За ключа ..
Модератор: Общи модератори
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
а този ключ съвсем слочайно да може да показва и температурата в колаат и около колата(отвън тоест,и да ти пали климатроника докато слизаш по стълбите)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
е ноо ясно ве кат си купа кола за 300,000 лева и кафе ще прайGaD написа:ти още малко ще искаш и кафе да ти прави![]()
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Моя ключ като натисна емблемата светва едно диодче и мога да си отключа на тъмно - не че го ползвам откак съм с аларма 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
-Можеш да си чистиш ушите с него (поне с на 520 Е34 ключа е перфектен)
ама шампионът беше на моя стар ескорт ключа
-надраскаш на чуждите коли боята
-по време на бой го ползваш като мини-ножче
и най-важното...поглеждайки ключа те хваща треска от всичките спомени които си имал с колата и го държиш здраво все едно е от злато и викаш с все гърло "MY PRECIOUSSSSSSSSSSSSSSS!!!! "
и особенно като палиш мотора те хваща истеричен смях и като наркоман смъркаш от ауспуха...какво мъ ебъ дали ми прави седалките по удобни или климатика... Опс! Извинявам се за мръсните ми думи пасторе Василене не исках да ви възмутя с моя селски начин на израз...първични мисли ми минаха без време на обработка и бързах да ги напиша..
Поне една чашка бира ако получа за всеки отговор дотук ни прави бира и половина...Искам Загорка със ледена чашка моля
ама шампионът беше на моя стар ескорт ключа
-надраскаш на чуждите коли боята
-по време на бой го ползваш като мини-ножче

и най-важното...поглеждайки ключа те хваща треска от всичките спомени които си имал с колата и го държиш здраво все едно е от злато и викаш с все гърло "MY PRECIOUSSSSSSSSSSSSSSS!!!! "

Поне една чашка бира ако получа за всеки отговор дотук ни прави бира и половина...Искам Загорка със ледена чашка моля

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми сега разгледах всички мнения и забелязах че никой не се е сетил за вградения имобилайзер, май беше EVS

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Абе Turturelo ти ни побърка бе
Чувствам се като овчица в стадото от BMW ентусиасти на което ти си пъдар

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Мисля че като вкараш ключа в контакта и като дадеш на контакт и след това като задържиш натиснато копчето на ключа се прави нещо от сорта на селф-чек или подобно

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."