Отново за антирадарите
Модератор: Общи модератори
Колеги искам да Ви питам нещо
от всичко прочетено до момента по тази тема достигнах до извода, че най-доброто е В1. Ако наистина е така, то имам голямото желание да поръчам на един приятел от САЩ, който скоро се прибира в БГ-то да ми го донесе...
Та:
1. Има ли проблем, че ще е от САЩ - честоти и т.н.
2. Как ви се струва тази оферта - http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... ename=WDVW
3. Имате ли идеи за други места за пазаруване?
Нищо не разбирам от тези неща, така че ще съм много благодарен ако помогнете
Също така ако някой друг иска може да измислим нещо за покупка на още една, две бройки за ентусиасти 

Та:
1. Има ли проблем, че ще е от САЩ - честоти и т.н.
2. Как ви се струва тази оферта - http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... ename=WDVW
3. Имате ли идеи за други места за пазаруване?
Нищо не разбирам от тези неща, така че ще съм много благодарен ако помогнете

zmej написа:Абе грозна работа, като гледам по страниците за електронна търговия ги има на стотици места за смешни пари - например кобра 6060 може да се намери и за 34 долара + 15 долара за доставка до всяка точка на света. А тука са по 150лв.
Само ме е шубе ако си го поръчам по интернет, че може да не дойде. Много крадат тия от пощите.
Ако не ти дойде стоката по каквато и да е причина пускаш оплакване в банката ( ако ползваш някаква карта за бели хора - мастеркард, виза, а не борика ) и ти връщат парите. Има такава клауза в договора ти с банката, погледни го ( ако имаш де ).
Като пуснеш оплакване търговеца може единствено да докаже, че си получил стоката ако има квитанция с твоя подпис ...
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
идеята е да е купено с кредитна а не дебитна карта. БОРИКА картата също си е за бели хора, но е с друг принцип на работа...
Флат6,
По-добре си вземи върнат директно от valentine1.com мисля че бяха около 350$. Все пак спестяваш 50-60$
От ебау ако е читав (тоест не краден или гръмнат,неработещ и т.н.) не излиза по ефтино от 300+$
Крадените и тези с проблеми се познават лесно...при тях чисто и просто не се пуска серийния номер...с този сериен номер отиваш на страницата на В1...и виждаш коя версия е машинката...
Между другото аз имам В1...така, че ако имаш въпроси...
Иначе.
Това, че е от САЩ няма проблем с честотите в БГрия се ползва Х-банд 10.525 като В1 покрива 10.500 до 10.550
При В1 имаш предимството, че има и КU банд...както и, че можеш да програмираш кои честоти да работят и кои не.
Bulgária
X-band 10.525
Greece
Ku-band 13.45
K-band 24.125
Ka-band 34.36
Hungary
Ku-band 13.45
K-band 24.125
Ka-band 34.36
Serbja
Ku-band 13.45
+ Laser ...на магистралата изпозлват почти и само Лазер...
пс: бих ти препорачал В1 ако пътуваш извън БГ...в нашата държава всичко нормално и добро е безмислено...дълга история ама не ми се говори.
Успех
По-добре си вземи върнат директно от valentine1.com мисля че бяха около 350$. Все пак спестяваш 50-60$
От ебау ако е читав (тоест не краден или гръмнат,неработещ и т.н.) не излиза по ефтино от 300+$
Крадените и тези с проблеми се познават лесно...при тях чисто и просто не се пуска серийния номер...с този сериен номер отиваш на страницата на В1...и виждаш коя версия е машинката...
Между другото аз имам В1...така, че ако имаш въпроси...
Иначе.
Това, че е от САЩ няма проблем с честотите в БГрия се ползва Х-банд 10.525 като В1 покрива 10.500 до 10.550
При В1 имаш предимството, че има и КU банд...както и, че можеш да програмираш кои честоти да работят и кои не.
Bulgária
X-band 10.525
Greece
Ku-band 13.45
K-band 24.125
Ka-band 34.36
Hungary
Ku-band 13.45
K-band 24.125
Ka-band 34.36
Serbja
Ku-band 13.45
+ Laser ...на магистралата изпозлват почти и само Лазер...
пс: бих ти препорачал В1 ако пътуваш извън БГ...в нашата държава всичко нормално и добро е безмислено...дълга история ама не ми се говори.
Успех

Правилно си решил
В момента В1 имат нова версия с Евро Моде тоест някои подобрения за фото-радарите в Европа като МултиНова например. Също така от няколко месеца изкараха и ПОП за К и КА банд и там имат една функция "junk"...в момента тези неща ги "донастройват" от В1...иначе казано съвета ми е ако не бързаш много да си вземеш В1 след средата на Август.
Като го вземеш ще е добре да се видим, и да ги пробваме тамън да реша дали да си правя упгреид на моя сега или догодина...

В момента В1 имат нова версия с Евро Моде тоест някои подобрения за фото-радарите в Европа като МултиНова например. Също така от няколко месеца изкараха и ПОП за К и КА банд и там имат една функция "junk"...в момента тези неща ги "донастройват" от В1...иначе казано съвета ми е ако не бързаш много да си вземеш В1 след средата на Август.
Като го вземеш ще е добре да се видим, и да ги пробваме тамън да реша дали да си правя упгреид на моя сега или догодина...