Не на безразсъдното шофиране!!!
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
в петък въпреки колата се напих в "Строежа" в Студ град
ама пък си легнах после на топло в бимата
тая бима е супер топлоизолиранта
направо ме кефи да си спя в нея
ама пък си легнах после на топло в бимата
тая бима е супер топлоизолиранта
направо ме кефи да си спя в нея

- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Да застане една телевизия с една камера за 1 час на отсечката Поморие-Ахелой-Слънчев Бряг и цяла България да види за какво става дума. И не са само най-лъскавите и нови коли в БГ, а и всякакви 20+ годишни таралясници дето изпреварват като малоумници. Сега се бях прибрал до Бургас и ходих на море в Сл. Бряг - колко пъти се скачаше на спирачките заради идиоти дето изпреварват в насрещното... Предполагам, че има и други отсечки в България, които са печално известни, но тази специално си е някакъв ад!
21/02/08...speechless
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
Хора, аз честно казано не съм съгласен с много от безумните ограничения,записани в закона за движение по пътищата-всички знаете за какво става въпрос.НО!!За алкохола не трябва да има норматив!ПИЕШ-НЕ КАРАШ!Хванат ли те с алкохол-БЕЗ книжка за 3 години.Втори път -завинаги!Аз лично бих разстрелвал всички още на първия път,така ще съм сигурен,че няма да има втори
!

Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
Re: Не на безразсъдното шофиране!!!
Точно там стават май-много катастрофи. То е ясно, че на магистрала няма как да блъснеш човек.В центъра и по кварталите,поне аз не съм видял смазани коли.petertyp44 написа:. * Ако обичате бързото каране, правете го на магистрали или първокласни пътища, не и в населени места!
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
Днес станах свидетел как един малумник с голф 3-ка на колелото на Панаира в Пловдив от крайна дясна лента на колелото направи ляв завой.А ми кажете за какво иде реч

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
NStorm написа:Да застане една телевизия с една камера за 1 час на отсечката Поморие-Ахелой-Слънчев Бряг и цяла България да види за какво става дума. И не са само най-лъскавите и нови коли в БГ, а и всякакви 20+ годишни таралясници дето изпреварват като малоумници. Сега се бях прибрал до Бургас и ходих на море в Сл. Бряг - колко пъти се скачаше на спирачките заради идиоти дето изпреварват в насрещното... Предполагам, че има и други отсечки в България, които са печално известни, но тази специално си е някакъв ад!
Созопол Баце. Созопол е истината. Пътят за там е предразполагащ да караш бързо ,а всъщност е тесен.
Лятото всеки ден там ги събират... Мотористи, автомобилисти. Отгоре на туй там са и хитрите колони от турски шофьори, болезнено известни на всеки местен.
Там има и друга хитрост, че в многото завои не са се сетили за едно оширение на пътя, направо канавка... Излизаш от завоя със скорост, и там - аварирал... Честито...
Несебърският път също е пълен с напълно завършени полуидиоти, че и е две платна, но има мантинела, а където няма по - има видимост и няма наклони... По - малко е напрежението там.... Там имам едни 7-8 години стаж всеки божи ден. Има катастрофи, но са по - редки.
Там верн осе пази от S- класи, седмици и Х5-ици, GL и Q7. Изфърчат като откачени да изпреварват.
Истината обаче е че за който и път да си говорим, вина имат и управляващите. Не може пътят да седи на западналото закърпено дередже от комунизма, когато на три семейства се падаше по една лада с макс. скорост 100 км.ч.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
За мен тировете имат голяма вина за много от тези катастрофи и се надявам в почивни дни да забранят движението им
Карат безобразно, но интересното е, че в другите страни от ЕС си карали съвсем културно
Дано не звучи като дискриминация, но турските тираджиии карат супер безотговорно, във вторник един почти ме отнесе при изпреварване
-понеже отсреща приближаваше една Corsa 

Никой не мое ма връне на селу!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Хора, докато не се научиме на КУЛТУРА нищо няма да се промени!!!
В крайна сметка на пътя всички сме равни, без значение марката на колата и дали е нова, стара или от преди хиляда и балканската!!!
Когато се научиме в градовете да караме нормално - има пешеходна пътека , спира се, за да мине пешеходеца, свети ли червено - спира се, когато движението позволява направо и надясно да се кара, само на там се кара / а не според майсторите и наляво/, на пешеходеца свети ли му зелено, се изчаква да се мине, а не да се минава през хората и същевременно да псува като най-големия селянин на майка, баща, леля; да се изчаква ме един - друг..............и още куп, куп неща, които можем поне малко да направим, за да станем култури, тогава нещата ще стоят по друг начин.
Където и да съм била по света, шофьорите на пешеходна пътека спират, за да минат пешеходците, има ли наплив от много хора - цялото движение се спира, за да минат хората, по магистралите се спазват правилата, има ли ограничение от 120км/ч, значи с толкова се кара, никой не се прави на Шумахер, защото хората са КУЛТУРНИ и имат ум в главите си. Може и със 120 км/б да карат, но поне стигат живи.
Затова хора по пътищата в България загиват и то немалък брой, защото всеки е големият майстор, всеки много знае, но когато изпадне в екстремна ситуация и не знае какво да се прави и бум в дървото.
Всеки път като тръгна по магистралата и по някой второкласен път гледам катастрофа, след катастрофа. Просто не искам да продължавам да пиша вече!
Нека да бъдем по-разумни, по-култури, дали ще закъснеем с 10-15 мин. не е важно, важното е да стигнем ЖИВИ!
В крайна сметка на пътя всички сме равни, без значение марката на колата и дали е нова, стара или от преди хиляда и балканската!!!
Когато се научиме в градовете да караме нормално - има пешеходна пътека , спира се, за да мине пешеходеца, свети ли червено - спира се, когато движението позволява направо и надясно да се кара, само на там се кара / а не според майсторите и наляво/, на пешеходеца свети ли му зелено, се изчаква да се мине, а не да се минава през хората и същевременно да псува като най-големия селянин на майка, баща, леля; да се изчаква ме един - друг..............и още куп, куп неща, които можем поне малко да направим, за да станем култури, тогава нещата ще стоят по друг начин.
Където и да съм била по света, шофьорите на пешеходна пътека спират, за да минат пешеходците, има ли наплив от много хора - цялото движение се спира, за да минат хората, по магистралите се спазват правилата, има ли ограничение от 120км/ч, значи с толкова се кара, никой не се прави на Шумахер, защото хората са КУЛТУРНИ и имат ум в главите си. Може и със 120 км/б да карат, но поне стигат живи.
Затова хора по пътищата в България загиват и то немалък брой, защото всеки е големият майстор, всеки много знае, но когато изпадне в екстремна ситуация и не знае какво да се прави и бум в дървото.
Всеки път като тръгна по магистралата и по някой второкласен път гледам катастрофа, след катастрофа. Просто не искам да продължавам да пиша вече!
Нека да бъдем по-разумни, по-култури, дали ще закъснеем с 10-15 мин. не е важно, важното е да стигнем ЖИВИ!
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
-аз не мисля,че е до култура хората навсякъде сме едни и същи а по скоро е от страх-има пешеходна пътека , спира се, за да мине пешеходеца-защото след това те осъждат и си плащаш цял живот-доста такива дела вървят вече та е въпрос на време...

paparazzo написа:-аз не мисля,че е до култура хората навсякъде сме едни и същи а по скоро е от страх-има пешеходна пътека , спира се, за да мине пешеходеца-защото след това те осъждат и си плащаш цял живот-доста такива дела вървят вече та е въпрос на време...
![]()
![]()
ако знаеш , че няма да те осъдят , няма да спреш ли по тази логика ?!

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Абе не знам,ама от едно време им се дразня-някакъв пияница, ментално увреден или дедка решил да ми пресича вместо в подлеза,отгоре по Цариградско..пфф....и като го блъснеш ще го лежиш като човек...
Иначе съм изключително за това да се дава път на пешеходци на пътека(особено ако са мацоранчета).Дразня се обаче как в момента в който спра обикновено зад мен се разнасят звуците на клаксони и тн.
Иначе съм изключително за това да се дава път на пешеходци на пътека(особено ако са мацоранчета).Дразня се обаче как в момента в който спра обикновено зад мен се разнасят звуците на клаксони и тн.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Бобби
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Алфа Ромео 159 SW
- Мечтае да кара: kолело
- Детайли за колата: Вагон-ресторант(РСВ)
Подкрепям тезата да се дава предимство на пешеходна пътека
...но какво се получава в доста случай
...спираш си ти....а този до теб от ляво, или дясно минава.....и недай си боже да нацели подлъгания пешеходец
.....много малко са шоферите в БГ, който притежават и прилагат елементарна култура по наште пътища
Нивото ни е далеч от европейското
Може би в Индия е по организирано
виж на клипа
http://www.vbox7.com/play:db66f5c6
...като на пете кюшета без да се ударят

...но какво се получава в доста случай

Нивото ни е далеч от европейското

Може би в Индия е по организирано

виж на клипа

...като на пете кюшета без да се ударят

BMW525TDS
Важното е да си в играта!