Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?
Модератор: Общи модератори
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Момчета цените на горивата са функция от цените им на международните пазари. Казвам ви го като човек търгуващ различни финансови активи в това, число и деривати върху crude oil. Попринцип е хубаво да си отстояваме идеите, но в този случай не виждам смисъл. Винаги има времеви лаг, когато цените на горивата падат на международните пазари. Тъпото е че по-малките градова има бензиностанции, които работят ма изключително високи маржове проади факта, че продават на цени до 10% над тези в големите окръжни градове. Това вече е безобразие. В общия случай докато цената стигне до крайния потребител тя вече е съвсем друга. Както и да е успех в начинанието.
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
Да! И с двете ръце, но едвали ще се организираме ... трябва яка подготовка и консултации преди да правиме каквото и да било, за да има резултат!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: бенз
Profy написа:Хора, А-95 за 2,14лв това вече е много зле !!!
още може .. 500 години сме търпели .. та ся някакви 10-20 да не ни уплашат

предполагам до към 3-4 лв спокойно може да стане и да си живуркаме

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Бам - Бам, 4 няма да стане, но скоро време 1,50 евро може да чукне
..... нищо не казвате за моята нафта - бензина е първи продукт, а нафтата
четвърти - на цената на А95 е
Незнам как ще я правим тая работа, но да измислим нещо, аз съм навит и месец без кола ....
стига да е организирано - да не само аз да съм пешак 
..... нищо не казвате за моята нафта - бензина е първи продукт, а нафтата
четвърти - на цената на А95 е

Незнам как ще я правим тая работа, но да измислим нещо, аз съм навит и месец без кола ....

Айде ба хора, давайте да се вдигаме
Днес заредих нафта на 2.17лв/литър кво ще правим, ще търпим докато я направят 5лв ли?
Тва "България" е нещо Уникално
Нали се сещате, че цената на всичко зависи от цената на горивата, гледайте само мача кво ще става с цените и инфлацията в близките три-четири месеца

Тва "България" е нещо Уникално

Нали се сещате, че цената на всичко зависи от цената на горивата, гледайте само мача кво ще става с цените и инфлацията в близките три-четири месеца

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
тия си ни ебат както си поискат
. Бива ли цените на горивата да са ни като на европейците

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
абе истината е в Метана ... така че които може да се ориентира докато е време .. иначе и 3 лв да стане пак ще е същото
п.п. и само да не чувам БМВ не било за газ и метан то и колата не е за пред блока да стои а да се кара ама друго е да имаш лъскава 20ка и да стой за украса пред вас ... така че секи сам решава да кара или да не кара

п.п. и само да не чувам БМВ не било за газ и метан то и колата не е за пред блока да стои а да се кара ама друго е да имаш лъскава 20ка и да стой за украса пред вас ... така че секи сам решава да кара или да не кара

СТАЧКА
Момчета и момичета , хаиде да не си че6аме езиците а да спретнем ена стачка !!!! ако сте за даите мнение и да изберем ден за това .