СНИМКИ И ПИСАНИЯ ЗА СЪБОРА - 2008

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 12 Май 2008, 10:43

Аз пък си мислех че компота го кара предишния му собственик :uups:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-ки
Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха

Мнение от YOKOHAMA » 13 Май 2008, 16:33

pAbLo написа:Аз пък си мислех че компота го кара предишния му собственик :uups:

:shock: и що така си мислеше, той отдавна не го кара вече?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 13 Май 2008, 20:46

Аз пък като го видях с 4 слика и въобще не се съмнявах кой го кара ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 14 Май 2008, 10:43

YOKOHAMA написа:
pAbLo написа:Аз пък си мислех че компота го кара предишния му собственик :uups:

:shock: и що така си мислеше, той отдавна не го кара вече?

Не съм разбрал че си е сменил притежателя :uups:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 14 Май 2008, 12:32

YOKOHAMA написа:
difcho написа:Или да си направиш шпер с каквото число искаш :roll:

Я ме светни как може да стане това на ЛС, да не пълним темата със спам.

Роска ,това не е спам бе :)

Аз съм чувал ,че карантийте от Е30-сков диф се прехвърлят на Е36-вия и по този начин си правиш отношение каквото искаш или си намериш от Е30 :D Надявам се скоро да можеш да му направиш интервенцията ,защото ти за мен си един от хората в тази общност с най-големи способности и възможности :yes:
Не бях на събора, но от клиповете на дрифта направо останах изумен :shock: Малшанс и там със спукана гума доколкото разбрах а за това от главните организатори разбрах ,че не са разбрали за фала и за товане си се класирал (специално запитах за теб) - значение особенно много нямат за мен тези неща ,защото всичко е за собственото удоволствие и шоу за публиката,газ да се дава ,както казва един многоуважаван човек от тук, роден и живущ в Ловеч :twisted: Някои твои рекорди ще останат дълго неподобрени , старата столица ехти от твоите гуми дори ,когато спиш а полицаите получават стрес във всеки един момент :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-ки
Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха

Мнение от YOKOHAMA » 15 Май 2008, 10:58

Penchev написа:
YOKOHAMA написа:
difcho написа:Или да си направиш шпер с каквото число искаш :roll:

Я ме светни как може да стане това на ЛС, да не пълним темата със спам.

Роска ,това не е спам бе :)

Аз съм чувал ,че карантийте от Е30-сков диф се прехвърлят на Е36-вия и по този начин си правиш отношение каквото искаш или си намериш от Е30 :D Надявам се скоро да можеш да му направиш интервенцията ,защото ти за мен си един от хората в тази общност с най-големи способности и възможности :yes:
Не бях на събора, но от клиповете на дрифта направо останах изумен :shock: Малшанс и там със спукана гума доколкото разбрах а за това от главните организатори разбрах ,че не са разбрали за фала и за товане си се класирал (специално запитах за теб) - значение особенно много нямат за мен тези неща ,защото всичко е за собственото удоволствие и шоу за публиката,газ да се дава ,както казва един многоуважаван човек от тук, роден и живущ в Ловеч :twisted: Някои твои рекорди ще останат дълго неподобрени , старата столица ехти от твоите гуми дори ,когато спиш а полицаите получават стрес във всеки един момент :mhihi:

Георги Пенчев

А теб защо те нямаше на събора, аз се оглеждах да те видя но беше голяма лудница и реших, че просто не сме се засекли. Иначе брат ти се представи повече от блестящо както винаги :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: СНИМКИ И ПИСАНИЯ ЗА СЪБОРА - 2008

Мнение от Leon » 15 Май 2008, 22:24

alx написа:неприсъстващите хиени искат мат'риал... :mhihi:

Подстрекателя, ти вместо мат'риал вземи си ела за един събор :!: Верно, че не караш съвсем БМВ сега, ама няма да те върнем :winky: Имаш и членска карта да си вземаш, а колко имаш да разказваш да не говорим :mhihi:
Never mistake motion for action...

Предишна

Назад към Основен Форум