СНИМКИ И ПИСАНИЯ ЗА СЪБОРА - 2008

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 07 Май 2008, 0:41

RealDex написа:
sonny написа:
RealDex написа:Бе не беше кой знае колко запазена таз 5-ца имаше забележки но е косачка на пътя.
Бая пипната беше, единия фар чак й го нямаше а на негово място има тръба и оттам смуче въздух.Бая старичка но 5-цата си е 5-ца

само дето е М5 :mhihi: и то истински, ама скоро няма да е М5 ;)

Защо няма да е повече М5 какво имаш предвид?

аз разбрах че ДВГ щял да отива в е30 :shock: :shock: :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
Мечтае да кара: кока & цици
Детайли за колата: с чип !!!

Мнение от Lunaticc 1 » 07 Май 2008, 10:33

baro написа:само не разбрах, защо толкова хора караха по аварйната лента? вдигаха само прах и боклуци по другите коли :confused:

Ами например защото аз няколко пъти дърпах и изоставах и като карам с 200-210 за да настигна колоната и ми е много интересно като ме види някой в огледалото и е с 160-170 и не се мърда ами настъпва и той и аз к'во да му се кача на конче ли евентуално :mhihi: :mhihi: :mhihi: иначе съм съгласен и аз не го одобрявам тоя просташки начин на каране но предпочитам да си закарам и да си върна колата читава :idea: :roll: ;) :winky: а не че съм по мъж като мина от там :!: :!: :!:
Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RealDex » 07 Май 2008, 20:03

stambo_81dg написа:
RealDex написа:
sonny написа:
RealDex написа:Бе не беше кой знае колко запазена таз 5-ца имаше забележки но е косачка на пътя.
Бая пипната беше, единия фар чак й го нямаше а на негово място има тръба и оттам смуче въздух.Бая старичка но 5-цата си е 5-ца

Еми ако верно го сложат в е30 ще е просто изтребител!Щото тва купе дет е ся е бая тежичко.
Тва е че трябва и окачването да се бара как си треа щот има разлика между 5-ца и 3-ка :roll:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 07 Май 2008, 20:10

stambo_81dg написа:
RealDex написа:
sonny написа:

Точно ;) вкарана е колата с тази цел, ама кога ше го направи игарача специалист, нямам идея, ще ми е интерсно да видя, че се е оправил сам :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 07 Май 2008, 20:47

difcho написа:Абе видях го аз как му дава газ и оня с патрулкита ни вози и го гони, а колегата дето го качиха при мен в патрулката пита шофьора ни дали няма да ни върнат после и той му вика "Аз да не съм такси" :mhihi:

тва е TооCооl :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 08 Май 2008, 9:33

Искренееееееее, не си луд, малоумен си за 4маааа :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от difcho » 08 Май 2008, 12:25

sonny написа:Искренееееееее, не си луд, малоумен си за 4маааа :mhihi:

Най-накрая някой да ме оцени :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-ки
Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха

!

Мнение от YOKOHAMA » 08 Май 2008, 14:37

difcho написа:

Искрене, ще чакам реванша догодина, че този път на италянското при директните елиминации с теб имах малшанс, че влязох в една локва точно преди 1 десен завой и впоследствие с мокрите гуми в завоя малко поокосих тревата и изгубих доста ценни секунди, иначе на квалификациите и аз като теб давах 1.03
Както и да е поздравления за страхотното каране и на италянското и на дрифта, мисля че много хора има какво да научат от теб, ти показа че уменията на шофьора са по важни от конските сили и цената на колата...
Последна промяна YOKOHAMA на 09 Май 2008, 9:01, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: !

Мнение от difcho » 08 Май 2008, 15:23

YOKOHAMA написа:
difcho написа:

Искрене, ще чакам реванша догодина, че този път на италянското при директните елиминации с теб имах малшанс, че влязох в една локва точно преди 1 десен завой и впоследствие с мокрите гуми в завоя малко поокосих тревата и изгубих доста ценни секунди, иначе на квалификациите и аз като теб давах 1.03
Както и да е поздравления за страхотното каране и на италянското и на дрифта, мисля че много хора има какво да нучат от теб, ти показа че уменята на шофьора са по важни от конските сили и цената на колата...

Благодаря колега :) До колкото разбирам ти си с компакта с мотора от Х5 или греша ? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 08 Май 2008, 15:36

difcho написа:
YOKOHAMA написа:
difcho написа:

Както и да е поздравления за страхотното каране и на италянското и на дрифта, мисля че много хора има какво да нучат от теб, ти показа че уменята на шофьора са по важни от конските сили и цената на колата...

Благодаря колега :) До колкото разбирам ти си с компакта с мотора от Х5 или греша ? :roll:

Не грешиш - същия е :mhihi:

Искрене и мен ме узуми на италианското и на дрифта - ти победи всички М3 само от една падна и то със секунда само а доколкото разбрах ти беше с 318ис-требител
Последна промяна BT9028BA на 08 Май 2008, 15:42, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха

Мнение от YOKOHAMA » 08 Май 2008, 15:37

difcho написа:
YOKOHAMA написа:
difcho написа:

Да, с него съм, но за съжаление компакта няма шпер(за сега), така че въобще на мога да извлека силата на мотора, по всяко време буксува едното или другото колело и нито на дрифт нито на италянско колата може да покаже потенциала си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от difcho » 08 Май 2008, 15:59

Да, ис-требител с чип и шпер и олекотен с около 80 кг, а за самия събор може би около 100-ина ;)

Видях, че компакта няма шпер и бях доста изненадан от това :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от YOKOHAMA » 08 Май 2008, 16:36

Видях, че компакта няма шпер и бях доста изненадан от това :roll:[/quote]

Оказа се че шпер диференциял за компакт или е30 с предавателно число 3,23 няма въобще, от там нататък трябва да правя компромис като сложа по къс, но тагава колата ще стане изключително къса(тя и сега си дрифти на 3-та) или да сложа много дълъг от дизел, но тогава колата много ще укоцее :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от difcho » 08 Май 2008, 19:01

Или да си направиш шпер с каквото число искаш :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от YOKOHAMA » 09 Май 2008, 9:04

difcho написа:Или да си направиш шпер с каквото число искаш :roll:

Я ме светни как може да стане това на ЛС, да не пълним темата със спам.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум