Кампания: BMW Клуб България против тютюнопушенето

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladi » 11 Юни 2004, 17:39

Стори ми се че някой каза че спирането на цигарите било по трудно от спирането на алкохола.Според мен това далеч не е така,защото познавам хора, които пушат от 5-ти клас и за тях е невъзможно да ги откажат.С алкохола, струва ми се е по-лесно. :drinking:
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 11 Юни 2004, 21:18

Vladi написа:Според мен това далеч не е така,защото познавам хора, които пушат от 5-ти клас и за тях е невъзможно да ги откажат.

Както гласи новото лого на любимата ми марка спортни стоки:

IMBOSSIBLE IS NOTHING

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladi » 11 Юни 2004, 21:47

Ок предавам се тук си прав! :wink:
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!

Потребител
Аватар

Мнение от gti16v » 13 Юни 2004, 17:23

Хубава инициатива.Който може да спре вообще да не се замисля, аз обичам да пуша и ще продължа.По статистики 80% от спрелите цигарите до 1 година започват отново.Въпросът е защо всички започват да ги пушат?! :)
ПЕТА->ТРЕТА

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladi » 15 Юни 2004, 16:59

Ми незнам, аз просто не мога да ги понасям, за това нямам идея :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: метро
Мечтае да кара: M Power Electrified

Подкрепям

Мнение от Mr Charger » 22 Юли 2004, 16:47

И аз съм против тютюнопушенето! :D
Плюс, че колата мирише на кенеф въпреки всякакви ароматизатори! :D

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 23 Юли 2004, 0:54

и аз съм против теа глупости...лично аз не пуша въпреки че много набори го мислят за голяма гъзария и ми разправят колко било маниашко...абе да бегат тез геги.мене не ми харесва 8) заклет непушач :D :wink:
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 23 Юли 2004, 12:34

абе аз пафкам ама се мъча да ги откажа :? :roll:
п.с не пуша от гъзария :lol: :lol:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1998 E36 M41
Мечтае да кара: проекта дето ръждясва пред блока
Детайли за колата: EV50306

Мнение от TFreak » 01 Авг 2004, 23:03

Аз пуша от 7-ми клас и определено не се гордея с това.. Тогава си беше гъзария, а на 12 години си на съвсем друг акъл... Много пъти съм опитвал да ги спирам, обаче още си пуша - явно ми липсва достатъчно воля, а и може би ми доставя някакво удоволствие. Марк Твен е казал: "Няма нищо по-лесно от това да откажеш цигарите. Аз съм ги отказвал повече от 20 пъти." Ми и аз така - поне 10. Последно преди около 2 месеца и половина реших да ги намаля (не да ги спра, щото знам, че така нищо няма да стане). Първата стъпка беше, че спрях да си ги купувам - все пак е неудобно постоянно да искаш от другите - така минах на 2-3 цигари на ден. 2 седмици по-късно заминах за щатите и тук, ако нямаше около мен толкова пушачи, сигурно щях да ги спра, но за съжаление продължавам да си пуша по малко. Иначе има и доста американци, които пушат, обаче се крият. Някой спомена японците - работя в японска компания и трябва да ви кажа, че пушат колкото българите – много. Имаше и изказване за алкохола – трябва да ви кажа, че и аз подкрепям Були – алкохолът е мнооооооого по-опасен аз околните. Цигарите са неприятни, но алкохолът те променя изцяло. Та така... поздравляния за благородната кампания, но аз засега още си пуша.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от acrimonious » 08 Авг 2004, 11:05

xaoc написа: Наистина е гадно когато пречиш с това си на останалите. Аз като се мъчиш да ги отказвам осъзнах още, че кадето и да съм, дори и да не пуша, вдишвам дим, който когато си непушач е потенциално толкова вреден, колкото и когато си пушач, доказано не само на теория.

Ми пич, не става въпрос да откажеш само ти цигарите, а да ги откажат всички. НЕ МОГА ДА ПРИЕМА мнението: "И да пуша, и да не пуша все тая, защото другите ще пушат и пак ще вдишам дим". Точно затова страната ни не може да излезе от това положение- защото всеки чака промяната да дойде първо от другите, чак след това от него. А само самодисциплина си трябва, ама нейсе... :cry: :cry: :cry:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 09 Авг 2004, 10:15

acrimonious написа:Ми пич, не става въпрос да откажеш само ти цигарите, а да ги откажат всички. НЕ МОГА ДА ПРИЕМА мнението: "И да пуша, и да не пуша все тая, защото другите ще пушат и пак ще вдишам дим". Точно затова страната ни не може да излезе от това положение- защото всеки чака промяната да дойде първо от другите, чак след това от него. А само самодисциплина си трябва, ама нейсе... :cry: :cry: :cry:
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: , но на повечето от нас не им стиска /или не им се иска/, да го направят/разберат.

Потребител
Аватар

Мнение от didi_pi4 » 09 Авг 2004, 23:12

Инициативата е супер и напълно я подкрепям като един НЕпушач,но проблема е в това че повечето пушачи си казват "еми знам че е гадно и че само си вредя ,но к'во на направя като просто не мога да ги откажа и тва е" и не мислят за НЕактивните "пушачи" които един вит пак са си такива защото дишат дима и то все същата работа. :maad:
А,най-гадно е да видиш ходещ човек по улицата с цигара в ръка(това вече е проява на ниска култура) още по малко ако е дете (както все по често се случва)-ЦИГАРИТЕ СА ГАДНИ И ТРЯБВА ДА СЕ СПРАТ :nono: :dummy: :nono:

:cop: STOP SMOKING :cop:
:driving: born on the road :driving:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 13 Авг 2004, 22:52

аз също не пуша, но съм обграден от пушачи... дима не ми пречи видимо (кой знае кво става в дробовете ми :) ) но като цяло може да се каже че и непушачите пречат на пушачите... това е "сблъсък" до който е тъпо да се стига...
а един непушач да кара няколко пушача около него да се съобразяват ми се струва доста егоистично... както и обратното де... не знам ама тая тема не е като за тук май

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 13 Авг 2004, 23:03

Тази кампания ми се струва доста наивна... Има ли поне един човек, който е спрял да пуши след нейното излизане? :) :smoke:
човек се учи докато е жив...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 14 Авг 2004, 6:51

fortune написа:Тази кампания ми се струва доста наивна... Има ли поне един човек, който е спрял да пуши след нейното излизане? :) :smoke:

това не го разбрах... но никой досега не е отказал цигарите ако това имаш предвид :(

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум