Х6 "размаза" Cayenne GTS на Нюрборгринг
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
kriso85 написа:ДОбре, не мога да разбера какво се задълбавате в СУВ , САВ и т.н.
Х6 е точно конкуренцията на Кайен - джип с по-спортен изглед![]()
И сравнението все пак е и в ценови клас все пак. И за тези пари БМВто е по-добрия избор според теста.
Не съм съгласен.
БМВ създадоха нов клас с Х6, и това не го казвам само аз, не само от БМВ, но и от конкурентните марки.
Х6 не е джип със спортен вид. Той има поведение на купе на пътя, да не казвам и по-добро. Плюс никак не лоши оф роуд възможности.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
MCar написа:Не съм съгласен.
БМВ създадоха нов клас с Х6, и това не го казвам само аз, не само от БМВ, но и от конкурентните марки.
Х6 не е джип със спортен вид. Той има поведение на купе на пътя, да не казвам и по-добро. Плюс никак не лоши оф роуд възможности.
Принципно така си се води - САВ. ( във втора тема ми го напомняш колега

За съжаление не съм карал още Х6 (дори не съм се качвал), но съм се возил в Кайен и също бих казал 4е има доволно поведение на пътя. Имам предвид че като цяло СУВ са доста нестабилни в завои, предразположение са към о-таванване , но тоя джип на Порше се държи доста добре в завои. Още повече че Х5, МЛ и КУ7 са си трагични (незнам дали имат опции в окачванията) в сравнение с Кайен.
Така че според мен Х6 си е конкуренция на поведението на пътя на Кайен , заедно с умопомрачителен външен вид

ПП: те и Ауди се опитаха да създадат нов клас с АЛЛ РОУД КУАТРОТО , обаче май създадоха безумно скъпа А6 комби с брони и прагове в различен цвят от купето.

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
И аз мисля,Х6 си е друг клас автомобил защото просто шасито му е настроено за спортно каране по писта(примерно)и това му дава доста преймущество в това отношение.А сигурно и офроуд възможностите му ще са добри.
А колкото до марката Порше,мисля че философията им е близо до тази на БМВ - Удоволствие от шофирането.Просто те са по нефункционални в ежедневието от примерно 3-та серия.
Това е марка която един ден бих искал да притежавам.
А колкото до марката Порше,мисля че философията им е близо до тази на БМВ - Удоволствие от шофирането.Просто те са по нефункционални в ежедневието от примерно 3-та серия.
Това е марка която един ден бих искал да притежавам.

- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
Не съм карал тази кола, нито имам претенции да познавам възможностите и като данни, но вече няколко пъти карам зад и пред такива машини (доста километри) и веднъж в Хага спрях да я разгледам отблизо. Дизайна на колата е истински впечатляващ. Оценявам го.
Are you M enough...?!
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- peshopetrov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всеки ден
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5