Отново за антирадарите

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 13 Юли 2005, 11:18

Колеги искам да Ви питам нещо :arrow: от всичко прочетено до момента по тази тема достигнах до извода, че най-доброто е В1. Ако наистина е така, то имам голямото желание да поръчам на един приятел от САЩ, който скоро се прибира в БГ-то да ми го донесе...
Та:
1. Има ли проблем, че ще е от САЩ - честоти и т.н.
2. Как ви се струва тази оферта - http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... ename=WDVW
3. Имате ли идеи за други места за пазаруване?
Нищо не разбирам от тези неща, така че ще съм много благодарен ако помогнете ;) Също така ако някой друг иска може да измислим нещо за покупка на още една, две бройки за ентусиасти ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ghost » 13 Юли 2005, 12:19

zmej написа:Абе грозна работа, като гледам по страниците за електронна търговия ги има на стотици места за смешни пари - например кобра 6060 може да се намери и за 34 долара + 15 долара за доставка до всяка точка на света. А тука са по 150лв.
Само ме е шубе ако си го поръчам по интернет, че може да не дойде. Много крадат тия от пощите.

Ако не ти дойде стоката по каквато и да е причина пускаш оплакване в банката ( ако ползваш някаква карта за бели хора - мастеркард, виза, а не борика ) и ти връщат парите. Има такава клауза в договора ти с банката, погледни го ( ако имаш де ).

Като пуснеш оплакване търговеца може единствено да докаже, че си получил стоката ако има квитанция с твоя подпис ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 13 Юли 2005, 13:41

който играе печели който не играе не може да загуби
аз съм предубеден

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 13 Юли 2005, 13:57

идеята е да е купено с кредитна а не дебитна карта. БОРИКА картата също си е за бели хора, но е с друг принцип на работа...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 14 Юли 2005, 1:19

Флат6,

По-добре си вземи върнат директно от valentine1.com мисля че бяха около 350$. Все пак спестяваш 50-60$

От ебау ако е читав (тоест не краден или гръмнат,неработещ и т.н.) не излиза по ефтино от 300+$

Крадените и тези с проблеми се познават лесно...при тях чисто и просто не се пуска серийния номер...с този сериен номер отиваш на страницата на В1...и виждаш коя версия е машинката...

Между другото аз имам В1...така, че ако имаш въпроси...

Иначе.

Това, че е от САЩ няма проблем с честотите в БГрия се ползва Х-банд 10.525 като В1 покрива 10.500 до 10.550

При В1 имаш предимството, че има и КU банд...както и, че можеш да програмираш кои честоти да работят и кои не.

Bulgária
X-band 10.525

Greece
Ku-band 13.45
K-band 24.125
Ka-band 34.36

Hungary
Ku-band 13.45
K-band 24.125
Ka-band 34.36

Serbja
Ku-band 13.45
+ Laser ...на магистралата изпозлват почти и само Лазер...

пс: бих ти препорачал В1 ако пътуваш извън БГ...в нашата държава всичко нормално и добро е безмислено...дълга история ама не ми се говори.

Успех
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 14 Юли 2005, 8:03

KGB,
мерси, че поне ти разбра защо съживявам тема по която за последно е писано преди 2.5 месеца и ми отговори на въпроса ;) Прав си, че не си заслужава от ебай и затова реших да си поръчам нов. Когато го получа и евентуално имам въпроси по настройките може пак да питам ;)
Мерси и успех...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 14 Юли 2005, 13:11

Правилно си решил 8)

В момента В1 имат нова версия с Евро Моде тоест някои подобрения за фото-радарите в Европа като МултиНова например. Също така от няколко месеца изкараха и ПОП за К и КА банд и там имат една функция "junk"...в момента тези неща ги "донастройват" от В1...иначе казано съвета ми е ако не бързаш много да си вземеш В1 след средата на Август.

Като го вземеш ще е добре да се видим, и да ги пробваме тамън да реша дали да си правя упгреид на моя сега или догодина...
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум