ОМРЪЗНА МИ ДА УМИРАМ
Модератор: Общи модератори
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Истината е една а именно:никой моторист със смъртта си няма да накара мърлявите шофьори да се оглеждат,така че квото си направиш сам никой неноже да ти направи,и втози ред на мисли: -Как да те пазя аз,ако ти сам не се пазиш?????Караш с 100 и +,знаеш какво те чака,незнаеш?-Още по-добре не ти и трябва
Vasilen написа:...
Не съм бил в Гърция, но съм бил в Белгия, Холандия, Франция, Германия по много пъти и за по много време ... та това наричам аз Европа и тези страни давам за пример...
Почти в десетката бате, само мани Белгия, че там са едни карачи, като тука

rtzankov написа:Не знам кога за последно си ходил например в Гърция с мотор, ма да ти кажа че там бирата е съвсем различнаТам когато видят моторист, хоратя най-любезно правят място, а не се опитват да го приклещят
случило се е колега и ти правят път защото там целогодишно се кара мотор и вече хората са свикнали да се оглеждат а тук когато едва през 4-5 месеца се изкарват така че въпрос на навик е...
обаче и там стават мизерии с мотористи така че умната
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
ivan1979g написа:Vasilen написа:...
Не съм бил в Гърция, но съм бил в Белгия, Холандия, Франция, Германия по много пъти и за по много време ... та това наричам аз Европа и тези страни давам за пример...
Почти в десетката бате, само мани Белгия, че там са едни карачи, като тука![]()
Там до 80 и некоя не е имало шофьорски книжки--купуваш си кола и караш. Германия е местото с шоферите и си перкат без да се избиват, щото могат да карат
Тук две коли карани от двама джигита с позволените от закона 50км/ч могат да спретнат такава катастрофа, че не е за разправяне. Па законните 120км/ч по магистралата са достатъчни за клане.
много точно казано

- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
ПАК казвам 4е темата не е дали караш бързо а 4е 70% са ОЛИГОФРЕНИ които са дошли от селата без никаква подготовка в управлението на автомобил. и не става въпрос дали някой кара МОТОР ИЛИ КОЛА а 4е тези некадърници или са БЕЗ КНИЖКИ ИЛИ СА НЕВИЖДАЩИ ИЛИ БЪРКАТ КОЛАТА С КАРУЦА на която са рисували на магарето емблема на мерцедес и сега като са се ка4или на кола си мислят 4е тя е кон и се управлява с команди диии и ррррр нещо като старовремски автопилот. за тези индивиди ви говоря а колкото за развитите страни там ако нямаш книжка не караш а ако имаш и неможеш ти я ВЗИМАТ и на магистрала ако караш с 40-60 те питат дали не ти се строшила колата. МОТОРИСТИТЕ са си направили своя избор да карат между олигофрени, но проблема е по голям с КОЛИТЕ защото както някой каза мотор се кара 3-4 месеца а кола караме цяла година. И моля не делете мотори и коли а се огледайте за тези които са НЕПРАВОСПОСОБНИ и тези които са си КУПИЛИ книжките, защото утре ДЕТЕТО ти и без да си подаде камион4ето може някой такъв тъпак да го уцели и с 20км. и пак изхода да е фатален а пък той да ти обяснява 4е е карал бавно и е прав. За тази индивиди имам предвид защото колата в 4овек който лежи на тая и като си мисли 4е като не може да кара а кара бавно и с това ангажиментите му свършват, е тези са УБИЙЦИТЕ по пътщата
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
не си много прав с това изказване
следял съм много такива теми МОТОРИСТИ срещу АВТОМОБИЛИСТИ
и крайния резултат е бил винаги един и същ -> изпокарване на юзърите.
Знам какво е да караш мотор,скоростта те увлича, искаш винаги да си "на оборот", имал съм няколко, падал съм жестоко и прецених, че ми се живее. Страх ме хвана както от самия мен, така и от другите участници в движението. Налагало ми се е на няколко пъти да спирам аварийно и повярвай ми нито един път не съм спирал и аз да съм на седалката на мотора
знаеш скорости от 100-150 км/ч се развиват буквално за 3-4 сек, а не мислим как да спрем.
предлагам темата да се заключи, че ще се изпокараме

следял съм много такива теми МОТОРИСТИ срещу АВТОМОБИЛИСТИ
и крайния резултат е бил винаги един и същ -> изпокарване на юзърите.
Знам какво е да караш мотор,скоростта те увлича, искаш винаги да си "на оборот", имал съм няколко, падал съм жестоко и прецених, че ми се живее. Страх ме хвана както от самия мен, така и от другите участници в движението. Налагало ми се е на няколко пъти да спирам аварийно и повярвай ми нито един път не съм спирал и аз да съм на седалката на мотора

предлагам темата да се заключи, че ще се изпокараме

- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
не ги делете дали си с мотор или кола опасноста от олигофрени е една и съща пак казвам недейте да разграни4авате мотористи и автомобилисти и двата вида са у4астници в движението даже казвам 4е за колите е по гадно защото карат пове4ето време сред изроди
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Няма как да очакваш, че по улиците всички ще се движат адекватно, за да се движиш адекватно трябва да имаш практика и поне малко да ти идва да шофираш...а и при положение, че никой не спазва законите даже пък ако ги спазваш и караш с 60и си пускаш мигачите все се намират гъзари дате псуват, че караш бавно. Ако се спазваха законите за движение по пътищата нямаша да има летящи мотористи без каски и екипировка и мъртвите сред тях щяха да са много по-малко. На ден се регистрират по 300 коли минимум, всички те после тръгват по улиците и става пренаселване. Ако проверките по пътищата бяха истински а не подкупни, нямаше да има и такива дето карат без книжки, и съотвтно такива дето карат с превишена скорост.
Апела трябва да е както към неопитните и тези дето карат без книжки, така и към всички дето уж си мислят, че могат да карат перфектно и на база на това си позволяват да летят по улиците дето всекиден си кривиш джантите от дупки.
Благодари на Господа, че си жив и дано НЕ те застига подобен ужас отново...
Апела трябва да е както към неопитните и тези дето карат без книжки, така и към всички дето уж си мислят, че могат да карат перфектно и на база на това си позволяват да летят по улиците дето всекиден си кривиш джантите от дупки.
Благодари на Господа, че си жив и дано НЕ те застига подобен ужас отново...
кофти
много гадно човек
аз затова нeсмея да карам мотор в бг не че немога ама тука всички са дебили
това съм аз бегайте газим
http://img66.imageshack.us/my.php?image ... 63ajj5.jpg
аз затова нeсмея да карам мотор в бг не че немога ама тука всички са дебили
това съм аз бегайте газим
http://img66.imageshack.us/my.php?image ... 63ajj5.jpg
Последна промяна 535 на 21 Май 2007, 22:30, променена общо 2 пъти
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
И аз на МОТОР в града се на качвам.Просто си е опасно.А и си е дразнещо да ти правят слаломи на милиметри от огледалата
абе да си говорим честно сега колега и аз бях увлечен много по мотори докато бях в гимназия...ЦБР 600 ми беше в главата и чаках да стана на 18 да изкарам книжката...имах и едно приятелче с едно 100 кубиково хонда и все караници с нашите "ама ти не минава седмица без да се утрепеш с колелото 2-3 пъти искаш и мотор??да умрем от притеснение??" ама аз не...докато това приятелче не спука гума с 120 и нещо той се ударил челно на един стълб,спътникът зад него паднал върху него..резултата??на моя авер изобщо не отвориха ковчега даже баща му го познал по дрехите пък другото момче от врата надолу парализиран и тогава изтрезнях така да се каже...
и другото което не разбирам...имаш Е60 М5 бе алоооо???
какви мотори какви 5 лева бе пич??
помня едно видео с гонка между един м5 и един мотор на около 310...пича с бмвто си слушаше музичка и си чешеше патката пък ония на мотора се молеше на господ,алах,яхве.буда и 12те олимпийски богове да не стане нещо
така че за какво си рискуваш здравето заради един тъп мотор??наслаждавай се на машинката ти и това е да вземеш да се утрепеш някъде пък този който ще плаче за тебе ще е майка ти и баща ти никой друг...ни дружинките с които караш мотора в момента...селяните не можеш да ги избегнеш ..те са си навсякъде като хлебарки и ще бъде така во веки веков 
и другото което не разбирам...имаш Е60 М5 бе алоооо???

- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
grnka написа:...селяните не можеш да ги избегнеш ..те са си навсякъде като хлебарки и ще бъде така во веки веков
е то4но това трябва да се промени
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
!
Аз съм моторист от 1 година, и мога да ви кажа че вече като карам кола се оглеждам и винаги правя път на мотористите и вярвайте ми това не ми коствало никакво усилие или време. Когато карам мотор обаче се натъквам на олигофрени които хич не си дават зор да правят път на мотористите и то сякаш го правят нарочно. За мен това са комплексирани лайнарчета на които им е кофти че мотористите не се редиме по задръстванията което разбира се е типична българска черта - да искаш на другия да му е гадно. Относно конкретната темата и тези които казват че понеже моторите са бързи и затова неможе никои да ги пази искам да попитам - ако си вземе човек м3 ще го кара в ограничението ли? Нали ще се залисли по България с 160 и първия идеот който си смени лентата или излезе от някоя пряка ще му смени диагнозата - истината е че просто огледалата трябва да се ползват когата се сменят лентите - нещо което младите и калпави шофьори не правят и резултата е - трупове по улиците.
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
добре де каква е разликата да те засекат ако си с кола а не с мотор при същата ситуация? даже с мотора можеш да спреш по бързо а като си с кола - няколко тона и пак 4ерна статистика. да ще кажете той мотора не е защитен но все пак инцидентите с коли са пове4е заради селяците. И ПАК ВИ КАЗВАМ ТЕМАТА НЕ Е ЗА МОТОРИ И ЗА КОЛИ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГИ СРАВНЯВАТЕ .
ТЕМАТА Е ЗА ОЛИГОФРЕНИТЕ КОИТО НЯМАТ ПРАВО ДА КАРАТ И ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕМОГАТ А СЕ ПРАВЯТ НА КАРА4И.
пс. абе моля ви кажете къде е буквата 4
ТЕМАТА Е ЗА ОЛИГОФРЕНИТЕ КОИТО НЯМАТ ПРАВО ДА КАРАТ И ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕМОГАТ А СЕ ПРАВЯТ НА КАРА4И.
пс. абе моля ви кажете къде е буквата 4