за възрастта
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: за възрастта
CheGevara написа:Фидел Кастро написа:ЕТО ЕДИН НАБОРKEVIN-30 написа:DА WOLF,под секрет
набор 1964 <ПРЕВЕДЕНО 41 ГОДИНИ
![]()
![]()
чувствам се до вас млад
И аз

Да караш Peugeot е страст!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
1986 и колата не ми я купиха мама и тате и така като гледам няма изгледи скоро да ми купят по-хубава.. 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Alexi не мога да те разбера нещо опитваш се да ни обидиш ли или просто изразяваш ненавист към родените след 80-та или там тези които наричаш пишлемета. За протокола и аз съм след 80
и много си ми харесва тази възраст и предпочитам да си седя на 20 отколкото на 40

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
никого не искам да обидя ,и впрочем съм на 29 не на 40... а на 20 завинаги можеш да останеш само по акъл
.. исках да изкажа мнение за общия тон на форума от няколко месеца насам,и връзката му с възрастта на потребителите ,като малкото стойностни мнения се удавят в глупостите които ни заливат . Ама ,то ,мнението ми надали интересува някого 

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Re: за възрастта
Eva* написа:CheGevara написа:чувствам се до вас млад
И аз

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
На 19 съм или тоест 86
Не карам BMW, но на колкото и да стана 6те ми харесва невероятната марка и се надявам когато придобия достатъ4но опит и да мога да имам такава кола, защтото не е за свеки (без да се обижда никой)

Не карам BMW, но на колкото и да стана 6те ми харесва невероятната марка и се надявам когато придобия достатъ4но опит и да мога да имам такава кола, защтото не е за свеки (без да се обижда никой)

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5