малък период , все пак една трета от годината.
Извинявам се ако информацията ми е стара,ще се разровя из нета да видя за по-нова , но не предполагах , че толкова бързо са оповестили резултата за Юни :shock:

Много интересна и поу4ителна информация. Но след като БМВ ми пла6та от парите дето пе4ели, вервай ми знам им и продажбите и пе4албите.
Продават в Америка. Оборот, но без пе4алба. Сметни курса на долара миналата година към тоя от тая и 6те види6 колко им е голем келипира. Да не говорим, 4е от колите дадени на ли3инг... ама айде. Ти си 6ефа :D

П.С. КРЕДОР НЕ БА4КА С НЕМСКА КЛАВИАТУРА!!!

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 15 Юли 2008, 19:40

А бе вие ги оплакахте мюншенци преди да са фалирали :bcry: Адски ми е смешно, как с по три реда тука решихте колко продават, па и сигурни в инфото :mhihi: голям смех :mhihi: Дайте да им направим една сметка и да им пуснем по някой лев за да спасим любимата мара.....то заприлича на цска :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 15 Юли 2008, 23:40

alx написа:аз пък ще ти подшушна една малка фирмена тайна (базирана на това не колко автомобила кораба-майка е продала на дилърите а колко коли са регистрирани (тоест наистина закупени от крайни потребители) ;)

х6 се продадоха на хората които по някаква незнайна причина ги искаха и сега дилърите не могат да се отърват от останалите които си седят по автокъщите и да цитирам един източник "за 2 месеца ота както ги имаме един човек не е проявил интерес към тях"... което е ... показателно.

и така.

Ako е така наистина , скоро ще има драстичен спад в продажбите на БМВ , но да почакаме и ще видим.И без да се заяждам , това че теб не те кефи Х6 , не означава , че и другите не го харесват.Ти предричаше провали на продажбите,не беше ту литъл , ту лейт , пък взе , че стана дефицитно джипчето :twisted: . Но да почакаме , ще видим ,пък и новата седмица тъкмо излезе , за Х3,Z4,5 серия е разбираемо- доста са старчики модели и предстои смянат им.
Пък който казва , че не го греят продажбите , значи не го интересува бъдещето на марката .Пък тва дето излиза сега , живот и здраве след 6-7 години ще ни бъде по джоба , та за тва мен лично ме интересува какво става с компанията.

Назад към Основен Форум