Кражби

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Кражби

Мнение от randity » 20 Май 2014, 12:14

Чупиш им капачките и после тре'а да ги лежиш като за хора... Багажника, Витоша и бой и да се прибира пеша, ако може. Скоро ми казаха за едно момче, броня от е46 М-кова, за да не му я свалят я прилепва на милиметри от стена-дърво..
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 320d; E46 330cd EX

Мнение от ///Mitaka » 20 Май 2014, 19:49

randity написа:Чупиш им капачките и после тре'а да ги лежиш като за хора... Багажника, Витоша и бой и да се прибира пеша, ако може. Скоро ми казаха за едно момче, броня от е46 М-кова, за да не му я свалят я прилепва на милиметри от стена-дърво..

Варианта е и кола отпред, ноо ако е успоредно паркирането, много ще има да те псува
Рене Декарт: Има ли разум?
Имануел Кант: Има ли бог?
Артур Шопенхауер: Има ли реалност?
Валери Божинов: malko kote, seks ima li?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 28 Май 2014, 14:33

тази сутрин и аз станах принудително,след обаждане от съседи-колата е със свалени прозорци,и разбита по най бруталния начин ключалка и брава,вътре интериора в ляво до волана също избушен брутално и откраднат имобилайзер??????защо им пък е той??????най ме е яд за брутализма.може много по лесно и внимателно да се направи всичко,но но но.....кокошкарска работа.или пък е да се сещам че има и платени паркинги........
колата се паркира на много видно място(София) и до сега нищо не се е случвало нито на моята(525 тдс) нито на др коли,.
Здраве да има.всичко друго майната му.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D 184к.с

Мнение от SheTrqa » 28 Май 2014, 16:06

За кой квартал става дума колега? Питам, защото ми е интересно къде са честите случаи на такива простотии. Като гледам най-често е в младост и студентски..
Изображение

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 28 Май 2014, 20:30

В кой квартал?Предистория някаква?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Мнение от k-hristov » 30 Май 2014, 22:35

randity написа:Чупиш им капачките и после тре'а да ги лежиш като за хора... Багажника, Витоша и бой и да се прибира пеша, ако може. Скоро ми казаха за едно момче, броня от е46 М-кова, за да не му я свалят я прилепва на милиметри от стена-дърво..

Аз пред блока имам едно ФауВе Поло недвижимо, и паркирам на 1-2 сантиметра от бронята му всяка нощ, ужасно е просто...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от wladio » 31 Май 2014, 10:50

Явно съм бил донор, така ми казаха запознати.лошото е че май някоя х5 ще изгори,. Евесето ставало и за х5. Дано не успеят,а дано ги хванат.........

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от wladio » 31 Май 2014, 10:54

body написа:В кой квартал?Предистория някаква?

Предистория няма.проблем не е имало до сега с никого. А квартала нарочно не го казвам,щото много от копеленцата дето ни ощетяват, за съжаление са членове на форума.

Потребител
Аватар
Кара: E36

Мнение от Kostaki88 » 31 Май 2014, 18:51

В Младост е много страшно. Работи се професионално - бързо,ефективно и без никакъв финес. За 10 минути му прибраха на брат ми радиото,докато пазарува на 100 метра от колата. Счупиха джама и надраха боята отстрани. Второто защо го бяха направили ,така и не разбрахме. Иначе в Люлин чувам ,че изгарят много хора - не толкова местни,колкото посетители .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Mitaka » 01 Юни 2014, 14:30

wladio написа:Явно съм бил донор, така ми казаха запознати.лошото е че май някоя х5 ще изгори,. Евесето ставало и за х5. Дано не успеят,а дано ги хванат.........

Почти невъзможно е колега, тъй като организираната престъпност в България се покровителства от органите на реда, за наше огромно съжаление :/ за това варианта е всеки да се спасява както може.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '10 E550

Мнение от DAN40_91 » 10 Юни 2014, 14:50

Много зачестиха кражбите напоследък, имам чувството че все по-зле става. Почти всеки ден изплащаме щети от кражби, и то 2/3 от тях са БМВ-та. Преди повече Х5 и Х6 бяха, но напоследък много вървят Е90 и чат-пат Е46 след фейса. Миналия ден плащахме едно откраднато Ауди А4 '96та. Сумата беше към 3 бона... Колко зле трябва да си, за да си вкараш главата в торбата за такива смешни пари... Просто нямам думи! :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Мнение от k-hristov » 10 Юни 2014, 22:21

DAN40_91 написа:Много зачестиха кражбите напоследък, имам чувството че все по-зле става. Почти всеки ден изплащаме щети от кражби, и то 2/3 от тях са БМВ-та. Преди повече Х5 и Х6 бяха, но напоследък много вървят Е90 и чат-пат Е46 след фейса. Миналия ден плащахме едно откраднато Ауди А4 '96та. Сумата беше към 3 бона... Колко зле трябва да си, за да си вкараш главата в торбата за такива смешни пари... Просто нямам думи! :bang:

2-3 Аудита на месец ти носят поне 3000лв. за 3 часа работа общо.Хората така ги смятат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Mitaka » 13 Юни 2014, 23:53

Както каза и колегата @DAN4O_91 в момента има бум на е90-ки като миналата седмица за есна нощ са изчезнали 7 от младост. Информацията е на колегите от 7-мо. Как ви се струва .....само за една нощ 7 бмв-та от Младост. Освен да кажа пази боже, друго не ми остава

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 25 Юни 2014, 14:16

Ейййй тая държава е е..ати кенефа нямам думи... Жена ми днес е спряла колата в паркинга на Мол "Сердика" и са гепили стъклото на лявото огледало... За Е46 става дума... За 20лв да е..а боклуците смотани братче... За лекарства да не му стигнат на тоя боклук....
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 25 Юни 2014, 18:51

SaSo написа:Ейййй тая държава е е..ати кенефа нямам думи... Жена ми днес е спряла колата в паркинга на Мол "Сердика" и са гепили стъклото на лявото огледало... За Е46 става дума... За 20лв да е..а боклуците смотани братче... За лекарства да не му стигнат на тоя боклук....

Нещо камери, глупости?! Нали ушкем са под наблюдение?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум