БМВ продава яко през април
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
БМВ продава яко през април
БМВ отново са на път да постигнат рекордни продажби.От началото на годината до края на април БМВ продадоха 485 155 автомобила . Това е ръст от 12,5 % в сравнение със същия период от миналата година. През самия Април,продажбите са със 7,5% повече от Април миналта година. Най-голям ръст (той направо си е фрапиращ) бележи 1 серия - само през април са продадени 19,719 коли , което е със 97,5% повече от Април 2007
... Позанйте кои точно варианти на 1чката допринасят за това най-много
Източник: BMW CAR

Източник: BMW CAR
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
bmwista написа:купе,кабрио?
Не съм съсем сигурен , но просто няма друга по-явна причина от излизането на купето и кабриото .
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Diablo написа:Ама през юни продава пък по - малко![]()
Пилците се броят на коледа!
Не видя ли , че за първите 4 месеца растежа е 12,5 % сравнение с миналата година

Извинявам се ако информацията ми е стара,ще се разровя из нета да видя за по-нова , но не предполагах , че толкова бързо са оповестили резултата за Юни

аз пък ще ти подшушна една малка фирмена тайна (базирана на това не колко автомобила кораба-майка е продала на дилърите а колко коли са регистрирани (тоест наистина закупени от крайни потребители)
... първа серия и трета серия се продават все още добре.
всичко останало (5-та серия, 7ма серия, з4, х3, х5) е мъртвило.
х6 се продадоха на хората които по някаква незнайна причина ги искаха и сега дилърите не могат да се отърват от останалите които си седят по автокъщите и да цитирам един източник "за 2 месеца от както ги имаме един човек не е проявил интерес към тях"... което е ... показателно.
и така.

х6 се продадоха на хората които по някаква незнайна причина ги искаха и сега дилърите не могат да се отърват от останалите които си седят по автокъщите и да цитирам един източник "за 2 месеца от както ги имаме един човек не е проявил интерес към тях"... което е ... показателно.
и така.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
alx написа:аз пък ще ти подшушна една малка фирмена тайна (базирана на това не колко автомобила кораба-майка е продала на дилърите а колко коли са регистрирани (тоест наистина закупени от крайни потребители)
и така.
тази информация за територията на БГ ли е, защото ако е така за мен не е меродавна
acho.rs написа:Diablo написа:Ама през юни продава пък по - малко![]()
Пилците се броят на коледа!
Не видя ли , че за първите 4 месеца растежа е 12,5 % сравнение с миналата година. Това не е малък период , все пак една трета от годината.
Извинявам се ако информацията ми е стара,ще се разровя из нета да видя за по-нова , но не предполагах , че толкова бързо са оповестили резултата за Юни
Много интересна и поу4ителна информация. Но след като БМВ ми пла6та от парите дето пе4ели, вервай ми знам им и продажбите и пе4албите.
Продават в Америка. Оборот, но без пе4алба. Сметни курса на долара миналата година към тоя от тая и 6те види6 колко им е голем келипира. Да не говорим, 4е от колите дадени на ли3инг... ама айде. Ти си 6ефа

П.С. КРЕДОР НЕ БА4КА С НЕМСКА КЛАВИАТУРА!!!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
А бе вие ги оплакахте мюншенци преди да са фалирали
Адски ми е смешно, как с по три реда тука решихте колко продават, па и сигурни в инфото
голям смех
Дайте да им направим една сметка и да им пуснем по някой лев за да спасим любимата мара.....то заприлича на цска 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
alx написа:аз пък ще ти подшушна една малка фирмена тайна (базирана на това не колко автомобила кораба-майка е продала на дилърите а колко коли са регистрирани (тоест наистина закупени от крайни потребители)
х6 се продадоха на хората които по някаква незнайна причина ги искаха и сега дилърите не могат да се отърват от останалите които си седят по автокъщите и да цитирам един източник "за 2 месеца ота както ги имаме един човек не е проявил интерес към тях"... което е ... показателно.
и така.
Ako е така наистина , скоро ще има драстичен спад в продажбите на БМВ , но да почакаме и ще видим.И без да се заяждам , това че теб не те кефи Х6 , не означава , че и другите не го харесват.Ти предричаше провали на продажбите,не беше ту литъл , ту лейт , пък взе , че стана дефицитно джипчето

Пък който казва , че не го греят продажбите , значи не го интересува бъдещето на марката .Пък тва дето излиза сега , живот и здраве след 6-7 години ще ни бъде по джоба , та за тва мен лично ме интересува какво става с компанията.
12 мнения
• Страница 1 от 1