ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО
Модератор: Общи модератори
В крайна сметка какъв е смисъла от тея тръбопроводи и глупости, ако няма да имаме полза от това нещо? Само ще убият единственото печелившо у нас, Туризма.
Да започнат да намалят акциза, и да балансират нещата.
Да вдигнат ГАЗта със 60%, тва е просто гавра, с тази рязка граница от 1,30лв. Всеки втори вози бомби в колата си. Баси АБСУРДА!
Да започнат да намалят акциза, и да балансират нещата.
Да вдигнат ГАЗта със 60%, тва е просто гавра, с тази рязка граница от 1,30лв. Всеки втори вози бомби в колата си. Баси АБСУРДА!
bmw
Между другото - преди малко по новините дочух, че нещо са омаяли превозвачите и засега те няма да правят стачка. Както предположих и по-горе - просто ще ги залъжат с нещо и нищо няма да стане... и онези веднага са се вързали
От което е ясно колко ще постигнем де - но както и да е. Трябва да се организираме и да направим нещо, колкото и да е безнадеждно. Явно няма на кой друг да разчитаме освен на себе си.

От което е ясно колко ще постигнем де - но както и да е. Трябва да се организираме и да направим нещо, колкото и да е безнадеждно. Явно няма на кой друг да разчитаме освен на себе си.
mitku написа:От което е ясно колко ще постигнем де - но както и да е. Трябва да се организираме и да направим нещо, колкото и да е безнадеждно. Явно няма на кой друг да разчитаме освен на себе си.
Ти някой да ни "оправи" в положителния смисъл на думата виждал ли си?
Утре ще проуча как стоят въпросите с легализирането на протест в общината, ако тряя сам ще си протестирам, е*ал съм му муйката на всичко, пердето ми е паднало до краен предел, готов съм и на глупости

От преди 2 месеца си определих и психологическа граница, от която, ще се нареждам на AutoGas колонките - 2,55/литъра
bmw
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
както тировете могат да блокират важни пътни артерии така и от клубовете може да се напорави,те си го обявиха и ще го направят,само незнам дали не трябва от авто клубовете да се саберем заедно и да се присъединим кам тировете
пс.ама да правя колона за протест с голфове и хастри не се връзва

Re: ...
bavareca_86 написа:както тировете могат да блокират важни пътни артерии така и от клубовете може да се напорави,те си го обявиха и ще го направят,само незнам дали не трябва от авто клубовете да се саберем заедно и да се присъединим кам тировете
То в нашата мила родина, е достатъчно да блокираш Орлов мост и Софийски, за да спре бизнеса в цялата страна

bmw
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Да започваме да обсъждаме конкретни предложения , да изберем вариант на деиствие , да определим срок за съгласауване с колегите и да се дигаме.Да пуснем анкети за конкретни предложения и дати във форума.
Ето и последователно описание на начина на провеждане на подобно мероприятие:
Първа част
Втора Част
http://www.sofiacouncil.bg/?page=ordinance&id=10
Това мисля че е работа на управниците на автоклубовете в България. Поне ако искаме новините да започват със: "От името на всички автоклубове в България, днес се проведе ...." , а не "Група разгневени шофьори бяха бити и разпръснати с палки пред парламента ..."
Първа част
Втора Част
http://www.sofiacouncil.bg/?page=ordinance&id=10
ivan1590 написа:Да започваме да обсъждаме конкретни предложения , да изберем вариант на деиствие , да определим срок за съгласауване с колегите и да се дигаме.Да пуснем анкети за конкретни предложения и дати във форума.
Това мисля че е работа на управниците на автоклубовете в България. Поне ако искаме новините да започват със: "От името на всички автоклубове в България, днес се проведе ...." , а не "Група разгневени шофьори бяха бити и разпръснати с палки пред парламента ..."
Последна промяна AHTuBuPyC на 18 Май 2008, 20:11, променена общо 1 път
bmw
Shondy написа:bam-bam написа:Shondy написа:анкетата е пусната преди 1 час колега
ако това се отнасяше за мен .. само да добавя може и за 10 мин да се види от 10 000 човека но ако гласуват само 100 ти си преценявай сам изводите
нали не мислиш че седят и мислят 2-3 часа коя опция да цъкнат
пак не разбра колега ,темата е от вчера ,а анкетата от преди час ,не са я видяли 500 човека днес. Ако не ти харесва идеята ,нямам нищо против ,но не се мъчи да ми наливаш акъл с фунията ,пробвай бензинец
Всъщност при оценяването на анкети ако не се лъжа 100 човека са "представителна извадка" и върху резултатите от 100 човека можеш да си оформиш мнение за позициите и на останалите, в случая шофьори

Аз съм ЗА.
П.с. Реших да си зема матор и да ми харчи 4 литра и да не се занимавам със задръствания и така

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
за последната една година това е 30-стата тема за протест в форума,резултат нулев
направете си изводите и стига сте хабили клавиатурата
направете си изводите и стига сте хабили клавиатурата

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
- Alpina_D10
- Потребител
-
Идеята за протест се е заформила във всички форуми горе-долу по едно време и то няма как иначе - просто цената мина разумната граница и търпението преля.
http://lancia-bg.com/forum/viewtopic_12027_0.html
P.S. Сега чак забелязах, че линка за Lancia форума вече фигурира
http://lancia-bg.com/forum/viewtopic_12027_0.html
P.S. Сега чак забелязах, че линка за Lancia форума вече фигурира

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
AHTuBuPyC написа:Ето и последователно описание на начина на провеждане на подобно мероприятие:
Първа част
Втора Част
http://www.sofiacouncil.bg/?page=ordinance&id=10ivan1590 написа:Да започваме да обсъждаме конкретни предложения , да изберем вариант на деиствие , да определим срок за съгласауване с колегите и да се дигаме.Да пуснем анкети за конкретни предложения и дати във форума.
най-накрая някой да каже нещо на място......
А аз предлагам вместо да блокираме орлов мост или сточна гара да си паркираме колите на СТЪЛБИТЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Мамка им нещастна на всите управници, само лапат, крадът и не само депутата, а цалата фамилия, то станаха хиляди, много народ трябва да храниме. Време е да ги нахраниме както трябва. Утре ТИР превозвачите правят протест.
Да отиваме по скоро, че не се търпи вече. В белия свят какви са цените и какви са тия работни групи дето ще се правят - поредното лапане на кюфтета, па и проучване ще правят, я ми елате насам да ви покажа как се прави проучване на кюфтето.
Нека поне един депутат ми се обади да види как се живее с тия пари дето получавам на края на месеца

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
tokу що по новините казаха 4е ста4ката и не отменя и ще я има,ще се образуват колоно от тирове по големите булеварди,но без да се пре4ело на движението
,а как няма да се пре4и кйат се наредят 100 тира,и те как си го обявиха по телевия,радио вестници и т.н. и ще излязат,що и клубовете да се се организират,ама както казах няколко посто по нагоре,само хабиме клавиатурата

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол