M3 Evo - размисли
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аре,че не ми се занимава с хора дет не знаят де са
http://store2.data.bg/manager/
убийте ги с мълчание или направо с желязото

http://store2.data.bg/manager/
убийте ги с мълчание или направо с желязото

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Абе аман от разни смехорани-псевдо-разбирачи дето се опитват да дават тон в живота на всчики
Ако иска човека, който е купил чудното Е-30 М POWER, ще поръча да му заварят един винкел на задната броня и да завържат на него две тенекии от сирене..продупчени, за да кънтят по-силно, удряйки се в асфалта............, а ако иска няма да го направи.........
Мисълта ми е, че щом си е негова колата ще прави КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕ с нея и силно научните и поучителни коментари от рода на "ама що разтурихте хубавата кола......" и други подобни са меко казано неуместни, а направо казано смешни, жалки(жални) и предизвикващи съжаление!
Не ми е работа кой с какво си изкарва парите, но в крайна сметка важни са резултатите, а те са, че досега не съм чул някой да е недоволен от ремонт или подобрение на колата направено от Бавареца или Явор. И по тоя повод най-отговорно заявявам, че всеки, който вкарва пипонските си разсъждения относно тях и работата им просто НЕ МИ Е ИНТЕРЕСЕН и може да храносмила спокойно-М3-ката ЩЕ БЪДЕ направена, така както СОБСТВЕНИКЪТ и я иска.
Искам да наблегна на СОБСТВЕНИКЪТ...................

Ако иска човека, който е купил чудното Е-30 М POWER, ще поръча да му заварят един винкел на задната броня и да завържат на него две тенекии от сирене..продупчени, за да кънтят по-силно, удряйки се в асфалта............, а ако иска няма да го направи.........
Мисълта ми е, че щом си е негова колата ще прави КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕ с нея и силно научните и поучителни коментари от рода на "ама що разтурихте хубавата кола......" и други подобни са меко казано неуместни, а направо казано смешни, жалки(жални) и предизвикващи съжаление!
Не ми е работа кой с какво си изкарва парите, но в крайна сметка важни са резултатите, а те са, че досега не съм чул някой да е недоволен от ремонт или подобрение на колата направено от Бавареца или Явор. И по тоя повод най-отговорно заявявам, че всеки, който вкарва пипонските си разсъждения относно тях и работата им просто НЕ МИ Е ИНТЕРЕСЕН и може да храносмила спокойно-М3-ката ЩЕ БЪДЕ направена, така както СОБСТВЕНИКЪТ и я иска.
Искам да наблегна на СОБСТВЕНИКЪТ...................
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
леле два дена не гледах форума тука на бои ще се скача
ЕВАЛА ЗА ТРУДА по М3-ката и без значение какво ще и се прави важното е че има вид и не е със споилери от сиджи а дори и 2.5 мотор 192 коня и стига да те лепи на седалката
ЕВАЛА ЗА ТРУДА по М3-ката и без значение какво ще и се прави важното е че има вид и не е със споилери от сиджи а дори и 2.5 мотор 192 коня и стига да те лепи на седалката
ТДС - Турбо Див Селянин
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
naskoksan написа:да ама с чипа става 238 нали
Не беее.. това е щото са и отрязали 2 от 6те цилиндъра и сега се развърта по бързо..

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Е точно те,така си и останаха,само на първо четене "бавните четвъртаци" (няколко годинки)...
И от тях ни вест,ни кост
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- BMW fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 525TDSA
- Детайли за колата: СТРАШИЛИЩЕ! :)
ре
Не виждам разлика от турбинираните М3-ки навсякъде по света и у нас, но точно това е начина да настигнем света-като се справим с успешно с проект по една съвършена кола! Предизвикателсво, а не опорочаване е думата! Твърдо зад труда на Бавареца заставам, за да знаем един ден че има 2,3,5 човека с тази малка страна дето са докарвали М-турбо проект до успешен финал! Вярвам на страната на опита а той се трупа точно така! Успех момчета !

70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5