Позволявате ли друг да ви кара колата?
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
мене пък ме кефи да я давам на добрите ми приятели да я карат в мое присъствие и само се чува когато слязат от нея "това маи не е дизел, ама тя върви повече от бензинова кола, не ми харесваше ама като я покарах нещо много ми хареса" когато ти говорят за колата че била тясна и т.н. и след 5 минути возия да си променят мнението на това му се вика душевна Ч...Я

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
e87 120d написа:Nasti написа:Мразя да карам чужди коли и да ми карат колите...
Да ама ти хареса как ускорява моя дизеляк
Да ама само като си с мен в колата

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Eli написа:CheGevara написа:давам я .... стига да може да я плати ... и след като е взел разрешение от жената![]()
![]()
Това за жената много ме накефи. Ние жените май сме по-серт и можем да отказваме. Само така
ще се сетиш ти

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
малко безмислен този пост щото няма единно мнение...например баща ми когато ми кара колата тогава мога да заспя спокойно щото повече от 130 не вдига на магистрала и в града 40...даже ми става нервно понякога защото някой булеварди имат ограничение 90 ама карай...най много ме дразни че взима завойте сякаш кара камиона с още едно 12-метрово ремарке отзад...
да ама не мога да му държа сметка щото все пак има към 7-8.000.000 км трудов стаж на гърба си пък аз с тия 200.000 къде съм тръгнал
Малко оффтопик: помня пътувахме с един влекач Волво Ф12 без ремарке и всички горе-долу знаят че когато условията са идеални няма никакви проблеми ама ако вали из ведро тогава е все едно управляваш Е30 пикап дето задницата ти тежи 300 кила и останалото тегло е на предния мост...и да имаш и двоени колела отзад...помня пътувахме с около 90 и в един завой влекача така поднесе задния мост
и викам край и баща ми с леки поправяния го удържа и влязохме в 200метров завой с дрифт така да се каже...е от тогава баща ми е моя герой в шофирането...тогава си псувах късмета защо да нямам една видеокамера...край на оффтопика
Колата може да стане повод да се скарат приятели и гаджета защото каквото и да направим колата ни е нашата любимка...гаджето може да те изневери,приятел може да те предаде ама количката никога...поне не моята..Колко пъти съм написал ,както и Ати, хващаше ме ей така палех колата и отпрашвах нанякъде с бакграунд музика например Найтуиш или Борн 2 рейз хелл
БМВ и притежател = Една култова връзка ...това ти е тайната любовница дето я криеш в гаража и когато всичките заспят...БРРУУУУУМММ! Ахам...Леко се улях!:)

Малко оффтопик: помня пътувахме с един влекач Волво Ф12 без ремарке и всички горе-долу знаят че когато условията са идеални няма никакви проблеми ама ако вали из ведро тогава е все едно управляваш Е30 пикап дето задницата ти тежи 300 кила и останалото тегло е на предния мост...и да имаш и двоени колела отзад...помня пътувахме с около 90 и в един завой влекача така поднесе задния мост

Колата може да стане повод да се скарат приятели и гаджета защото каквото и да направим колата ни е нашата любимка...гаджето може да те изневери,приятел може да те предаде ама количката никога...поне не моята..Колко пъти съм написал ,както и Ати, хващаше ме ей така палех колата и отпрашвах нанякъде с бакграунд музика например Найтуиш или Борн 2 рейз хелл

БМВ и притежател = Една култова връзка ...това ти е тайната любовница дето я криеш в гаража и когато всичките заспят...БРРУУУУУМММ! Ахам...Леко се улях!:)

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
ами боли ме сърцето когато трябва да си дам колата! Така де- тя се води по документи на бащата, ама аз я карам и даже на него не искам да я дам! Ама кво да се прави- като си зема собсвена никой няма да ми я пипне 

63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5