Опитват се да забранят пушенето и в колите...
Модератор: Общи модератори
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Не знам само как можете да говорите тук за дискреминация изобщо.
Разбирам ако човек се раждаше пушач и трябва да е такъв до края да. Но при положение че никой не ни бие по главата да пушим и че ние сами си избираме дали да продължаваме да се тровим... или да се самодискреминираме....Тогава какво. Така че хайде да не я употребяваме тази дума щото тук в тази тема не е на място
Разбирам ако човек се раждаше пушач и трябва да е такъв до края да. Но при положение че никой не ни бие по главата да пушим и че ние сами си избираме дали да продължаваме да се тровим... или да се самодискреминираме....Тогава какво. Така че хайде да не я употребяваме тази дума щото тук в тази тема не е на място
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Колега кой казал че се обиждам??? И аз също съм бивш пушач. Познавам сладкото удоволствия да запалиш цигара. Особено след ядене или след....Kris написа:Добре, щом се обиждаш повече нема да се "дискреминираме".

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Откакто спрях да пуша в Личния си атомобил, вътре не мерише на К***Ф ,и се радвам колко му е бял тавана.
Наистина пушенето пречи на доброто шофиране и това е неоспоримо.
Наистина пушенето пречи на доброто шофиране и това е неоспоримо.
Последна промяна ALEXONE на 22 Ное 2006, 9:41, променена общо 1 път
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
ALEXONE написа:Откакто спрях да пуша в Личния си атомобил, вътре не мерише на К***Ф ,и се радвам колко му е бял тавана.
Наистина пушенето пречи на доброто шофиране и това е неуспоримо.
Ако искам ще си пуша, ако искам ще си пия, ако искам ще си е*а в автомобила - въпрос на личен избор

А и колега да те попитам с какво пушенето пречи на доброто шофиране????

Ако искам ще си пуша, ако искам ще си пия, ако искам ще си е*а в автомобила - въпрос на личен избор![]()
Когато спреш да пушиш в колата тогава ще оцениш колко ти пречи

Отностно другите упражнения, ти си решаваш.
Вижте, не защитавам тезата за забрана на пушенета в автомобила изразих своето мнение по въпроса
- slavianko
- старши ентусиаст
-
ALEXONE написа:Ако искам ще си пуша, ако искам ще си пия, ако искам ще си е*а в автомобила - въпрос на личен избор![]()
Когато спреш да пушиш в колата тогава ще оцениш колко ти пречи![]()
Отностно другите упражнения, ти си решаваш.
Вижте, не защитавам тезата за забрана на пушенета в автомобила изразих своето мнение по въпроса

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5