Тест Драйв на 4 нови модела! Е не можех да не се похваля;))
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
MaXimal написа:THUNDER написа:Белята е станала в Пловдив, Слава Богу няма пострадали...
Станало е 3 в 1 доколкото чух?
По- конкретно?
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Tod написа:MaXimal написа:THUNDER написа:Белята е станала в Пловдив, Слава Богу няма пострадали...
Станало е 3 в 1 доколкото чух?
По- конкретно?
може би 3-та серия с 1-ва серия

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Turturelo написа:THUNDER написа:Белята е станала в Пловдив, Слава Богу няма пострадали...
дам![]()
off: вчера минах покрай вас от Бургас към Русе, но много бързах и не спрях..
off-off: Спокойно, иде време за разплата

- p01s0n
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 540i
- Мечтае да кара: Z4 M
И аз имах щастието да покарам 6 автомобила дже единички 118д и 120i ако не се лъжа, 330xd комби и 330xd седан, 530xd и пак 530xd
Инструктора който беше българин и работеше в централата на БМВ в Мюнхен беше мнооо пекан и караше 320д индивидуал мноо яка ама не ми я даде щото ако съм я блъснел трябвало той да я плаща и така .... Като цяло много доволен останах, но повече от 180 нямах възможност да развия.... Бях си запазил 535д, но за съжаление нямаше такава..... Аз до колкото разбрах в Пловдив някъв маняк търсил съединитела и уцелил спирачката (все пак автоматик...) и отзад го нацепила петицата ако не се лъжа
На полигона единичката най-добре се справяше със слалума и понеже полигона беше песачлив успявах и да я завъртя почти на 180 градуса
А най - оборудвана от всички беше петицата на инструктура
Понеже стана въпрос за покупката на БМВ от магазина аз също нямам възможност но ще се опитам да си взема на изплащане ако успея да отделя малко за началната вноска.....
Имам и един въпрос понеже ми се обадиха днес пак и ме поканиха в неделя пак на тест драйф, но не разбрах за какво......
Инструктора който беше българин и работеше в централата на БМВ в Мюнхен беше мнооо пекан и караше 320д индивидуал мноо яка ама не ми я даде щото ако съм я блъснел трябвало той да я плаща и така .... Като цяло много доволен останах, но повече от 180 нямах възможност да развия.... Бях си запазил 535д, но за съжаление нямаше такава..... Аз до колкото разбрах в Пловдив някъв маняк търсил съединитела и уцелил спирачката (все пак автоматик...) и отзад го нацепила петицата ако не се лъжа

На полигона единичката най-добре се справяше със слалума и понеже полигона беше песачлив успявах и да я завъртя почти на 180 градуса

Понеже стана въпрос за покупката на БМВ от магазина аз също нямам възможност но ще се опитам да си взема на изплащане ако успея да отделя малко за началната вноска.....
Имам и един въпрос понеже ми се обадиха днес пак и ме поканиха в неделя пак на тест драйф, но не разбрах за какво......
p01s0n написа:Инструктора който беше българин и работеше в централата на БМВ в Мюнхен
не си разбрал много добре

върви и в неделя .. може да са подготвили някоя изненада

- p01s0n
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 540i
- Мечтае да кара: Z4 M
Аз разбрах добре понеже това ми го каза инструктора който беше с мен явно той не е знаел ......
да задължително и в неделя ще отида

p01s0n написа:Аз разбрах добре понеже това ми го каза инструктора който беше с мен явно той не е знаел ......
не всеки, който носи радиостанция и има шапка BMW е интруктор на BMW .. това ми беше мисълта. На въпросното мероприятие е имало един единствен инструктор - немец с бяла брада .. всички останали не са!
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4