Какво ще кажете за малко дарения?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Подкрепяте ли такава инициатива?

Да
39
98%
Не
1
3%

Общо гласове : 40
младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 15 Юли 2003, 8:49

Абе аз ходих до там,говорих и кво ли не ама нещо се позатули тази тема маи щото са на море някои или де да знам,аз съм за август щот в събота заминавам за морето и то месеца мина
Опитаи смъртта но не умираи

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 15 Юли 2003, 17:47

Ентусиазма не би трябвало да се загуби мисля. В момента предполагам, че масово всички бягат към морето както и аз ще направя утре. Уточнили сме мястото, което е най-важното. Има достатъчно навити хора и всичко е супер. Може би само от сега ще е добре да се засъбират парите, за да не оставяме всичко за накрая. Аз лично предлагам Септември, колкото и далечно да звучи. Август най-много се пътува... :)
Изображение
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 16 Юли 2003, 10:05

Иво аз съм от Елин Пелин и с.Доганово ми е под носа. Така че ще видя да направя нещо по въпроса. Яз. Огняново е близо и там става и за плаж и за пикник. Искам само да знам да действам ли по въпроса и за кога? Да не стане така, че да излъжем децата! Трябва да има някакъв ред.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 26 Юли 2003, 3:07

Нали за с. Гуцал решихме май. Ама не пречи да се провери при теб като резервен вариант ако ти се занимава. Само дето темата верно малко се потули. Като гледам така май наистина ще остане за към Септември. Всеки бяга по морето. Аз мисля, че ще се осъществи и ще бъде приятно изживяване.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 30 Юли 2003, 7:12

Да, и аз съм за септември...абе защо не пуснете същата тема+"voting", поне ще се види черно на бяло за кога им е удобно на повечето желаещи?..

Потребител
Аватар

Мнение от SARUMAN » 07 Авг 2003, 11:39

az sam saglasen za darenia!!!!!!!!! :wink: :wink:
burn in hell mutherfucker

Предишна

Назад към Основен Форум