ВАЖНО !!!!!!!!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 27 Май 2009, 20:47

[url=http://vbox7.com/play:125fc677]Помисли! Там Някой Те Чака...
[/url]
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 28 Май 2009, 8:59

Клиповете са много тешки направо трапки ме побиха от видяното :shock: :shock: :shock: Не слочайно има знаци и светофари но Българина не е свикна да чака и с цената на удар той трябва да те засече и да мине. Как искате да има колегиалност в София няма да има никога сами си го правим за жалост :( :( :( :( :( :( :(
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E30 324d

Мнение от djudjko » 02 Юни 2009, 14:23

Ясно е че когато сядаш зад волана - с единия крак влизаш в затвора, с другия в гроба... Изключително отрезвяващо действат клипчетата и снимките! Но трябва да се гледат периодично, за да държът влага!

!!!!! КАРАЙТЕ РАЗУМНО !!!!!
ЗАВИСИИзображение

Потребител
Аватар

.

Мнение от enenov » 03 Юни 2009, 1:38

Много добър материал на колаегата,подходящ за всички шофьори вески човек все по-често се отпуска и се наслаждава на адреналина и скороста и именно това оставя мисловната дейност на 2 план ако изобщо я има.Прегледах няколко пъти материалите.....много мрачни,точни,реални :(
Powered by Nenov...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e34 M50B20 touring

Мнение от panchev88 » 12 Юни 2009, 21:30

Линка, който колега Людмил даде (на 6стр.) е найстина релността и беше прав, че не е за хора със слаби нерви. Колкото и да не ни се иска това се случва всеки ден, да не кажа час, някъде по света. Нека се вразумим малко, в крайна сметка нима има нещо, което е по-важно от човешкия живот без значение дали е нашият или нечий друг.
Шофирайте ВНИМАТЕЛНО и РАЗУМНО !!! Ограниченията по-пътя не са поставени случайно, все пак те са и правила за БЕЗОПАСНОСТ. И да спомена защото мисля, че тука му е мястото - формулата за спирачния път не я помня точно, НО едно помня - спирачния път е пропорционален на КВАДРАТА на скоростта, т.е. ако увеличим скоростта двойно спирачния път ще се увеличи четири пъти. По спомен - участваха и масата, коефициента на сцепление и ефективността на спирачната система, но как точно беше зависимостта не помня. Моля някой, по-запознат да каже. И пак - нека стигнем живи!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 5ххI 24V
Мечтае да кара: Винаги и само BMW
Детайли за колата: NightRider-NR....AttrRacer-AR

Мнение от BMWMafeto » 12 Юни 2009, 23:53

24vintila написа:
X-citer написа:http://vbox7.com/play:34869d68

http://vbox7.com/play:cb758a54 - от това са пускани отделни части, но тук е събрано всичко на едно място

Колко са 5 км/ч
:confused:
Това е реалноста :confused:

за съжаление си прав колега, това е истинската жива истина,..колеги,,..хора...замислете се когато се качвате на колата, всеки има семейство, всеки иска да види отново я майка си,я баща си,я гаджето си,..я жена си или детето си,.. помислете за тях, когато се качвате зад волана на колата,..как вие бихте се почуствали на мястото на тези хора,..дали ще ви бъде хубаво или не,..мога само да кажа: "КАРАЙТЕ МНОГО ВНИМАТЕЛНО!!! и ПОМИСЛЕТЕ ЗА ХОРАТА,КОИТО ОБИЧАТЕ НАЙ-МНОГО..ТОГАВА ЩЕ СЕ СЕТИТЕ ЗАЩО ТРЯБВА ДА КАРАТЕ МНОГО МНОГО ВНИМАТЕЛНО" :roll: :idea: :idea: :maad: :evil: :twisted:
"Нашият дрифт е ненаказуем"... ;)
BMW Club Bulgaria...The Real World!!! :twisted:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 21 Юни 2009, 23:48

Мн са чудех дали да го пусна този линк,но мисля ,че колкото повече хора видят замислят се за мин ,че това може да са те или тяхните близки ,дори и невини хора,можеби ще им щракне нещо...
http://miravto.com/2007/08/17/samye_str ... otret.html
П.С. аз не успях да го изгледам цялото :roll: :roll:
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 22 Юни 2009, 13:12

тегаво е :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
И аз не го изгледах цялото.

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

:)

Мнение от jbankov » 22 Юни 2009, 15:04

:shock: ,ужасяващи снимки,колега.Сложи нещо,че не е за хора с слаби сърца.Аз настръхнах целия и също не го изгледах до края :(
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 22 Юни 2009, 16:11

EcLipSeR написа:Мн са чудех дали да го пусна този линк,но мисля ,че колкото повече хора видят замислят се за мин ,че това може да са те или тяхните близки ,дори и невини хора,можеби ще им щракне нещо...
http://miravto.com/2007/08/17/samye_str ... otret.html
П.С. аз не успях да го изгледам цялото :roll: :roll:

поне да се кажи кво е да няма изперкали след това

в тия снимки има мозъци всякакви други строшвания разпорвания и гледки които даже и в хорърите няма ;)
препоръка: не ги гледайте до долу че на няколко пъти се чудих кое е главата кое е тялото :confused:

П.П. Карайте внимателно и се замисляйте не само когато гледате подобни снимки... дали ще карате с 80 и ще стигнете 10мин по късно или ще карате със 180 и да се надявате да не изкочи нещо и после да сте снимка

Потребител
Аватар
Кара: IS
Мечтае да кара: IS

Мнение от alexi2828 » 13 Авг 2009, 7:20

Хубаво е да се кара разумно, но като ти е писано да се размажеш с БМВ, няма да умреш от рак.Ако ти караш бавно някои друг, ще кара бързо.Пътя е опасно място, трябва да се кара колкото може по-бързо :D за да се прекарва колкото се може по малко време на пътя.ий
Добрите момчета отиват в рая, лошите където си поискат.
Свободен е онзи, който от нищо не се бои и не зависи от нищо.

Потребител
Аватар

Мнение от Steve_Torres_89 » 13 Авг 2009, 14:09

Аз преди 2 месеца си купих БМВ М5-400 коня.Как го виждате
Последна промяна Steve_Torres_89 на 13 Авг 2009, 14:27, променена общо 1 път
БМВ-най стилната кола в Света

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 13 Авг 2009, 14:12

епа покажи ни го, че ти май си единствения в света с м6 400 коня :D

и не си на целил подходящата тема да го пуснеш тва ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Steve_Torres_89 » 13 Авг 2009, 14:26

Не М6,а е М5,правописна грешка.Иначе за снимката нямам на компа,щото сега не съм с моя (нещо са прееба на ремонт е)и когато се опраи ще ти кача нп
БМВ-най стилната кола в Света

Потребител
Аватар
Кара: ше e30 324 td
Мечтае да кара: E30 M3; DODGE CHARGER

Мнение от sam4o » 02 Сеп 2009, 13:20

Тва е проблема, че секи си мисли че е най-великия на пътя и няма как да се случи на него,но осазнайте го не е така ! Това, че колата ти може да дигне 200+ километра в час не значи, че е задалжително да карате като ненормални. Ако не ви пука за вас самите замислете се за другите по пътя за децата, който може да останат без родители заради вас, за родителите който могат да загубят децата си понеже сте решили да настъпите газта! Като толкова изгаряте да карате като за последно има си места за сичко. Пък и като толкова си обичате колите пазте ги!

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум