Искате по-евтино гориво и по-малко дупки? Подпишете ПЕТИЦИЯ!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

На 15.06.08 Протест този път ще се включите ли?

Там съм задъжително!
49
29%
Ще отида ако мога.
85
50%
Ще отида само ако има познати / приатели!
4
2%
Не ,не няма да отида.
32
19%

Общо гласове : 170
ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Re: ??

Мнение от genezis » 12 Юни 2008, 14:02

Любо Мегов написа:
Shondy написа::clap: :clap: :clap: :clap: евала за всичко написано в последните постове ,аз силно се надявам да стигнем до някъде ,защото последните няколко дни ми се стори невъзможно. Получавам затръшване на врати от всякъде ,става все по трудно и хората които бях предивидил за организацията са несериозни , а на всичкото отгоре и започнаха да се пускат и следните изказвания по темите : " и 5 лв да го направят пак ще си карам" ,а кажете ми при нулева активност по линковете от другите саитове и такива изказвания как да им помогне човек - като те самите не го искат? :evil: Поне в общината този път нямаме никакви ограничения за автомобилите.

айде дай го малко по-полека :evil:
и ако искаш да знаеш бензина ще стане 5 лева и то доста по-скоро отколкото на всички ни се иска :!:

да докато сме овце и се крием зад измислените си маски ще става и 5 лева и 10 лева....ма вие пари си имате кво ви пука че някой се опитва да направи нещо и се мъчи да помогне с квото може :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 12 Юни 2008, 14:37

genezis написа:
Любо Мегов написа:
Shondy написа::clap: :clap: :clap: :clap: евала за всичко написано в последните постове ,аз силно се надявам да стигнем до някъде ,защото последните няколко дни ми се стори невъзможно. Получавам затръшване на врати от всякъде ,става все по трудно и хората които бях предивидил за организацията са несериозни , а на всичкото отгоре и започнаха да се пускат и следните изказвания по темите : " и 5 лв да го направят пак ще си карам" ,а кажете ми при нулева активност по линковете от другите саитове и такива изказвания как да им помогне човек - като те самите не го искат? :evil: Поне в общината този път нямаме никакви ограничения за автомобилите.

и ако искаш да знаеш бензина ще стане 5 лева и то доста по-скоро отколкото на всички ни се иска :!:

да докато сме овце и се крием зад измислените си маски ще става и 5 лева и 10 лева....ма вие пари си имате кво ви пука че някой се опитва да направи нещо и се мъчи да помогне с квото може :evil:

и твоя тон не ми харесва, и с право БМВ Клуба България няма да подкрепи този протест :twisted:

пък и цензура ще ми налагате, написвайки в началото на темата да няма излишни коментари :twisted:

момчета, слезте на земята :!:

и последно, има ли регистриран вече Съюз на българските авто мото клубове, а в общината са смешници да приемат писмо от организация фантом :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 12 Юни 2008, 14:43

това за излишните коментари мисля че е ясно на всеки защо е написано....щото аман от спам,като не ти изнася и не искаш да протестираш затваряш темата или по добре дори не я отваряш
а продължаваш на пред.
що се отнася до цензурата,прочети си внимателно последните два
поста и тогава говори пак за цензура
щом бмв клуб българия не желае да застане зад нас ОК
няма проблем живи здрави
но поне можеше да го кажете,бяхте очтиво поканени да се присъедините
очаквахме така очтиво и да приемете или откажете,явно сме преценили грешно
за мое огромно съжаление

Потребител
Аватар
Кара: е39

Мнение от texas_jack » 12 Юни 2008, 15:01

То за това клуба ви е на това дередже,разпада се.Докато ви е такова мисленето,такава ще ни е държавата.Сега поне не съжалявам че не станах член на тоя клуб,даже се радвам.Толкова млади и ентусиазирани хора доведох на збирките ви,а вие ще ги изгоните.Клуба никога не се е интересувал от каквото и да е (с малки изключения),та от някакъв протест в цяла европа.Да бе вие сте по големи от европа.
п.с.Не конкретизирам никои,но ако някои се чуства обиден от думите ми моля да бъда извинен
А ние мухите с стари бмв-та ще отидем на протеста.благодаря за вниманието!
преди да дадеш газ помисли

Потребител
Аватар

Мнение от balroga » 12 Юни 2008, 15:14

texas_jack написа:То за това клуба ви е на това дередже,разпада се.Докато ви е такова мисленето,такава ще ни е държавата.Сега поне не съжалявам че не станах член на тоя клуб,даже се радвам.Толкова млади и ентусиазирани хора доведох на збирките ви,а вие ще ги изгоните.Клуба никога не се е интересувал от каквото и да е (с малки изключения),та от някакъв протест в цяла европа.Да бе вие сте по големи от европа.
п.с.Не конкретизирам никои,но ако някои се чуства обиден от думите ми моля да бъда извинен
А ние мухите с стари бмв-та ще отидем на протеста.благодаря за вниманието!

Само така Брат :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 12 Юни 2008, 15:19

и без подкрепата на БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ пак ще направим протеста

Столична община разреши исканията ни....в неделя щебъдете запознати обстойно с програмата на протеста
утре по обяд ще ходя да взема и самото разрешение
така че

на крак народе ние можем да променим нещо

Потребител
Аватар

Мнение от balroga » 12 Юни 2008, 15:21

Любо Мегов написа:
genezis написа:
Любо Мегов написа:

и твоя тон не ми харесва, и с право БМВ Клуба България няма да подкрепи този протест :twisted:

пък и цензура ще ми налагате, написвайки в началото на темата да няма излишни коментари :twisted:

момчета, слезте на земята :!:

и последно, има ли регистриран вече Съюз на българските авто мото клубове, а в общината са смешници да приемат писмо от организация фантом :mhihi:

Мале мале с такива исказвания ще стигнем да там,че ще изчезне и майчиния ни език http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html Срамота.... :roll: :evil: :evil: :twisted:
Изображение

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 12 Юни 2008, 15:55

чакайте чакайте всички! Какъв тон държах на тебе любо ,и каква цензура съм сложил с думата "моля" ? За какво е нужно да се правиме на нещо дето не сме и сега да ми показвате кои сте вие в тоя форум и кой съм аз? Мисля че отговора е ясен на всички!! Колко пъти да ти кажа че организацията е неформална за момента ,а ти сам знаеш колко трудно е да се регистрира подобно нещо и колко бавна и тромава е процедурата. А ти за втори път се подиграваш с това и протеста. Няма да казвам първият и основен довод на УС на клуба който представи ти за да не се включите и подкрепите идеята ,защото е несериозен ,а аз не говорех за теб или вас в по горе цитираното. И ако трябва да сме откровенни в момента мисля че съм по-добре запознат от теб кога горивото ще стане на цена от 5лв литъра. Нека не търсиме под вола теле и да се караме по темата за глупости ,ако съм ви засегнал - МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ . Нямам нищо против това че не подкрепяте идеята ,може да ви се е сторила несериозна ,но това е защото моята формулировка не е от най добрите ,но ако се бяхте включили можеше това да се промени (все пак 3 глави винаги са по умни от 1) .

Относно написаното от Ивчо (Genezis), найстина братле свали малко гарда, че така се набиваме на хората в очите ,а знаеш че не това е идеята.
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 12 Юни 2008, 16:00

1 нещо Саше

докато се притесняваме че се набиваме в на хората очите нищо не правим
ето и причината поради която уж БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ няма да се присъедини

ами политика на концерна бмв - нали сега правят новите модели "ефишънт дайнамикс" ето ти решение при тези цените на горивата

къв дам ми е тона след подобен род изказване

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 12 Юни 2008, 16:22

Любо Мегов написа:

Подигравки от този род ми е трудно да ги преглътна :evil:
Разбирам някой да правеше нещо за лична изгода, за да се породят подобни изказвания в послените няколко поста, а тук става дума за нещо съвсем различно касаещо всеки със кола, крака, мотор или инвалидна количка.

Лесно се обединяваме и ставаме съпричасни когато някой колега пострада, но когато страдат всички, всеки е безразличен!

В крайна сметка поне кажете защо БМВ Клуб България отказа подкрепата си за този фантомски протест, темата седи отворена ...

И преди да говорите за разни фантомски клубове, погледнете Вашия, чакам регистрация от Ноември 2007-а, надявам се до края на 2008-а да успея да подпомогна клуба с едни 60 лева :roll: :idea:

п.с.
rosen.kolarov написа:Защо го направихме – защото вярваме във всички Вас, защото искаме
да дадем пример за това как трябва да се вършат нещата, защото
искаме всеки фен и ентусиаст да си каже, искам да членуват в този
клуб, защото всеки трябва да има мечти, да ги преследва и
реализира, защото сме убедени, че всички ние сме бъдещето на
нашата страна и трябва да се научим да се борим здраво за нашите
мечти и идеали а не само да мрънкаме и недоволстваме, защото ...
сигурно има още хиляди причини.

Мислих много по въпроса за заглавието на темата – може би по
правилно би било да е „България и вярата ни в нея”.
bmw

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 12 Юни 2008, 16:27

AHTuBuPyC написа:
Любо Мегов написа:

Подигравки от този род ми е трудно да ги преглътна :evil:
Разбирам някой да правеше нещо за лична изгода, за да се породят подобни изказвания в послените няколко поста, а тук става дума за нещо съвсем различно касаещо всеки със кола, крака, мотор или инвалидна количка.

Лесно се обединяваме и ставаме съпричасни когато някой колега пострада, но когато страдат всички, всеки е безразличен!

В крайна сметка поне кажете защо БМВ Клуб България отказа подкрепата си за този фантомски протест, темата седи отворена ...

И преди да говорите за разни фантомски клубове, погледнете Вашия, чакам регистрация от Ноември 2007-а, надявам се до края на 2008-а да успея да подпомогна клуба с едни 60 лева :roll: :idea:

п.с.
rosen.kolarov написа:[
Защо го направихме – защото вярваме във всички Вас, защото искаме
да дадем пример за това как трябва да се вършат нещата, защото
искаме всеки фен и ентусиаст да си каже, искам да членуват в този
клуб, защото всеки трябва да има мечти, да ги преследва и
реализира, защото сме убедени, че всички ние сме бъдещето на
нашата страна и трябва да се научим да се борим здраво за нашите
мечти и идеали а не само да мрънкаме и недоволстваме, защото ...
сигурно има още хиляди причини.

Мислих много по въпроса за заглавието на темата – може би по
правилно би било да е „България и вярата ни в нея”.

ами политика на концерна бмв - нали сега правят новите модели "ефишънт дайнамикс" ето ти решение при тези цените на горивата

ето ти я причината колега забавлявай се

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 12 Юни 2008, 16:43

Ами тогава БМВ да почнат да правят и електроцентралите с новата им система ефишън динамикс, да е по евтин токът. И парното и то да е на тая система. И всички камиони/кораби/самолети да я внедрят тази система. Протеста не е само заради бензина и нафтата с които караме автомобилите си защото това не мисля,че е проблем на някой от нас. Проблема е,че тази цена е едни 30% от всички продукти на някой даже и повече.За производство се иска енергия, за транспорт пак гориво и т.н няма какво да го обеснявам. Няма значение дали някой автоклуб ще подкрепи протеста официално или не. А щом е проблем за някой да се наричаме обединените автоклубове може да се представяме като обединените авто ентусиасти. Това няма никакво значение.
Да са живи и здрави всички. Които не му пречи да дава повече пари на държавата и на лукойл да си пазарува със здраве ама да не се оплаква после,че му е малка заплатата,че не му стигат пари и че има дупки по улиците.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 12 Юни 2008, 16:48

'Що не забравите тоя спор и продължите натам, който иска да се смее, живеем в свободна държава и след като някой е отказал да ви съдейства не виждам защо трябва да се държите като ощипани госпожици. Да, причината може и да е комична според вас, но едва ли, щом са ви отказали, ги интересува какво мислите вие ... Така че продължавайте смело напред в търсене на съмишленици, вместо да тъпчете на едно място и да тропате с крак и да държите сметка на когото и да било. Изводите всеки може да си ги направи и сам.
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 12 Юни 2008, 16:58

eraziel

бате никой не се сърди на г-н Мегов и на г-н Коларов че отказаха поканата
причини винаги има какви са те ние простосмъртните можем само да гадаем
проблема не идва от това че са отказали...както казах живи здрави
но да се правят подобни изказвания от г-н Мегов
едва ли не да ни опреличава на клоуни,че се опитваме да променим нещо в скапаната ни държава няма да я бъде.
да ми казва че тона ми не му харесвал....кой го е питал дали му харесва или не и на мен не ми харесват много неща.
да ми говори за цензура докато той съмият се опитва да налага такава
е тва няма как да стане
както казах ние протеста ще си го направим със или без УС на Клуба
а това че отговаряли за 200 човека членове на клуба
че били юридическа организация.....
я да ми покаже закон в който пише че член на юридическа организация номоже да се присъедини към неформална организация
каквато се води СЪЮЗА НА АВТО-МОТО КЛУБОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ
и какво значение има дали е офицялна тази организация или не!!!
ето това е проблема драги ми колега а не отказа на един или друг в частност да се присъедини към нас и да ни подпомогне с гластност

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 12 Юни 2008, 17:03

А защо изобщо се обръща внимание какво говори някой? Темата е подкрепете протеста - някой е отказал, добре, какво, защо и как е казал не смятам, че е важно.
In Ban We Trust!

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум