ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Искате ли да се включите в Протеста срещу цените на горивата

Анкетата свършва на 25 Май 2008, 13:14

Да ,ще се включа на всяка цена
234
76%
Да ,ще се включа само ако другите отидат
50
16%
Едва ли ,не хараесвам такива мероприатия
13
4%
Не бих отишъл ,не ми харесва идеята
11
4%

Общо гласове : 308
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 18 Май 2008, 18:21

В крайна сметка какъв е смисъла от тея тръбопроводи и глупости, ако няма да имаме полза от това нещо? Само ще убият единственото печелившо у нас, Туризма.

Да започнат да намалят акциза, и да балансират нещата.
Да вдигнат ГАЗта със 60%, тва е просто гавра, с тази рязка граница от 1,30лв. Всеки втори вози бомби в колата си. Баси АБСУРДА!
bmw

Потребител
Аватар

Мнение от mitku » 18 Май 2008, 19:10

Между другото - преди малко по новините дочух, че нещо са омаяли превозвачите и засега те няма да правят стачка. Както предположих и по-горе - просто ще ги залъжат с нещо и нищо няма да стане... и онези веднага са се вързали :censored:
От което е ясно колко ще постигнем де - но както и да е. Трябва да се организираме и да направим нещо, колкото и да е безнадеждно. Явно няма на кой друг да разчитаме освен на себе си.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 18 Май 2008, 19:22

mitku написа:От което е ясно колко ще постигнем де - но както и да е. Трябва да се организираме и да направим нещо, колкото и да е безнадеждно. Явно няма на кой друг да разчитаме освен на себе си.

Ти някой да ни "оправи" в положителния смисъл на думата виждал ли си?
Утре ще проуча как стоят въпросите с легализирането на протест в общината, ако тряя сам ще си протестирам, е*ал съм му муйката на всичко, пердето ми е паднало до краен предел, готов съм и на глупости :!:

От преди 2 месеца си определих и психологическа граница, от която, ще се нареждам на AutoGas колонките - 2,55/литъра
bmw

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

...

Мнение от bavareca_86 » 18 Май 2008, 19:23

както тировете могат да блокират важни пътни артерии така и от клубовете може да се напорави,те си го обявиха и ще го направят,само незнам дали не трябва от авто клубовете да се саберем заедно и да се присъединим кам тировете
пс.ама да правя колона за протест с голфове и хастри не се връзва :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: ...

Мнение от AHTuBuPyC » 18 Май 2008, 19:26

bavareca_86 написа:както тировете могат да блокират важни пътни артерии така и от клубовете може да се напорави,те си го обявиха и ще го направят,само незнам дали не трябва от авто клубовете да се саберем заедно и да се присъединим кам тировете
пс.ама да правя колона за протест с голфове и хастри не се връзва :mhihi:

То в нашата мила родина, е достатъчно да блокираш Орлов мост и Софийски, за да спре бизнеса в цялата страна :twisted:
bmw

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 18 Май 2008, 19:55

Да започваме да обсъждаме конкретни предложения , да изберем вариант на деиствие , да определим срок за съгласауване с колегите и да се дигаме.Да пуснем анкети за конкретни предложения и дати във форума.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 18 Май 2008, 20:02

Ето и последователно описание на начина на провеждане на подобно мероприятие:

Първа част
Втора Част

http://www.sofiacouncil.bg/?page=ordinance&id=10

ivan1590 написа:Да започваме да обсъждаме конкретни предложения , да изберем вариант на деиствие , да определим срок за съгласауване с колегите и да се дигаме.Да пуснем анкети за конкретни предложения и дати във форума.

Това мисля че е работа на управниците на автоклубовете в България. Поне ако искаме новините да започват със: "От името на всички автоклубове в България, днес се проведе ...." , а не "Група разгневени шофьори бяха бити и разпръснати с палки пред парламента ..."
Последна промяна AHTuBuPyC на 18 Май 2008, 20:11, променена общо 1 път
bmw

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 18 Май 2008, 20:04

Shondy написа:
bam-bam написа:
Shondy написа:анкетата е пусната преди 1 час колега :!:

ако това се отнасяше за мен .. само да добавя може и за 10 мин да се види от 10 000 човека но ако гласуват само 100 ти си преценявай сам изводите ;)
нали не мислиш че седят и мислят 2-3 часа коя опция да цъкнат :lol:

пак не разбра колега ,темата е от вчера ,а анкетата от преди час ,не са я видяли 500 човека днес. Ако не ти харесва идеята ,нямам нищо против ,но не се мъчи да ми наливаш акъл с фунията ,пробвай бензинец :mhihi:

Всъщност при оценяването на анкети ако не се лъжа 100 човека са "представителна извадка" и върху резултатите от 100 човека можеш да си оформиш мнение за позициите и на останалите, в случая шофьори :winky:

Аз съм ЗА.

П.с. Реших да си зема матор и да ми харчи 4 литра и да не се занимавам със задръствания и така :smoke:

Ох, на баба!
Аватар

..

Мнение от bavareca_86 » 18 Май 2008, 20:30

за последната една година това е 30-стата тема за протест в форума,резултат нулев
направете си изводите и стига сте хабили клавиатурата :mhihi:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 18 Май 2008, 20:32

За :)

Потребител
Аватар

Мнение от Alpina_D10 » 18 Май 2008, 20:35

Идеята за протест се е заформила във всички форуми горе-долу по едно време и то няма как иначе - просто цената мина разумната граница и търпението преля.

http://lancia-bg.com/forum/viewtopic_12027_0.html

P.S. Сега чак забелязах, че линка за Lancia форума вече фигурира :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 18 Май 2008, 21:14

AHTuBuPyC написа:Ето и последователно описание на начина на провеждане на подобно мероприятие:

Първа част
Втора Част

http://www.sofiacouncil.bg/?page=ordinance&id=10

ivan1590 написа:Да започваме да обсъждаме конкретни предложения , да изберем вариант на деиствие , да определим срок за съгласауване с колегите и да се дигаме.Да пуснем анкети за конкретни предложения и дати във форума.

Това мисля че е работа на управниците на автоклубовете в България. Поне ако искаме новините да започват със: "От името на всички автоклубове в България, днес се проведе ...." , а не "Група разгневени шофьори бяха бити и разпръснати с палки пред парламента ..."

най-накрая някой да каже нещо на място......

А аз предлагам вместо да блокираме орлов мост или сточна гара да си паркираме колите на СТЪЛБИТЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ :evil: :evil:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 18 Май 2008, 21:33

Мамка им нещастна на всите управници, само лапат, крадът и не само депутата, а цалата фамилия, то станаха хиляди, много народ трябва да храниме. Време е да ги нахраниме както трябва. Утре ТИР превозвачите правят протест. :evil: Да отиваме по скоро, че не се търпи вече. В белия свят какви са цените и какви са тия работни групи дето ще се правят - поредното лапане на кюфтета, па и проучване ще правят, я ми елате насам да ви покажа как се прави проучване на кюфтето. :evil: Нека поне един депутат ми се обади да види как се живее с тия пари дето получавам на края на месеца :!: :evil:

Ох, на баба!
Аватар

..

Мнение от bavareca_86 » 18 Май 2008, 21:37

tokу що по новините казаха 4е ста4ката и не отменя и ще я има,ще се образуват колоно от тирове по големите булеварди,но без да се пре4ело на движението :shock: ,а как няма да се пре4и кйат се наредят 100 тира,и те как си го обявиха по телевия,радио вестници и т.н. и ще излязат,що и клубовете да се се организират,ама както казах няколко посто по нагоре,само хабиме клавиатурата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 18 Май 2008, 21:44

20.05.08, 09:00 пред Парламента, Президенството, пълен блокаж на тези ключови места.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум