Който не дойде на сбирката днес: много пропусна...
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Който не дойде на сбирката днес: много пропусна...
Яко, яко, яко си изкарахме!!! Поне аз съм максимално изкефен!
Първо в студенстки град се събраха 6-7 БМВ-та + 1 костенурка, а на масата в XXL бяхме доста повече... Но това беше само началото.
След това ходихме да видим мястото където костенурките са събират - трябва да призная готско място! Хареса ми. Другите дет' бяха ще кажат к'во мислят.
Но най-веселата част беше накрая - КАРТИНГ! КАРТИНГ! КАРТИНГ! Като участник няма да разказвам много, ще оставя някой независим участник да коментира но тръпката при състезание е невероятно. Първо квалификацията: напрежението, неизвестноста къде ще си в класирането... и а после и самото състезание... Абе въобще нямам думи. И смятам че независимо от класирането (да казваме ли какво е то?) смятам че за всеки един участник си беше много яко. Поне за мен, независимо дали печелиш или не, самия тест, самото състезание, адренали, тръпката е просто незаменима!
Благодаря на всички които взеха участие! Момчета, ако карах сам, нямаше да е толкоз яко!!! Трябва да го направим отново... !!!
Кой друг от участниците ще разкаже и/или коментира?
Първо в студенстки град се събраха 6-7 БМВ-та + 1 костенурка, а на масата в XXL бяхме доста повече... Но това беше само началото.
След това ходихме да видим мястото където костенурките са събират - трябва да призная готско място! Хареса ми. Другите дет' бяха ще кажат к'во мислят.
Но най-веселата част беше накрая - КАРТИНГ! КАРТИНГ! КАРТИНГ! Като участник няма да разказвам много, ще оставя някой независим участник да коментира но тръпката при състезание е невероятно. Първо квалификацията: напрежението, неизвестноста къде ще си в класирането... и а после и самото състезание... Абе въобще нямам думи. И смятам че независимо от класирането (да казваме ли какво е то?) смятам че за всеки един участник си беше много яко. Поне за мен, независимо дали печелиш или не, самия тест, самото състезание, адренали, тръпката е просто незаменима!
Благодаря на всички които взеха участие! Момчета, ако карах сам, нямаше да е толкоз яко!!! Трябва да го направим отново... !!!
Кой друг от участниците ще разкаже и/или коментира?
- LandShark
-
смирен поклонник
-
Alpina написа:Е, аз бях последен и в двете съзтезания, ама ще тренирам за да ви стигна. И аз се накефих максимално...
Оспорвам! Май при второто състезание след инцидента с МадПетьо загубих една обиколко докато се измъкна от пустите гуми, а след това вече не оставаше много време до финала...

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
AWE ,q obesnete za kakwo goworite be ? 

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Супер беше сбирката ,много ме е яд че не можах да остана за картинга ама нищо следващия път 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- LandShark
-
смирен поклонник
-
много прост...
B U L L I написа:AWE ,q obesnete za kakwo goworite be ?
К А Р Т И Н Г !!!

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Сбирката беше супер яка!
Като гледам адреналина доста ви се е качил още сащата вечер егати лафа тук във форума сте спретнали
Всички които пропуснахте КАРТИНГАтрябва да знаете,че пропуснахте доста.
Алпината доста ще трябва да тренира тва неговото Минарди все последно беше мамка му
Ще ми се да чуя мнението на Мегов относно картинга? а може да сподели и мнение за 316ската карбуратор?
Като гледам адреналина доста ви се е качил още сащата вечер егати лафа тук във форума сте спретнали

Алпината доста ще трябва да тренира тва неговото Минарди все последно беше мамка му

Ще ми се да чуя мнението на Мегов относно картинга? а може да сподели и мнение за 316ската карбуратор?

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
Re: Който не дойде на сбирката днес: много пропусна...
лелеии как ме е яд :x :x
мислех че щом е гадно времето няма да стане веселбата ...
кво мислите збирките да са на бул. България??
мислех че щом е гадно времето няма да стане веселбата ...

кво мислите збирките да са на бул. България??
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
На таз бензиностанция НИ хареса определено!!!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
dajte malko poweche podrobnosti de?!?
kade tochno kakwi sa kartingite i t.n.
i ja Alpinata da kage tochno kakwo e karal che towa s minardito ne go zacepih mnogo (da ne bi kartingite sa razlichni ili prosto toj e karal kato w minardi
)
kade tochno kakwi sa kartingite i t.n.
i ja Alpinata da kage tochno kakwo e karal che towa s minardito ne go zacepih mnogo (da ne bi kartingite sa razlichni ili prosto toj e karal kato w minardi

______ i aim to misbehave_______
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3