Ауди е новото БМВ
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Е как тъй става, че ужасно скъпите и грозни БМВ-та правят емен емен толкова продажби, колкото евтините и много красиви Аудита?(И то при положение, че сега даже не е момент за сравнение - АУДИ са с много нови модели на пазара, БМВ са с много по - стара като цяло гама към момента).
Не се излагайте, Ауди винаги е следвала стратегията на втори на пазара - спечелва по - спорните и нископлатежни сегменти. Ауди ще стане лидер веднага щом почне тя да определя пазара и тя да внася иновациите в технологиите. Дай боже в близките 100 години, ама май е рано.
Дали ме разбираш? За съжаление никак не съм заслепен. За съжаление това е определящото, а не твоята оценка че видиш ли "Ауди е много красива кола а от бмв по - грозно нема".
След 10 минути ако искаш ше доведа във форума хора, които да ти изкажат личното си мнение, че аудитата са натруфени оръфани фърфоляци, сглобени с краката и разбира се с помощта на чук и пирони, докато БМВ е стилна и красива кола с невероятно здрава сглобка.
И... за съжаление тея хора знаят какво говорят. Защото те не гледат картинки, а всеки ден разглабят нови Аудита, Мерцедеси и БМВ - та, тунинговат ги, боядисват ги, поправят ги след удари. И наистина не харесват Ауди. А разбират и от цвят, и от визия, вервай ми. И то разбират не от твоя гледна точка, а от гледна точка на клиента, който си купува А8.
Само дето според мен това е въпрос на вкус.
А разработките са въпрос на визия за бъдещето.
Не се излагайте, Ауди винаги е следвала стратегията на втори на пазара - спечелва по - спорните и нископлатежни сегменти. Ауди ще стане лидер веднага щом почне тя да определя пазара и тя да внася иновациите в технологиите. Дай боже в близките 100 години, ама май е рано.
Дали ме разбираш? За съжаление никак не съм заслепен. За съжаление това е определящото, а не твоята оценка че видиш ли "Ауди е много красива кола а от бмв по - грозно нема".
След 10 минути ако искаш ше доведа във форума хора, които да ти изкажат личното си мнение, че аудитата са натруфени оръфани фърфоляци, сглобени с краката и разбира се с помощта на чук и пирони, докато БМВ е стилна и красива кола с невероятно здрава сглобка.
И... за съжаление тея хора знаят какво говорят. Защото те не гледат картинки, а всеки ден разглабят нови Аудита, Мерцедеси и БМВ - та, тунинговат ги, боядисват ги, поправят ги след удари. И наистина не харесват Ауди. А разбират и от цвят, и от визия, вервай ми. И то разбират не от твоя гледна точка, а от гледна точка на клиента, който си купува А8.
Само дето според мен това е въпрос на вкус.
А разработките са въпрос на визия за бъдещето.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
PaTr1o7a написа:А вие продължавате да сте все така заслепени!!! Но нищо мечтите все още са безплатни дерзайте си. Е90 е едно от най - грозните БМВ-та (лично мнение разбира се) и А4 е доста по привлекателна кола, а ако намесим и цената става страшно.
Колега ние не спим с колите си( все още )

Караме ги и то с удоволствие

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
ей на това бая се посмях.
бива бива секта,ама ти направо утрепа рибата бе колега
евтините и много красиви Аудита?
Ауди ще стане лидер веднага щом почне тя да определя пазара и тя да внася иновациите в технологиите. Дай боже в близките 100 години
сглобени с краката и разбира се с помощта на чук и пирони, докато БМВ е стилна и красива кола с невероятно здрава сглобка.
ей на това бая се посмях.
бива бива секта,ама ти направо утрепа рибата бе колега

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
kusho написа:двгител VW + шаси VW + 2 летви махагон + клима + една шепа светодиоди= АУДИ
за портокола: 4х4 обаче си е класика-запазена марка, като 6-ка при БМВ

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
може би единственото читаво мнение, което прочетох в темата...Spunky написа:много хора в темата не разбраха статията. Това че Ауди се превръща в БМВ не е нещо положително за марката, ами напротив. Именно тази масовост на БМВ ги обезличи, същото сега е на път да стане с Ауди.
ауди немали традиции, порше сглобявали коли от части на мерцедес, ауди никога нямало да догоноят бмв(че защо им е да ги гонят?) ... и всекви други такива небивалици
хахаха тва обаче ми хареса "бива бива секта,ама ти направо утрепа рибата бе колега"

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Navi_Bmw написа:kusho написа:двгител VW + шаси VW + 2 летви махагон + клима + една шепа светодиоди= АУДИ
за портокола: 4х4 обаче си е класика-запазена марка, като 6-ка при БМВ
![]()
Само дето някой от двигателите на ФВ са страхотни , а 2 летви махагон и клима , има и във повечето Пасати(лично за мен интериора на Хайлайна на Пасат е в пъти по-красив от този на А4 и А6,които са еднотипни).Ами ДСГ - кутията - какво като е на ФВ - страхотна си е.Струва ми се че постепенно Ауди минават на турбо двигатли и ако БМВ не се усетят да направят това и със по-малките моторчета , ще си имат проблеми.За красота - А5 например, е невероятен красавец - достоен конкурент на Е92 , ако не говорим за интериор де ...
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Общо взето има истина в тея неща.
В равен клас коли аудитата имат нелоши мотори. Комфортни са и са с нелошо оборудване. Откъде идва разликата в цената мислите? Ауди е по - евтино щото не ги кефи печалбата?
Не. Пести се именно от сглобки и материали.
Е, не се пести толкова, колкото примерно при един Шевролет Калос, но определено има разлика.
В равен клас коли аудитата имат нелоши мотори. Комфортни са и са с нелошо оборудване. Откъде идва разликата в цената мислите? Ауди е по - евтино щото не ги кефи печалбата?
Не. Пести се именно от сглобки и материали.
Е, не се пести толкова, колкото примерно при един Шевролет Калос, но определено има разлика.
- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
Що реши, че АУДИ е по-евтино?!
Ти изобщо разглеждал ли си да речем ценовите листи на БМВ, МБ и АУДИ или просто пишеш наизуст.
Сравнявал ли си или изравнявал по-оборудване А5 с Е92 примерно - айде направи го и после си промени мнението
Аз съм сигурен, че просто ей така пишеш наизуст
Ти изобщо разглеждал ли си да речем ценовите листи на БМВ, МБ и АУДИ или просто пишеш наизуст.
Сравнявал ли си или изравнявал по-оборудване А5 с Е92 примерно - айде направи го и после си промени мнението

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
kusho написа:за портокола: 4х4 обаче си е класика-запазена марка, като 6-ка при БМВ
Беше класика, колега, беше.

D3BEP, мое да са комфортни Аудитата, ама задвижването им е на грешната ос.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Niikoo_1 написа:Що реши, че АУДИ е по-евтино?!
Сравнявал ли си или изравнявал по-оборудване А5 с Е92 примерно - айде направи го и после си промени мнението![]()
Случвало ми се е, приятелю.
Случвало ми се е.
Даже може би по - често, отколкото на теб. Да не кажа много по - често.
Верно, че между осмицата и еС класата разликите в цените не са толкова големи и даже има случи, в които Мерца може да е по - евтин.
Но думата не е за тях. Говорим като цяло, за гамата. Малко по - евтини са ауди.
Верно, вчера не съм гледал цените. Има ли промяна?
И аз не казвам, че е два пъти по - евтина колата, фене на Ауди. Или на Порше ли си там. Май на Голф. Не те знам. Няма да са конкуренти ако е два пъти по - евтина.
И... за да се каже една кола, че е по - евтина се сравнява не само цената. Туй разбираш?
Пояснявам го: Щот кола с нивомат и всякакви троници ,автоматик и ел, самодиагностики и аспиратор за пръдня в купето ако струва 50 000 лева, НЕ Е еднакво скъпа с кола без нищо за 50 000 лева.
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5