Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?
Модератор: Общи модератори
е и ясноо видех секи си каза каквото има .... но не трябва да си останем само с казаното .... ами да излезнем на вън и да се протестира ..... защото тая тема се зароди тук първоначално преди няколко години продължи се а Audi форума .... но си остана само в форумите ..... айде народе ако ще се прави нещо се прави като хората ... да се съберем сериозно .... 

аз съм за стачка съотношението ЗАПЛАТА/ЦЕНА на БЕНЗИН е нереална.тея шемети в парламента ше направят така че да си държиме колите в гаражите и да гледаме по пътищата само коли за по 100 000-200 000лв ако с това целят да премахнат задръстванията в софия това не е начина.аз предлагам да блокираме софия за 2-3 дни и може би ше се по освестат некои хора в парламента.
slagam roga sekakvi
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
bumer01 написа:мноо ше се накефя да си оставим бавареца по средата на орлов мост и да одя да покарам кънки на арианата или па мое да си спретнеме некав футбоен мач пред парламента
и после да си платиш глобата при паяците ... и до там с протеста

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
//M_Power написа:Ако е наистина масов протест ще им е трудно да ги извозят колите камоли да има къде да закарат толко коли![]()
П.П.То в София колите са няколко пъти повече от хората да не говориме че и се увеличват постоянно
ами пробвай ако ти стиска ... бас че ще се съберат толко коли колкото без проблем ще се извозят просто ще улеснят паяците да дигнат от 1 место 10-15 коли събрани на куп от колко да обикалят софия

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
//M_Power написа:Това е друг въпрос колко коли ще се събераткакто стана и преди известно време когато пак дигнаха цените осезаемо
нищо
е радвам се че изкарах още един от МАТРИЦАТА ... сега мисля че всичко ти е ясно

айде лека вечер .. утре пак продължаваме

- 7878
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70
- Детайли за колата: 3.0d "07
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
USA US Dollars 0.729 0.80 0.503 0.553
Е как няма да карат коли с по 3-8 литра мотори... Горивата са им без пари.. И тука да е 1лв бензина що и аз да не си зема 328 и да си юркам
Е как няма да карат коли с по 3-8 литра мотори... Горивата са им без пари.. И тука да е 1лв бензина що и аз да не си зема 328 и да си юркам

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
От последното вдигане на бензина:
- цената на суровия петрол падна с около 10% в долари - беше над 100, сега мисля е малко под 90 долара за барел
- доларът падна с около 5% на финансовите пазари.....
- отгоре на това България стана крупен съсобственик в голямо руско енергийно дружество
Че протест няма да има, няма, аз да ви го кажа ако не знаете.
Но поне е хубаво да го имаме предвид следващият път като ни вдигат бензина "щото на международния пазар така било".
- цената на суровия петрол падна с около 10% в долари - беше над 100, сега мисля е малко под 90 долара за барел
- отгоре на това България стана крупен съсобственик в голямо руско енергийно дружество
Но поне е хубаво да го имаме предвид следващият път като ни вдигат бензина "щото на международния пазар така било".
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
D3BEP написа:От последното вдигане на бензина:
колега не си прав ... до момента са има нема 10-20 теми и няма резултат .. още загравяме ... надявам се докато станат 100-200 вече да съберем кураж