СНИМКИ И ПИСАНИЯ ЗА СЪБОРА - 2008
Модератор: Общи модератори
- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-ки
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
pAbLo написа:Аз пък си мислех че компота го кара предишния му собственик

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
YOKOHAMA написа:difcho написа:Или да си направиш шпер с каквото число искаш
Я ме светни как може да стане това на ЛС, да не пълним темата със спам.
Роска ,това не е спам бе

Аз съм чувал ,че карантийте от Е30-сков диф се прехвърлят на Е36-вия и по този начин си правиш отношение каквото искаш или си намериш от Е30

Не бях на събора, но от клиповете на дрифта направо останах изумен

Георги Пенчев
- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-ки
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
Penchev написа:YOKOHAMA написа:difcho написа:Или да си направиш шпер с каквото число искаш
Я ме светни как може да стане това на ЛС, да не пълним темата със спам.
Роска ,това не е спам бе![]()
Аз съм чувал ,че карантийте от Е30-сков диф се прехвърлят на Е36-вия и по този начин си правиш отношение каквото искаш или си намериш от Е30Надявам се скоро да можеш да му направиш интервенцията ,защото ти за мен си един от хората в тази общност с най-големи способности и възможности
![]()
Не бях на събора, но от клиповете на дрифта направо останах изуменМалшанс и там със спукана гума доколкото разбрах а за това от главните организатори разбрах ,че не са разбрали за фала и за товане си се класирал (специално запитах за теб) - значение особенно много нямат за мен тези неща ,защото всичко е за собственото удоволствие и шоу за публиката,газ да се дава ,както казва един многоуважаван човек от тук, роден и живущ в Ловеч
Някои твои рекорди ще останат дълго неподобрени , старата столица ехти от твоите гуми дори ,когато спиш а полицаите получават стрес във всеки един момент
![]()
Георги Пенчев
А теб защо те нямаше на събора, аз се оглеждах да те видя но беше голяма лудница и реших, че просто не сме се засекли. Иначе брат ти се представи повече от блестящо както винаги

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: СНИМКИ И ПИСАНИЯ ЗА СЪБОРА - 2008
alx написа:неприсъстващите хиени искат мат'риал...
Подстрекателя, ти вместо мат'риал вземи си ела за един събор

Never mistake motion for action...