Зверска катастрофа с БМВ на магистрала Тракия
Модератор: Общи модератори
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Ох за 4 път сигурно го пиша това вече
- ама за почерпката не са ти виновни нито политиците, които въвеждат глобите, нито катаджиите - като ти иска полицаят, що даваш бе, що не му кажеш да ти пише акт-а пък като/ако не си виновен едно обжалване в съда и си чист като сълза
!

- kbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe, BMW E91 320
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: BMW E36 Coupe - N52B20
Направо е ужасно........
Не е за упрекване работата защото всички понякога ни хапе и вдигаме едни скорости, но.....
Бах мааму не е добре работата.....
Наистина скоростта до която е комфортно до около 180 километра, но прабвали ли сте да спрете инцедентно със 180 и да видите резултата.... На мен поне на моята с 4 диска и с АВС не ми харесва резултата - пробвал съм на летището, в първия момент имам чувството че нищо не става...
Просто трябва да се внимава и да се преценя къде може и къде не, а особено ако возиш хора не си го позволявай.
Лека им пръст.....
Не е за упрекване работата защото всички понякога ни хапе и вдигаме едни скорости, но.....
Бах мааму не е добре работата.....
Наистина скоростта до която е комфортно до около 180 километра, но прабвали ли сте да спрете инцедентно със 180 и да видите резултата.... На мен поне на моята с 4 диска и с АВС не ми харесва резултата - пробвал съм на летището, в първия момент имам чувството че нищо не става...
Просто трябва да се внимава и да се преценя къде може и къде не, а особено ако возиш хора не си го позволявай.
Лека им пръст.....
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Maverick_VS написа:Ох за 4 път сигурно го пиша това вече- ама за почерпката не са ти виновни нито политиците, които въвеждат глобите, нито катаджиите - като ти иска полицаят, що даваш бе, що не му кажеш да ти пише акт-а пък като/ако не си виновен едно обжалване в съда и си чист като сълза
!
Напиши го за осми път, все тая... Бях виновен, написа ми акта. Досега не съм черпил, обаче съм виждал достатъчно. Та кой ми е виновен, казваш?

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Feanor написа:Напиши го за осми път, все тая... Бях виновен, написа ми акта. Досега не съм черпил, обаче съм виждал достатъчно. Та кой ми е виновен, казваш?
Не говорех персонално на теб - говоря принципно

Айде край по тоя въпрос в тази тема, че я размихме - ще си спорим в другата

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
аре стига глупости ве
не разбрахте ли дали е някои от нашите
не разбрахте ли дали е някои от нашите

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- MoToPuCT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d, E60 530xi, Yamaha YZF R1
- Мечтае да кара: E92 M3, E46 M3 CSL, всякакви Aston Martin
Не ми се мисли какво е да се удариш с трицифрена скорост... Допреди три месеца имах Е34 (520i), поднесе ми върху мокра настилка и се забих челно в един стълб (първа катастрофа ми е за 10 години откакто съм шофьор). Ударът беше с около 60km/h, бях с колан и се отървах съвсем леко, но при самия удар натоварването върху органите и болката са страшни. Да не говорим че три седмици след това ме мъчи зверска мускулна треска на всичко над кръста, а аз тренирам все пак.
Лоша работа даммм. Е поне са се кефили преди да се намачкат
. Погледнете го от добрата му страна, човек може да умре по 1000 други много по-тъпи начина. Живота е крехък. Може да ти катастрофира самолета, може да те блъсне трамвай, може да се хлъзнеш във ваната, да ти гръмне бойлера, да се натровиш с кремвирши и др.

Pavlinius написа:Лоша работа даммм. Е поне са се кефили преди да се намачкат. Погледнете го от добрата му страна, човек може да умре по 1000 други много по-тъпи начина. Живота е крехък. Може да ти катастрофира самолета, може да те блъсне трамвай, може да се хлъзнеш във ваната, да ти гръмне бойлера, да се натровиш с кремвирши и др.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
до 180 казвате е добре
сигурен съм че за повечето от вас тва е цифра на километража... добре е да се знае, че това значи 50метра за секунда...
жалко за поредните нелепо загинали...

жалко за поредните нелепо загинали...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Т'ва според мен е Е38..... не, че има значение..... ма вижте мангала как вика "голяма кола беше...."..... както и да е....
Трябва да си леко малоумен (не виждам основателна причина) да караш с такава скорост при такава настилка.... мокро... BMW със задно.... Владо, добре правиш съпоставката метра/секунда.... при тая скорост спирачния път на повечето BMW-та (сток) еееееее.... огромен.....
Трябва да си леко малоумен (не виждам основателна причина) да караш с такава скорост при такава настилка.... мокро... BMW със задно.... Владо, добре правиш съпоставката метра/секунда.... при тая скорост спирачния път на повечето BMW-та (сток) еееееее.... огромен.....
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92