M3 Evo - размисли

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 23 Май 2005, 14:46

bawareca написа:
Turturelo написа:........явно съвсем сте си изпили мозъка със сламки! ....

За голямо мое съжаление такива коментари го очакват всеки , който се опитва да направи нещо в тая "велика" държава.
Само искам да вметна че ние от Торнадо и Туринг , както и хората които идват при нас за ремонт , тунинг или просто съвет ,се лишаваме от някои неща за да можем да караме и поддържаме БМВ. За разлика от клиентите на фирма КАМОРАТА ние не ринем пачките в мазето , за да можем да си позволим да дадем безумни суми пари за глупости. За което аз лично се извинявам , беден съм ама колите ми все ще са бързи 8) И ако не можем да ги минаваме ще ги блъскаме :mhihi:
Наздраве :lol:

БРАВО Браво така хубаво го каза че отивам да си запаля една хубава цигара и да си я пуша с КЕФФ
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 23 Май 2005, 16:09

Аз пък съм за КирЕ,щото бачка добре,ПЪК! :mhihi:
И съм на опашката за "неоригинално БМВ" :mhihi:
Лелеее,да си чете човек с кеф!

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 23 Май 2005, 16:48

Turturelo написа:Запомнете едно от мен и ако го спазвате ще имате много по-малко главоболия в живота - Не всичко на този Свят е така както изглежда!
Щом казваш :mhihi:

Turturelo написа:Войков, Енджи и Цене.. те са много близо до истината! Всички останали .. хал хабер си нямат!
Е па разбира се :bowdown:
Ма има доста други хора дет не ги познаваш ... та ми се струва глупаво да ги обиждаш поставяйки ги под един знаменател :idea:
May the BMW force be with you!

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 24 Май 2005, 2:20

Аааа Туртурело що така бе :?:
И АЗ,както и малкото малкото хора тук дето останахме с по- лабилна
психика съм твой фен и съм абонат на твойте теми (смислени) :yes:
-Но ти с това ИЗМОРИХ се обезсмисляш присъствието ми тук.
и на мен ми липсва доброто старо време,когато бях 58 регистриран в
тоя форум,но сега вече са 2668 и както е видно са болшинство и го
разцепиха на две,но какво да се прави годините вървят, а успоредно
с тях се развиват и технологиите :arrow: сега вече всеки има РС в тях,
е30ката стана достъпна,всеки иска чип,иска турбина,иска пауър и
отговора не закъсня :arrow: изникнаха сервизи с имена на природни
катаклизми,които срещу символична сума
(колкото да си платят телефоните и тока за компресора на гайковръта за да не развиват на
ръка с гедорито) правят чудеса 200+,500++ само плюсове да искаш.
Ма теб кво ти пука-Ти нали си с костюмчето пък те са в канала
омазани с масло ;)
Тея дни в промиждутака между абитюрентските балове имах щастието
да наблюдавам как Роската си сложи в коша на е12 едно М пауърче
с 360 кончета,но (евала) това не го накара да си прекръсти сервиза
"ЕЛ НИНЬО" :mhihi: :mhihi: :mhihi: и да почне да иска хиляди левове
-Смешно ми е и като чета за четвъртия национален събор,защото за
мен лично е шести,но тези ,които наследиха форума на готово не знаят
нищо за първите два :arrow: сега вече е лесно-пускаш тема с дата и
почват да прииждат от цяла България и съвсем закономерно е титлата
модератор вече да звучи гордо ;) ;)

иначе по темата за Плевенската Мка най миродавно е,че,който плаща-
той поръчва музиката--т.е. ако иска ще си сложи АГУ,метан,турбо и т.н.
-Щом вече е побългарена :banghead: си пуснете оная песен :roll:
"след дъжд качулка и след сватба булка"

п.с.Туртурело :arrow: ако спреш да влизаш вече тук и АЗ минавам
към запаса при Роската,Андро.......и много други :cry:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 24 Май 2005, 6:32

///milko way написа:Аааа Туртурело що така бе :?:
И АЗ,както и малкото малкото хора тук дето останахме с по- лабилна
психика съм твой фен и съм абонат на твойте теми (смислени) :yes:
-Но ти с това ИЗМОРИХ се обезсмисляш присъствието ми тук.
и на мен ми липсва доброто старо време,когато бях 58 регистриран в
тоя форум,но сега вече са 2668 и както е видно са болшинство и го
разцепиха на две,но какво да се прави годините вървят, а успоредно
с тях се развиват и технологиите :arrow: сега вече всеки има РС в тях,
е30ката стана достъпна,всеки иска чип,иска турбина,иска пауър и
отговора не закъсня :arrow: изникнаха сервизи с имена на природни
катаклизми,които срещу символична сума
(колкото да си платят телефоните и тока за компресора на гайковръта за да не развиват на
ръка с гедорито) правят чудеса 200+,500++ само плюсове да искаш.
Ма теб кво ти пука-Ти нали си с костюмчето пък те са в канала
омазани с масло ;)
Тея дни в промиждутака между абитюрентските балове имах щастието
да наблюдавам как Роската си сложи в коша на е12 едно М пауърче
с 360 кончета,но (евала) това не го накара да си прекръсти сервиза
"ЕЛ НИНЬО" :mhihi: :mhihi: :mhihi: и да почне да иска хиляди левове
-Смешно ми е и като чета за четвъртия национален събор,защото за
мен лично е шести,но тези ,които наследиха форума на готово не знаят
нищо за първите два :arrow: сега вече е лесно-пускаш тема с дата и
почват да прииждат от цяла България и съвсем закономерно е титлата
модератор вече да звучи гордо ;) ;)

иначе по темата за Плевенската Мка най миродавно е,че,който плаща-
той поръчва музиката--т.е. ако иска ще си сложи АГУ,метан,турбо и т.н.
-Щом вече е побългарена :banghead: си пуснете оная песен :roll:
"след дъжд качулка и след сватба булка"

Батенце, нещо не ти хареса събора ли??? Или може би си направил повече коли от Киро и Явор??? Нищо лично, но точно ти какво си направил за тази общност та да я плюеш??? ....
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Май 2005, 10:15

///milko way написа:

milko,не мога да схвана мисълта ти,"ако спреш да влизаш" или "ако не спреш да влизаш" ??? Мисля,че по-правилно в тоя случай е второто ... :roll: Поясни се :!:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Май 2005, 17:52

Dimitar написа:Бозата дето уж беше станала тук, май тепърва започва :) . А относно М3-ката, само едно мога да кажа, че пича дето дава парите може да си я прави каквото си иска, пък било то и с пейка за влюбени на 3 етажа, с турбо, мурбо и каквото се сети. И никой няма право да му се бърка - може да си кажете мнението, какво вие бихте направили, ама пък чак да правите квалификации - не мисля, че имате право. Киро е прав във случая - че на който много му пука каква ще е съдбата и - да я беше купил той и да си я прави каквото си иска, всичко друго е "детска радост и бенгалски огън" и дрънкане на една камара никому ненужни глупости.
:yes:
Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 24 Май 2005, 20:05

///milko way написа:.......п.с.Туртурело :arrow: ако спреш да влизаш вече тук и АЗ минавам

Време ти е вече , ако не се усещаш аз само да те подсетя 8) Иначе ако човек се загледа в последните ти постинги трябва фонда да го делим :mhihi:
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 24 Май 2005, 20:45

Ама ми е гот иначе... Седите тука, плюете се. На Туртурело обаче най-много му се кефя. Аз като много нов юзър мога също да си споделя впечатленията - може Туртурело на времето да е бил светило в този клуб, може да е направил много - евалатаза усилията и нервите, но защо ли откакто аз съм тук го виждам само едно да прави - влиза, храни наред, прави се на много отворен със знанията си за новите БМВта и все се тупа по гурдите "Аз това бях направил, аз онова бях направил, аз строях БМВта преди да си заплануван в на баща ти таковата" - лошо няма, както казах - евалата, ма не съм съгласен, че човек трябва да почива на стари лаври само и да плюе по тези, които В МОМЕНТА се опитват да направят нещо. В момента аз виждам само един интригант, който нещо не е доволен от света ли, от себе си ли - не знам, нека застане пред огледалото и сам си признае. Веднъж, драги ми Туртурело, бях те попитал за предавателните числа на 6-степенната скоростна кутия за е34. Ако не си спомняш, бях ти казал, че бях ровил 2 седмици в нета без да открия нищо, иначе нямаше да те притеснявам. Ти се отнесе с мен като с крастав циганин, който моли за алкохол. Да, не те познавам - ето ти мнението на един безпристрастен наблюдател. Според мен няма смисъл да се опитваш да нарушиш нарочно и без това крехкия баланс тук. Ма ако ти прави кеф - що не, то нали благодарение на тебе съществуваме - всеки създател би трябвало да е в правото си да разруши творението си. Само дето мисленето му трябва да се е извъртяло на 180 градуса. Ето, значи нещо нередно има.
Относно БМВ дали трябва да се тунингова - аз отдавна съм си казал мнението по въпроса, но прочетох в едно от мненията на Киро, че ще се постарае да я върне възможно най-близко до оригинала. Аз не виждам тук какъв проблем видяхте? Аз съм на същото мнение - едно БМВ е прекалено голям символ на гения на инжинерната мисъл, за да се "подобрява" (разбирайте : тунингова) каквото и да е по него. Пак лично мнение, но по-горе най-добре го казаха - който плаща, той поръчва музиката.
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 24 Май 2005, 21:30

между другото продава се мотор от Ево 3
236 конски сили
45 мм отвор на клапите
-скоростна кутия дето 1вата скорост е надолу там дето е втората по принцип
-ЕЦУ+окабеляването
-воден радиатор
-маслен радиатор

за 2500 евро
линка го намерих тук http://www.gtc.gr/forum/viewtopic.php?t=5842

на почти 70.000 км е била колата...видях я и реших да ви го пусна

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 25 Май 2005, 0:23

Май някой БМВ ЕНТУСИАСТИ не се замислиха над едно нещо. Това може да е ЕВО3, може да и ЕВО63, но това не е кола която се е състезавала, а е просто една от 600те бройки произведени и пуснати по улиците като бездомни котки за да може истинската легенда да слезе на пистата и да покаже що е то БМВ и има ли място на пистата. Щом не е от пистата неговата стойност пада стократно, а какво му се унищожава? На някакъв си S14 ще се слага охлюв, ами нали се сещаш г-н служител (или по-скоробивш) в КаморАуто, че щом на този мотор номера не е този с който е слязла от конвейра всичко свършва, това е оригинал дотук. Ако едно болтче или един охлюв не са от тази кола им Еби майката, днес ги има утре ги няма ама мотора неможеш нито да го върнеш нито да го скриеш. Ти като си такъв БМВджия я кажи колоко БМВта кара, колко подържа и колко въстанови? Защото може една голяма част от нас да нямат пари, но живеем за тези коли и даваме всичко за тях. Едни си харесваме оптичния тунинг, други харесват конете, трети музиката, всеки си е с мнение и право. Щом Росен си е изкарал парите и си я купи значи може ако иска и да я взриви и ти неможеш копче да му кажеш. Като си голям фен и си направил толкоз много за тоя форум я кажи на колко събора си отишъл, я кажи що не си купиш една още по-голяма класика и да си я рециклираш и да си я държиш в гаража и даже да не я караш до Автомивката ми да си я миеш в гаража та да невземе случайно да й стане нещо, че да седи колкото се може по-оригинална ами на чужд гръб нареждаш като стара баба? Защото ако найстина си толкова велик защо заеба форума? От какво се умори? От удоволствието да поддържаш и да разширяваш БМВ общноста ли? Ако беше наполовина ентусиаст колкото е АТИ нямаше и за миг да обърнеш гръб. Защото АТИ дойде на крака в гаража ми без да ме познава и като видя с какво се занимавам започна да припада и да ме агитира да се регна в тоя форум. И може оня другия да е все е на черешата ама и всичките БМВта дето са в Камор и нови и стари и на склад и на сервиз да ги вземеш пак няма да му стигнеш бройката дето я е имал. И като неговата Е30ка дуга няма да намериш и ако не е той да подържа форумци с части кой ще го направи, Харабите по молгите дето незнаят кое е отпред и кое е отзад ли? Ти кога се качи за сефте в БМВ? Когато те назначиха в Камор ли? Първо си отговори на тия въпроси сам със себе си после щракай по клавиатурата.

Selqnin
Аватар

Мнение от Selqatin » 25 Май 2005, 0:47

Евала за тва че ще турбинирате М-ката,сега вече ще стане едно наистино уникално БМВ :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 25 Май 2005, 0:50

Време ти е вече , ако не се усещаш аз само да те подсетя 8) Иначе ако човек се загледа в последните ти постинги трябва фонда да го делим :mhihi:[/quote]

нямам нищо против :arrow: когато кажеш ще ти пратя номера на банковата сметка
-Тъй като навлизаме в летния период ще съм ти безкрайно благодарен,ако ми уредиш първите процедури да са на някой санаториум по Черноморието ;)
Благодаря ти предварително :!: :!: :arrow: ще разчитам на теб :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 25 Май 2005, 7:56

аз също съм твърдо против да се прави нещо по Е30 М3 което я отдалечава от състоянието и 5 минути след слизането от конвейра...
но който плаща той поръчва музиката, а ако случайно го интересува кво мислят останалите - тва е мойто скромно мнение

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 25 Май 2005, 21:32

sonny написа: щом на този мотор номера не е този с който е слязла от конвейра всичко свършва, това е оригинал дотук.

казак ,ли ви аз да преданабием номера :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И да я прекараме през кат Враца. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум