Х6 "размаза" Cayenne GTS на Нюрборгринг

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 03 Окт 2008, 17:02

kriso85 написа:ДОбре, не мога да разбера какво се задълбавате в СУВ , САВ и т.н.
Х6 е точно конкуренцията на Кайен - джип с по-спортен изглед ;)
И сравнението все пак е и в ценови клас все пак. И за тези пари БМВто е по-добрия избор според теста.

Не съм съгласен.
БМВ създадоха нов клас с Х6, и това не го казвам само аз, не само от БМВ, но и от конкурентните марки.
Х6 не е джип със спортен вид. Той има поведение на купе на пътя, да не казвам и по-добро. Плюс никак не лоши оф роуд възможности.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 03 Окт 2008, 19:43

MCar написа:Не съм съгласен.
БМВ създадоха нов клас с Х6, и това не го казвам само аз, не само от БМВ, но и от конкурентните марки.
Х6 не е джип със спортен вид. Той има поведение на купе на пътя, да не казвам и по-добро. Плюс никак не лоши оф роуд възможности.

Принципно така си се води - САВ. ( във втора тема ми го напомняш колега :D ) , но едва ли има поведение на пътя по-добро от едно Е92 примерно (да не говорим за М) :roll:
За съжаление не съм карал още Х6 (дори не съм се качвал), но съм се возил в Кайен и също бих казал 4е има доволно поведение на пътя. Имам предвид че като цяло СУВ са доста нестабилни в завои, предразположение са към о-таванване , но тоя джип на Порше се държи доста добре в завои. Още повече че Х5, МЛ и КУ7 са си трагични (незнам дали имат опции в окачванията) в сравнение с Кайен.
Така че според мен Х6 си е конкуренция на поведението на пътя на Кайен , заедно с умопомрачителен външен вид :shock: :shock: :shock: просто няма такава красота, може би затова си заслужава отделния клас :D , но като цяло си мисля че се цели в клиентите на Кайен, на които вече им умръзнаха Поршетата :help:

ПП: те и Ауди се опитаха да създадат нов клас с АЛЛ РОУД КУАТРОТО , обаче май създадоха безумно скъпа А6 комби с брони и прагове в различен цвят от купето. :mhihi: :mhihi:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 04 Окт 2008, 2:31

И аз мисля,Х6 си е друг клас автомобил защото просто шасито му е настроено за спортно каране по писта(примерно)и това му дава доста преймущество в това отношение.А сигурно и офроуд възможностите му ще са добри.
А колкото до марката Порше,мисля че философията им е близо до тази на БМВ - Удоволствие от шофирането.Просто те са по нефункционални в ежедневието от примерно 3-та серия.
Това е марка която един ден бих искал да притежавам.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 04 Окт 2008, 13:13

Кайена е много далече от Х6. Много е добра количката :)
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 10 Окт 2008, 15:40

аз мисля че X6 e по-близо до инфинити от колкото до каиена, макар и в по-голям мащаб
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 11 Окт 2008, 20:51

Не съм карал тази кола, нито имам претенции да познавам възможностите и като данни, но вече няколко пъти карам зад и пред такива машини (доста километри) и веднъж в Хага спрях да я разгледам отблизо. Дизайна на колата е истински впечатляващ. Оценявам го.
Are you M enough...?!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 21 Окт 2008, 8:54

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :driving:
Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всеки ден

Мнение от peshopetrov » 26 Окт 2008, 18:51