Какво ще кажете за малко дарения?
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Абе аз ходих до там,говорих и кво ли не ама нещо се позатули тази тема маи щото са на море някои или де да знам,аз съм за август щот в събота заминавам за морето и то месеца мина
Опитаи смъртта но не умираи
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Ентусиазма не би трябвало да се загуби мисля. В момента предполагам, че масово всички бягат към морето както и аз ще направя утре. Уточнили сме мястото, което е най-важното. Има достатъчно навити хора и всичко е супер. Може би само от сега ще е добре да се засъбират парите, за да не оставяме всичко за накрая. Аз лично предлагам Септември, колкото и далечно да звучи. Август най-много се пътува... 

Иво аз съм от Елин Пелин и с.Доганово ми е под носа. Така че ще видя да направя нещо по въпроса. Яз. Огняново е близо и там става и за плаж и за пикник. Искам само да знам да действам ли по въпроса и за кога? Да не стане така, че да излъжем децата! Трябва да има някакъв ред.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Нали за с. Гуцал решихме май. Ама не пречи да се провери при теб като резервен вариант ако ти се занимава. Само дето темата верно малко се потули. Като гледам така май наистина ще остане за към Септември. Всеки бяга по морето. Аз мисля, че ще се осъществи и ще бъде приятно изживяване.

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4