Карате ли на фарове през деня?
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
..
Ами аз като гледам май няма много които не карат на фарове през деня...то всеки с баварец свети отдалече..що не и аз..

Wizi написа:...
Много ми допада тенденцията фаровете zа мъгла да се прекръстят на "халогени", раzбираш ли. А обикновенните фарове не са халогенни и те, така ли? Или просто всичко е с ксенонови фарове вече и само фаровете zа мъгла са останали халогенни?![]()
Stay cool
съгласен

живеем в България, трябва да разбираме за какво говорим

карам на фарове винаги .. независимо от времето и на най-силното слънце .. фаровете за магла си ги пускам вечер.. имам и една молба към всички които четат ..
МОЛЯ карайте с пуснати фарове извън града ВИНАГИ независимо от времето..
нека се пазим взаимно !! вчера се връщах от Мелник по E79 .. и ми направи впечатление че повечето коли не са си пуснали фаровете а правят безумни изпреварвания.. за малко другата кола с която бяхме компанията да пострада !
МОЛЯ карайте с пуснати фарове извън града ВИНАГИ независимо от времето..
нека се пазим взаимно !! вчера се връщах от Мелник по E79 .. и ми направи впечатление че повечето коли не са си пуснали фаровете а правят безумни изпреварвания.. за малко другата кола с която бяхме компанията да пострада !
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
© написа:Wizi написа:...
Много ми допада тенденцията фаровете zа мъгла да се прекръстят на "халогени", раzбираш ли. А обикновенните фарове не са халогенни и те, така ли? Или просто всичко е с ксенонови фарове вече и само фаровете zа мъгла са останали халогенни?![]()
Stay cool
съгласен![]()
живеем в България, трябва да разбираме за какво говорим
да не ставаме дребнави...
то и носа не е нос. нито ксеноновите фарове са ксенонови, феродото за спирачките и така нататък....
вчера се качих нагоре към златните мостове и забелязах, че наистина много малко хора се сещат да карат на фарове, въпреки че пътя е много прашен и ако караш малко по бързо нищо не се вижда....
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5