E92 M3 CSL ще си остане само в мечтите

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 25 Окт 2008, 9:41

изчетох цялата тема и имаше само 4-5 смислени коментара както вече видяхме конете не са толкова важни колкото скоростната кутия и дифа така че непискаите новото м5 само 560 коня ако е с революционна скоросттна кутия ще насере всичко живо има време ще видим когато 2004 излезе м5 доста добре се представи :mhihi: все пак говорим за лимузина с лукс и качество

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d. E90 LCI 325d

Мнение от kilima » 25 Окт 2008, 22:09

Според мен,това че БМВ не слагат 6.5 литров двигател по купетата си не е слабост.За мен предимството е на БМВ,защото не изневеряват на стила си и от по-малолитражни двигатели постигат много повече от всяко АМГ(говоря за писта със завои).Ако си купувам кола само ,за да задълбочавам петролната криза и да се кефя на звука,бих си купил Вайпър или Корвет,или пък новото Камаро,дали американски боклук или АМГ ,все тая-трябва да се кара само в права линия.

Иначе и мен ме е яд ,че няма да има CSL , но нормалното М3 има елементи от стария CSL(като карбоновия покрив и др.),които доближават 2-те модификации една до друга и донякъде като чели обезсмислят набиването на пари в нов CSL. :roll:

Предишна

Назад към Основен Форум