BMW Подготвя суперспортист с V10 двигател?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 01 Апр 2008, 20:20

бе не се прави на добричък че не моа те слушам вече туй че си казал в два поста бмв е хубаво (което всеки го знае) а в другите 100 си дрънкал пълни простотии как искаш да не те ругая.вражда има между форумите точно заради тъпи лайнарчета като вас ти знаеш ли колко време ми трябваше на мен да се реша да напиша първия си пост и после съм стоял и съм чакал някой да отговори и дали не съм казал някоя глупост а ти ми се регваш днес и почваш да бълваш глупости ами преди това вземи прочети малко у форума виж кой кой е какви са най честите въпроси който дразнят и така нататък а ти кво праиш точно обратното пишеш постове които 100% ще провокират някой да те изругае и после ми скимтиш. като каза на росен коларов че хабер си няма направи ли си труда да прочетеш че човека не е на 12 навършени и не една кола му е минала през ръцете(като казвам кола не визирам бмв 325тдс или ауди 1.9тди и всички модели лада) а коли който ти сигурно не си виждал и на снимки .как очакваш след подобно изказване някой да те уважава и да не те обижда малко ти е мамицата ти проста хубаво че не си от тук че нямаше да си останеш само с обидите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Апр 2008, 20:25

...ВРАЖДА МЕЖДУ ФОРУМИТЕ НЯМА И СЕ НАДЯВАМ ТОВА СТАТУТКВО ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ... оня оле от къде ги измисли тия вражди не знам.Може да е имало , но сега не виждам такова нещо ...

Потребител
Аватар

Мнение от misho13 » 01 Апр 2008, 21:14

cobrata_m3
мисля че човека ти каза за кво става на въпрос няма кво да се хабя и аз или някой друг тук мисля че вече трябва да се намеси модератор и ти и твойто приятелче педе.аст да спрете да пишете тук защото заради боклуци като вас не ми се чете вече във форума.забелязвам една тенденция напоследък че пусне ли се тема пишете ли вие вътре и тя се заключва без автора на темата и тези който я четат да останат доволни и евентуално да намерят отговор на въпросите си ами незнам на кого му харесва това но на мен не ми харесва .писнало ми е от дрисливи пубери като вас дето са виждали коли само на снимка и по улиците .та ти дори не си и фен на ауди за какъвто се мислиш ти си един боклук земи прочети малко в тия форуми недей само да сереш в тях.

Виж кво бе боклук,колкото и да се опитваш да говориш нармално с тъпири като тебе е много трудно.Карай си кочината и не се бутай където не си порастнал още,такива клавиатурни герой на живо гласа не им се чува.Ако искаш в очите педераст да ме наречеш може и да се уреди.Да не викаш някой да пише вместо тебе после.То бива залупени сектанти ама ващо граничи с дебилство.Айде у лево целата заблудена БМВ пасмина,не сте си заслужили колите.
На специалиста дето ме светна за Вейрон да кажа,че е собственост на ВАГ..както и Ауди,ако е толкова тъп да върже две и две,ще му обясня.Айде майната ви!С добитък така трябва да се говори за да те разберат!

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 01 Апр 2008, 22:05

Някой май си изпусна нервите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 01 Апр 2008, 22:07

misho13 написа:На специалиста дето ме светна за Вейрон да кажа,че е собственост на ВАГ..както и Ауди,ако е толкова тъп да върже две и две,ще му обясня.
требе да им се обясни по-хубаво, че да разберат :mhihi: на един от 2 дена се опитваме да му обясним че DSG не е автоматик, ма той си знае неговото автоматик била :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 01 Апр 2008, 22:08

Не,просто каза "Сбогом" :roll:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Предишна

Назад към Основен Форум