Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 19 Яну 2008, 13:49

е и ясноо видех секи си каза каквото има .... но не трябва да си останем само с казаното .... ами да излезнем на вън и да се протестира ..... защото тая тема се зароди тук първоначално преди няколко години продължи се а Audi форума .... но си остана само в форумите ..... айде народе ако ще се прави нещо се прави като хората ... да се съберем сериозно .... :bgflag:

Потребител
Аватар

Мнение от bumer01 » 19 Яну 2008, 18:39

аз съм за стачка съотношението ЗАПЛАТА/ЦЕНА на БЕНЗИН е нереална.тея шемети в парламента ше направят така че да си държиме колите в гаражите и да гледаме по пътищата само коли за по 100 000-200 000лв ако с това целят да премахнат задръстванията в софия това не е начина.аз предлагам да блокираме софия за 2-3 дни и може би ше се по освестат некои хора в парламента.
slagam roga sekakvi

Потребител
Аватар

Мнение от bumer01 » 19 Яну 2008, 18:48

мноо ше се накефя да си оставим бавареца по средата на орлов мост и да одя да покарам кънки на арианата или па мое да си спретнеме некав футбоен мач пред парламента :D
slagam roga sekakvi

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Яну 2008, 0:52

bumer01 написа:мноо ше се накефя да си оставим бавареца по средата на орлов мост и да одя да покарам кънки на арианата или па мое да си спретнеме некав футбоен мач пред парламента :D

и после да си платиш глобата при паяците ... и до там с протеста :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 21 Яну 2008, 1:00

Ако е наистина масов протест ще им е трудно да ги извозят колите камоли да има къде да закарат толко коли :mhihi:
П.П.То в София колите са няколко пъти повече от хората да не говориме че и се увеличват постоянно :mhihi:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 21 Яну 2008, 1:10

//M_Power написа:Ако е наистина масов протест ще им е трудно да ги извозят колите камоли да има къде да закарат толко коли :mhihi:
П.П.То в София колите са няколко пъти повече от хората да не говориме че и се увеличват постоянно :mhihi:

ами пробвай ако ти стиска ... бас че ще се съберат толко коли колкото без проблем ще се извозят просто ще улеснят паяците да дигнат от 1 место 10-15 коли събрани на куп от колко да обикалят софия :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 21 Яну 2008, 1:28

Това е друг въпрос колко коли ще се съберат :mhihi: както стана и преди известно време когато пак дигнаха цените осезаемо :mhihi: нищо :mhihi:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 21 Яну 2008, 1:44

//M_Power написа:Това е друг въпрос колко коли ще се съберат :mhihi: както стана и преди известно време когато пак дигнаха цените осезаемо :mhihi: нищо :mhihi:

е радвам се че изкарах още един от МАТРИЦАТА ... сега мисля че всичко ти е ясно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

айде лека вечер .. утре пак продължаваме
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 21 Яну 2008, 13:33

начи колеги требва да направим нещо подобно на учителската стачка .... даже и по масово ...... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E70
Детайли за колата: 3.0d "07

Мнение от 7878 » 21 Яну 2008, 13:35

И аз съм за, но едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш...
Човек се учи, докато е прост!
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 21 Яну 2008, 13:54

USA US Dollars 0.729 0.80 0.503 0.553

Е как няма да карат коли с по 3-8 литра мотори... Горивата са им без пари.. И тука да е 1лв бензина що и аз да не си зема 328 и да си юркам :mhihi:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 21 Яну 2008, 22:01

От последното вдигане на бензина:
- цената на суровия петрол падна с около 10% в долари - беше над 100, сега мисля е малко под 90 долара за барел
- доларът падна с около 5% на финансовите пазари.....
- отгоре на това България стана крупен съсобственик в голямо руско енергийно дружество
Че протест няма да има, няма, аз да ви го кажа ако не знаете.
Но поне е хубаво да го имаме предвид следващият път като ни вдигат бензина "щото на международния пазар така било".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 22 Яну 2008, 1:24

D3BEP написа:От последното вдигане на бензина:
- цената на суровия петрол падна с около 10% в долари - беше над 100, сега мисля е малко под 90 долара за барел
- доларът падна с около 5% на финансовите пазари.....
- отгоре на това България стана крупен съсобственик в голямо руско енергийно дружество
Че протест няма да има, няма, аз да ви го кажа ако не знаете.
Но поне е хубаво да го имаме предвид следващият път като ни вдигат бензина "щото на международния пазар така било".

колега не си прав ... до момента са има нема 10-20 теми и няма резултат .. още загравяме ... надявам се докато станат 100-200 вече да съберем кураж :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 03 Фев 2008, 0:07

Айде колеги ... не забравяйте темата .....

:arrow:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 03 Фев 2008, 11:55

i как ще стане няма да ходим на работа ли ? не всички са студенти и ученици :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум