Кампания: BMW Клуб България против тютюнопушенето
Модератор: Общи модератори
Стори ми се че някой каза че спирането на цигарите било по трудно от спирането на алкохола.Според мен това далеч не е така,защото познавам хора, които пушат от 5-ти клас и за тях е невъзможно да ги откажат.С алкохола, струва ми се е по-лесно. 

The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Vladi написа:Според мен това далеч не е така,защото познавам хора, които пушат от 5-ти клас и за тях е невъзможно да ги откажат.
Както гласи новото лого на любимата ми марка спортни стоки:
IMBOSSIBLE IS NOTHING
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Подкрепям
И аз съм против тютюнопушенето!
Плюс, че колата мирише на кенеф въпреки всякакви ароматизатори!

Плюс, че колата мирише на кенеф въпреки всякакви ароматизатори!

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
и аз съм против теа глупости...лично аз не пуша въпреки че много набори го мислят за голяма гъзария и ми разправят колко било маниашко...абе да бегат тез геги.мене не ми харесва
заклет непушач

8.32
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
абе аз пафкам ама се мъча да ги откажа
п.с не пуша от гъзария

п.с не пуша от гъзария

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- TFreak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1998 E36 M41
- Мечтае да кара: проекта дето ръждясва пред блока
- Детайли за колата: EV50306
Аз пуша от 7-ми клас и определено не се гордея с това.. Тогава си беше гъзария, а на 12 години си на съвсем друг акъл... Много пъти съм опитвал да ги спирам, обаче още си пуша - явно ми липсва достатъчно воля, а и може би ми доставя някакво удоволствие. Марк Твен е казал: "Няма нищо по-лесно от това да откажеш цигарите. Аз съм ги отказвал повече от 20 пъти." Ми и аз така - поне 10. Последно преди около 2 месеца и половина реших да ги намаля (не да ги спра, щото знам, че така нищо няма да стане). Първата стъпка беше, че спрях да си ги купувам - все пак е неудобно постоянно да искаш от другите - така минах на 2-3 цигари на ден. 2 седмици по-късно заминах за щатите и тук, ако нямаше около мен толкова пушачи, сигурно щях да ги спра, но за съжаление продължавам да си пуша по малко. Иначе има и доста американци, които пушат, обаче се крият. Някой спомена японците - работя в японска компания и трябва да ви кажа, че пушат колкото българите – много. Имаше и изказване за алкохола – трябва да ви кажа, че и аз подкрепям Були – алкохолът е мнооооооого по-опасен аз околните. Цигарите са неприятни, но алкохолът те променя изцяло. Та така... поздравляния за благородната кампания, но аз засега още си пуша.
- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
xaoc написа: Наистина е гадно когато пречиш с това си на останалите. Аз като се мъчиш да ги отказвам осъзнах още, че кадето и да съм, дори и да не пуша, вдишвам дим, който когато си непушач е потенциално толкова вреден, колкото и когато си пушач, доказано не само на теория.
Ми пич, не става въпрос да откажеш само ти цигарите, а да ги откажат всички. НЕ МОГА ДА ПРИЕМА мнението: "И да пуша, и да не пуша все тая, защото другите ще пушат и пак ще вдишам дим". Точно затова страната ни не може да излезе от това положение- защото всеки чака промяната да дойде първо от другите, чак след това от него. А само самодисциплина си трябва, ама нейсе...

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
acrimonious написа:Ми пич, не става въпрос да откажеш само ти цигарите, а да ги откажат всички. НЕ МОГА ДА ПРИЕМА мнението: "И да пуша, и да не пуша все тая, защото другите ще пушат и пак ще вдишам дим". Точно затова страната ни не може да излезе от това положение- защото всеки чака промяната да дойде първо от другите, чак след това от него. А само самодисциплина си трябва, ама нейсе...![]()
![]()

Инициативата е супер и напълно я подкрепям като един НЕпушач,но проблема е в това че повечето пушачи си казват "еми знам че е гадно и че само си вредя ,но к'во на направя като просто не мога да ги откажа и тва е" и не мислят за НЕактивните "пушачи" които един вит пак са си такива защото дишат дима и то все същата работа.
А,най-гадно е да видиш ходещ човек по улицата с цигара в ръка(това вече е проява на ниска култура) още по малко ако е дете (както все по често се случва)-ЦИГАРИТЕ СА ГАДНИ И ТРЯБВА ДА СЕ СПРАТ
STOP SMOKING 

А,най-гадно е да видиш ходещ човек по улицата с цигара в ръка(това вече е проява на ниска култура) още по малко ако е дете (както все по често се случва)-ЦИГАРИТЕ СА ГАДНИ И ТРЯБВА ДА СЕ СПРАТ

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
аз също не пуша, но съм обграден от пушачи... дима не ми пречи видимо (кой знае кво става в дробовете ми
) но като цяло може да се каже че и непушачите пречат на пушачите... това е "сблъсък" до който е тъпо да се стига...
а един непушач да кара няколко пушача около него да се съобразяват ми се струва доста егоистично... както и обратното де... не знам ама тая тема не е като за тук май

а един непушач да кара няколко пушача около него да се съобразяват ми се струва доста егоистично... както и обратното де... не знам ама тая тема не е като за тук май
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
fortune написа:Тази кампания ми се струва доста наивна... Има ли поне един човек, който е спрял да пуши след нейното излизане?![]()
това не го разбрах... но никой досега не е отказал цигарите ако това имаш предвид