Първата 1Series в България ..

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 16 Сеп 2004, 15:47

Евала на всички фенове на BMW, независимо от коя година и на коя модификация. Защитавал съм ревностно всеки един от нас! Немога да свикна обаче с изказванията на хора, които дори не са сядали (за шофиране дори не говоря) в повечето от автомобилите и но ги оплюват... ! Това не ми харесва!

Помня Сашо DrivingGod и BMW Ma6inata като се возихме в Е63 и Е66 ... И двамата са заклети фенове на old school, но не ги чух да кажат една лоша дума!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VARBAN » 16 Сеп 2004, 16:21

Мен като модели много ме радват
е34,е36,и е38 особено 5 и 7 серия
имаха едно gangsta излъчване.....
което сега го няма :cry:
и съм леко разочарован,НО не бих
казал че e60 и e65 са грозни

На мен ми допада малко 1 серия
ама малко!!!!!(все пак е нова кола)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 16 Сеп 2004, 16:38

Turturelo написа: Немога да свикна обаче с изказванията на хора, които дори не са сядали (за шофиране дори не говоря) в повечето от автомобилите и но ги оплюват... ! Това не ми харесва!

всеки тук има право да изразява собствено мнение - може оценката да не е обективна, но правото си е право. Който не е карал от новите модели да не се изказва ли, що ли?
Пък и с някой и друг тестдрайв наистина някои хора могат да си променят мнението... :wink:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 16 Сеп 2004, 17:14

Любо Мегов написа:Пък и с някой и друг тестдрайв наистина някои хора могат да си променят мнението... :wink:

Примерно Е46 М3 :wink:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 16 Сеп 2004, 17:43

е докато не се набутам между шамарите не мога :oops:

аз също съм фен на "олд скуул" и по точно на Е30... много ме кефят просто..(въпрос на вкус нали така?)

за новата първа серия - в първия момент и на мен не ми хареса, но колкото по-често я виждам толкова повече започва да ми харесва...особено предницата, отвътре съм сигурен че ще е невероятна - най-новите технологии са вкарани вътре все пак..

но също смятам, че "гроздето е кисело" за поне 80% от юзърите... които ако скоро забогатеят веднага ще се променят (сега 100% си вярват сами...) и ще се качат на по-нови коли, реално погледнато чудеса не стават, но ако това се случи на мен и мога без проблем да отделя 200 000лв. за кола ще си купя ново БМВ без да се замисля... само че няма да хвърля Е30ката, ами ще я направя като нова и ще и се радвам през неделите.. ;) и все пак ми се ще освен Е30-ката да имам и Е30 М3, М1, 850цси и чак тогаз чисто новото бмв... което ще е пета, шеста или седма серия... най-вероятно шеста... :) или пък седма.. знам ли.. много трудно решение... май е по-добре че нямам пари за нищо повече от е30 че нямаше да мога да реша кво да бъде хехехе

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 16 Сеп 2004, 17:47

Не схващате ли, че има повече което ни обединява отколкото дребни различия? Има всякакви фенове... фенове на класиките, фенове на олд скуул БМВ, фенове на новите модели. Ако не можем да сме толерантни и да приемем, че не всички имат нашите идеали, то по-добре да го закрием тоя форум и да си ходим всеки по пътя.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 16 Сеп 2004, 18:21

Много съжелявам ако с моите писания съм ядосал някого. Виждам, че някои хора тук не толерират хората със собствено мнение.Да, не съм сядал в 1-серия и в Х3 примерно; а кое ви кара да си мислите, че имам желание??? Аз просто споделих моите виждания за новите коли, но след като тук човек, който харесва повече старите коли е човек, който просто няма пари за по-нови, не виждам какво повече да се каже. :bowdown: Ати, брат по-добре нямаше как да се каже.
Браво и на хората, които все още се мъчат да покажат на всички какво се нарича качество и перформанс на старите БАВАРИИ.Евала на хора като Бавареца, Роската, Том, Явор и прочие ентусиасти!

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 16 Сеп 2004, 21:17

Аз да съм казал, че има нещо лошо в старите БМВ-та? Напротив, аз харесвам БМВ основно заради Е30 и Е34! Това са страхотни коли, класика в жанра, дето се вика... Но да седнете и да плюете новите модели, които не сте виждали на живо, камо ли да се возите или карате, просто не е сериозно...
Да, новите модели не са толкова здрави, по-изкуствени са и т.н., но въпреки това са невероятни... Като изключим Х3, за мен всичко друго е перфектно! Когато се качиш и направиш 10-ина км. разбираш всъщност за какво става дума

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 16 Сеп 2004, 23:24

супер е единичката!!! супер!!! бих си карал една такава като пич!
човек се учи докато е жив...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 17 Сеп 2004, 8:55

Може да се обобщи, че всички сме фенове на БМВ. Няма значение дали са нови или стари. И няма значение със финансовото положение, което се опитаха да го кажат някои фенове.
Всеки си има мнение. Лично за мене новите модели се отделят от философията на фирмата, особено в дизайна. МИСЛЯ ЧЕ НИКОИ не може да подложи на съмнение техническото съдържание на кое да е било БМВ.
Ново или старо БМВ да е и да има много безпроблемни километри.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 17 Сеп 2004, 8:55

Може да се обобщи, че всички сме фенове на БМВ. Няма значение дали са нови или стари. И няма значение със финансовото положение, което се опитаха да го кажат някои фенове.
Всеки си има мнение. Лично за мене новите модели се отделят от философията на фирмата, особено в дизайна. МИСЛЯ ЧЕ НИКОИ не може да подложи на съмнение техническото съдържание на кое да е било БМВ.
Ново или старо БМВ да е и да има много безпроблемни километри.

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 17 Сеп 2004, 9:47

Странно е, че ALX още не се е изказал по въпроса..... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 17 Сеп 2004, 10:08

Леле, колко се е изписало от вчера следобед... На всички, които се засегнаха (Ати, Исатис :wink: Слипнот) ще кажа, че всяка крайна позиция е вредна за здравето. Някои погрешно ме обвиниха,че съм поставил под съмнение ентусиазма им. Нищо такова! Просто констатирах неоспоримия факт,че поне 90% от хората биха си купили ново БМВ (или друга кола), а ентусиазма си биха гъделичкали с едно перфектно Е24, Е28 М5 или каквото им душа иска, за да е в идеалното състояние, в каквото ги гледаме по списанията! Сигурно някой ще отрече, че не би ходил на сбирките в четвъртък след работа с 1-ца, а на автопохода с перфектно изглеждаща и вървяща Е21? Иначе е нормално някои да не харесва един модел, а да обожава друг. И аз харесвам някои по-стари модели, не харесвам някои по-нови. А това,че харесвам повече по-новите модели ме прави "кисел гъзар", така ли? Така да бъде. Но не вярвам,че ентусиазма е според модела, който харесваш!
Never mistake motion for action...

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 17 Сеп 2004, 10:28

Лион, признавам, че твоя пост малко ме афектира, но не беше насочено към теб, поне в основнати си идея.
Никога не съм крил крайната си позиция, за която не твърдя, че трябва да е оправдана, но е такава. Ядосах се не защото вие харесвате различни модели от мен, а защото някой се нахвърлиха (в това число и ти) върху други ентусиасти с изказването, че те плюят по новите БМВ-та, защото не могат да си ги позволят. Да, сигурно има и такива, но това също е крайно изказване от ваша страна и поставяне на всички под едни знаменател, което не може да не нарани феновете на старо желязо. За мен лично би било повод да се червя някой да ме види да карам на обществено място Х5/3, нова седмица или единица. Но на вас ви харесват. Аз приемам вашето мислене и не го съдя, казвам какво мисля за дадена кола и толкова. Подразни ме, че вие не приехте моята и на още няколко ентусиаста гледна точка - колкото и да е грешна от вашия поглед, тя не е по-малко странна, от вашата, но погледната през нашите очи. Така че повтарям - нека всеки кара и мечтае за което БМВ иска, но уважавайте гледната точка и на останалите.
Лион - благодаря за мъжката ти постъпка, приеми моите извинения, ако съм бил ненужно груб.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 17 Сеп 2004, 10:42

Пак поднасям извиненията си на всички, които пряко или косвено съм засегнал! И аз разбирам,че моята позиция е крайна, но все пак това си е МОЯТА позиция. А относно сбирките - аз бих идвал с едно ///М5 Е28, с едно 2002 Турбо , а през съботите и неделите - Е9....... :wink: Но това си е въпрос на вкус и предпочитания :D Айде пийс, всеки има право на мнение!Макар и с различни вкусове все пак сме се събрали фенове на една марка, и както каза кау, ако не се лъжа, има повече което да ни събира, отколкото да ни разединява!
П.С - аз не съм искал да ви оборвам пристрастията, а просто да ми обясните какво толкова им харесвате, със сигурност си имате вашите причини да имате точно такива пристрастия, но вече мисля, че дори и да ми ги обясните , няма да ги разбера....... :D Не защото са погрешни , но защото са доста различни от моите. Както всъщност и вие не можете сигурно да разберете шепата хора, които обичаме машините ни да са стари, но златни и недокоснати от световното комерсиализиране на авто-производството...Тези, за нас истински и чистокръвни БМВ-та, на които марката дължи старата си слава!!!Айде мир и отново се извинявам на хората които съм засегнал с тона и постовете си. :D :wink:
БМВ ПАУЪР Овер ал! :wink:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум