Какво ще кажете за есенен автопоход?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 28 Авг 2004, 0:59

Само той ли? Ха ха ха, булка до ден ще те вземат поне 10 човека.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от didi_pi4 » 28 Авг 2004, 11:57

споко две сме :yes:
:driving: born on the road :driving:

младши ентусиаст
Аватар

автопоход защо не??

Мнение от marti the pi4 » 30 Авг 2004, 11:28

абе пич идеята за чифлик е страхотна.... твърдо за!!!!
ама само за ора дето карат BMW штото тия с москалите да си правят москал поход...
да ви дам малко повече инфо за пътя- мнооого приятни завои липса на много хора, стават сташни гонки...
редовно ходя на чифлик и горещо го препоръчвам ...

младши ентусиаст
Аватар

Re: автопоход защо не??

Мнение от ludiqdancho » 30 Авг 2004, 11:39

marti the pi4 написа:абе пич идеята за чифлик е страхотна.... твърдо за!!!!
ама само за ора дето карат BMW штото тия с москалите да си правят москал поход...
да ви дам малко повече инфо за пътя- мнооого приятни завои липса на много хора, стават сташни гонки...
редовно ходя на чифлик и горещо го препоръчвам ...

Пич знаеш ли колко фенове има дето все още не могат да си позволят BMW а са истински запалени по марката..........
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Re: автопоход защо не??

Мнение от Vasilen » 30 Авг 2004, 11:42

ludiqdancho написа:
marti the pi4 написа:ама само за ора дето карат BMW штото тия с москалите да си правят москал поход...

Пич знаеш ли колко фенове има дето все още не могат да си позволят BMW а са истински запалени по марката..........

Офертата е валидна за всички които са фенове на БМВ НЕЗАВИСИМО какво карат и дали изобщо карат, дали са кавалери или дами, дали са над или под 18 години!!!
Още веднъж
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=11219
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

така е ама

Мнение от marti the pi4 » 30 Авг 2004, 13:11

Принципно съм съгласен , че много хора са фенове ама немогат да си позволят да си купят... ок ама на последният сбор е станало доста тъпо доколкото ми разказаха малко BMW -та и много други ....
немисля , че ще е проблем на тези , които са с BMW -та да закарат другите до Чифлик и още нещо работете по-усилено и си купете нали сте фенове , аз имам две е39-ки ама никой не ми ги е подарил....
бачкане му е майката... сорка за тези дето нямат BMW -та и аз нямам боинг

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 30 Авг 2004, 13:40

Сори за ОТ ама... не се сдържам.
Марти Пич ... а земи се успокой малко.
4 мнения и вече си в играта а ?
Тоя дето ти е разказвал му кажи да си гледа работата. БМВ колкото искаш имаше .. разгледай снимки . Ако си прекарал достатъчно време из форума ... щеше да е ясно че коментари от сорта на ... "много хора са фенове ама немогат да си позволят да си купят" са несъстоятелни. Разбрали сме се че не колата те прави фен. Карай си и скейтборд ако искаш , пак можеш да си състоятелен постер тук.
Само като идея , като имаш две Е-39 подари едного за похода на някои та да могат да дойдат хората.Иначе мноо ме радва когато има някой току що регнал се и цял ден само неговото име чета.
БТВ добре си ми дошъл във форума.
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 30 Авг 2004, 13:45

MOPKOB написа:Иначе мноо ме радва когато има някой току що регнал се и цял ден само неговото име чета.
БТВ добре си ми дошъл във форума.

:yes: Четеш ми мислите !

П.С. При мен също най вероятно ще има място при пътуването до Чифлика .. така че няма да ние нужна Е39-ката на "пич"-а :!:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Доктор на БМВ науките
Аватар

Re: така е ама

Мнение от Vasilen » 30 Авг 2004, 13:55

marti the pi4 написа:... ок ама на последният сбор е станало доста тъпо доколкото ми разказаха малко BMW -та и много други ....

ОК ако 90-100 БМВ-та са малко ... поздравления за аршина с който мериш, а иначе добре дошъл сред нас :ok:
Принципно тук почти всички се познаваме :wink: така че добре дошъл и на сбирките както и на похода с едната или двете Е39-ки 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 30 Авг 2004, 14:14

Евала за добрата идея Vasilene.Чувал съм за Чифлика че било адски красиво и спокойно място(след две седмици едва ли ше е много спокойно де:D )Аз немога да дойда щото нямам кола(и книжка) ,ама ви пожелавам приятно и безинцидентно прекарване!
But does a human form display to those who dwell in realms of day

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 30 Авг 2004, 14:18

да така е пич сега се включвам за първи път но пощата ми е пълна с препрадки от форума ....
имам много приятели членове а и между другото 99% от моите приятели карат BMW .... и всичките са луди фенове ама не се оплакват , че не могат примерно да си купят най-новата М5 ... карат си това което имат и не реват ... има BMW - та за по 1000 лв сорка за пичовете които предпочитат да си купят само BMW-то на мечтите си ... и мойто първо BMW не беше върха на сладоледа но след 10 год мечти си го купих... съгласен съм , че всеки иска но не всеки може пак казвам ако си истински фен ще караш какво да е BMW а като събереш парички ще си купиш такова каквото искаш... не сум искал да засегна никой ако няко се е почуствал засегнат молй за извинение...
п.с. Морков не се пъни толкова пич карал съм BMW когато в BG малко хора бяха чували за тази марка нищо , че тогава още неможех да си купя лично... така че който търси намира а и има скейтове носещи любимата марка ...проверете разкошни са

Доктор на БМВ науките
Аватар

Мнение от Vasilen » 30 Авг 2004, 14:32

marti the pi4 написа:че всеки иска но не всеки може пак казвам ако си истински фен ще караш какво да е BMW а като събереш парички ще си купиш такова каквото искаш... не сум искал да засегна никой ако няко се е почуствал засегнат молй за извинение...

Прав си ... но да спрем тази дискусия в тази тема тъй като не това е темата
За последно си позволявам и аз ... marti the pi4 радвам се че си сред нас!
п.с.-то ти не е сред най-удачните ... наистина прегледай форума по подробно виж има една тема кой кой е в bmwpower-bg.net пусната именно от Морков. Дайте да не си показваме кой колко е гъз.... че Злобара ще ни тръшне всичките :P :P :P
Дайте да си караме колите и да им се кефиме !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 30 Авг 2004, 14:42

ок . пич сорка за което... надявам се да се видим на чифлик защото там се правят мноооого яки купони ...
а и на връщане може да се напражи интересно каране през балкана а на тези на които им става лошо да не минават .....

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 30 Авг 2004, 19:10

Аре стига глупости.Давайте по същество.Кога,къде и как тръгваме.Щото се заформя мощна Пловдивска група!!!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 30 Авг 2004, 20:41

Georgi написа:Аре стига глупости.Давайте по същество.Кога,къде и как тръгваме.Щото се заформя мощна Пловдивска група!!!

:bowdown:
аз май да зема да дода, а :wink:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум