Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?
Модератор: Общи модератори
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ами крайно време е да се дигнем на възстание
п.п. преди малко по новините казаха че мотористите се събрали на мирен протест заради 25% увеличение на данъка за матори .. ама пък и тея повечето са доста луди .. а не са интернет писачи
... така че ко чакаме времето дойде братя 

п.п. преди малко по новините казаха че мотористите се събрали на мирен протест заради 25% увеличение на данъка за матори .. ама пък и тея повечето са доста луди .. а не са интернет писачи

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25

А това за търкането на клавиатурите е вярно - ако има възможност искам да си натъркам чурката на депутатски гъз
Ако се измисли нещо, аз съм за .... какъв мирен протест - да си паркираме в гаражите за по месец - друго не ми идва на ум, а е и най - цивилизовано.Трябва само един представител от форума ни да даде изявление пред медийте , че един месец(или докато не спрат да вдигат шибаните цени) БМВ-та няма да се движат пътищата ..... тъкмо и супер рейсарите с Хлопели и Фордове 1.6 16волта да могат малко да се порадват.
Повечето искаха промяна - ето Ви я промяната, аз като им разправях , че по старо му си беше добре.Викам му нидей ела, пък той пак ела ....
Било олиото 2.50 и си отвориха устите - на ви сега по 3.60
И с горивата и с всичко стана така мамка им
bumer01 написа:аз съм за стачка съотношението ЗАПЛАТА/ЦЕНА на БЕНЗИН е нереална.тея шемети в парламента ше направят така че да си държиме колите в гаражите и да гледаме по пътищата само коли за по 100 000-200 000лв ако с това целят да премахнат задръстванията в софия това не е начина.аз предлагам да блокираме софия за 2-3 дни и може би ше се по освестат некои хора в парламента.
Братче аз сам с теб докраиа , даваи да избраме дата и да се залавиаме , да блокираме малко улици .

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Аз пък мисля да протестирам срещу цените на новите BMWта. Няма да си купувам докато не паднат наполовина - нека да фалират 

vitamincpp написа:Аз пък мисля да протестирам срещу цените на новите BMWта. Няма да си купувам докато не паднат наполовина - нека да фалират
Интересна идея..но уви неосъществима.
Аз съм твърдо ЗА! протеста.Ще доведа и цялата рода,та и приятели бая ше забера,напрао и от улицата ше влача народ.И дайте да не се ограничаваме,айде да изгориме министерския съвет,навити ли сте..

- danislav_qmghp
- Потребител
-
тоя протест ще да е с тежест както референдума в бургас........иначе няма проблем аз вече карам TREK -гори 2/100 (вафли)
ni6to na toq svqt ne stava bez pliunka...
- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520i
- Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
- Детайли за колата: Simply the best
Аз съм ЗА един евентуален протест. Това е просто подигравка с хората. Според мен цените са една огромна спекула. Просто от нас всички зависи кога ще я спукаме.
- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
КОЛЕГИ ЕВАЛА ЗА ТЕМАТА
.преди 2 седм.бях в Гърция,там цените са малко под наште или 0.98 е.диз.и 0.99 А95
само 4е там работиш 1 ден за да си напалнеш резервоара,а туккк.............
около 120 наши пари4ни единици,малко от нас могат да се похвалят с такав доход за ден(ако греша поправете ме)И ЗАТОВА ЗАСТАВАМ С ВАС,НО ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ЦЕЛИЯ ОТ ЦЕЛИЯ ФОРУМ,а за6то не и от другите форуми.
да не говорим кви бега4ки карат (е90 купета си карат като тук голф3
)с вас сам. поздрави боби 318 ис.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Manchev89 написа:Аре ле кажете дали да приготвям пиратките за парламента...ше го палиме или не![]()
Някой поне напрай ли си труда да организира нещо или само си бльониме във форума.Щото тва не е шега работа !!!
колега много бързаш .. още всичко е в зародиш .. но се умува споко .. скоро ще има резултат

Четем последната страница на темата, четем и се чудим - може ли хора претендиращи да имат връзка между главния мозък и устата (или алтернативно - пръстите на ръцете, ако приемем че с тях щракат по клавиатурите) да пишат такива простотии, че и да си верват?
Крайните цени на горивата са такива, защото цените на суровия петрол пълзят нагоре. Бавно, но сигурно. Както бавно, но сигурно Щатите затъват в рецесия. Както бавно, но сигурно експлоатируемите към момента световни залежи от нефт намаляват.
При това положение да очакваш правителството (колкото и неадекватно да се държи то по редица важни въпроси) да държи изкуствено ниски крайни цени на горивата е равносилно на очакването да ти плащат, за да си караш колата.
Виж, това например са неща, които се очакват от правителството, но уви, напразно:
1. последователна и отговорна политика по отношение на образованието (начално, средно, висше и така нататък)
2. последователна и отговорна политика по отношение на здравеопазването
3. ефективна събираемост на данъци, мита и акцизи като основен начин на захранване на държавната хазна;
Някому в този форум хрумна ли, когато учителите стачкуваха да рече - дайте да ги подкрепим? Недогледал ли съм или нямаше такова предложение? Всъшност нищо чудно няма, доколкото средния посетител на този форум се интересува повече от колата си отколкото от бъдещето на страната.
Честита да ни е 130-тата година от 'освобождението'!
Крайните цени на горивата са такива, защото цените на суровия петрол пълзят нагоре. Бавно, но сигурно. Както бавно, но сигурно Щатите затъват в рецесия. Както бавно, но сигурно експлоатируемите към момента световни залежи от нефт намаляват.
При това положение да очакваш правителството (колкото и неадекватно да се държи то по редица важни въпроси) да държи изкуствено ниски крайни цени на горивата е равносилно на очакването да ти плащат, за да си караш колата.
Виж, това например са неща, които се очакват от правителството, но уви, напразно:
1. последователна и отговорна политика по отношение на образованието (начално, средно, висше и така нататък)
2. последователна и отговорна политика по отношение на здравеопазването
3. ефективна събираемост на данъци, мита и акцизи като основен начин на захранване на държавната хазна;
Някому в този форум хрумна ли, когато учителите стачкуваха да рече - дайте да ги подкрепим? Недогледал ли съм или нямаше такова предложение? Всъшност нищо чудно няма, доколкото средния посетител на този форум се интересува повече от колата си отколкото от бъдещето на страната.
Честита да ни е 130-тата година от 'освобождението'!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
drmirchev написа:ако всички бмв-та спрат да зареждат за месец цялата ни икономика ще се сринете както лапат не знам кои други коли осве единични модели разбира се зареждат за минимум 50 лв, че иначе стрелката не чува
те колега да ти кажа и сегашните собственици на много ЛАПАЩИТЕ БМВта толко и карат .. така че и да спрът няма да има ефект

друго решение трябва .. още чакаме участник дал най добрия начин да бутнем държавата

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
държавата как се бута беше показано през 97-ма
ама вече на никой почти не му пука за да се дигне и да отиде пак там
ама то според мен е въпрос на време
ама вече на никой почти не му пука за да се дигне и да отиде пак там
ама то според мен е въпрос на време