Какво БМВ карате и защо избрахте този модел?
Модератор: Общи модератори
Е36м51
Аз от скоро може би година и половина съм фен на БМВ никога преди това за разлика от вас. Мечтата ми е биола винаги да карам 6 цилиндров дизел, така обицам да ми мърмори като спра на сфетофара.
Е36 за мен е революционния модел на марката Елегантен ,спортен,агресивен , съвременен ,красив и не напоследно място удобен Направен само за каране и за нищо друго. Така се формира моето мнение за тази кола.Сега още се чудя как съм живял без нея

Е36 за мен е революционния модел на марката Елегантен ,спортен,агресивен , съвременен ,красив и не напоследно място удобен Направен само за каране и за нищо друго. Така се формира моето мнение за тази кола.Сега още се чудя как съм живял без нея

- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
Е34 М20 - невероятен двигател, изключително надежден:
въпреки че е на 260к км и почти 17 години:
100% компресия и на 6те цилиндъра, 10/100 смесен разход, 210 когато и кажеш
, е не е за състезания но ще го преживея
въпреки че е на 260к км и почти 17 години:
100% компресия и на 6те цилиндъра, 10/100 смесен разход, 210 когато и кажеш

Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
баща ми си взе 518и защото му трябваше голяма и икономична кола за градско(все пак е по добре от пасат),а и на дулго си върви перфектно 205 лепи,а също така разхода е много добър МАХ 10,5 градско.
АБЕ БМВ СИ Е БМВ
А И Е34 е класика
ICH LIEBE E34
АБЕ БМВ СИ Е БМВ
А И Е34 е класика
ICH LIEBE E34
Последна промяна Bavarishe на 15 Фев 2005, 15:01, променена общо 1 път
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Kupih si e36 za6toto mnogo me kefi a i vinagi sam iskal da karam takava.Iskah cupe ama ne namerih dobro i si vzeh compact
Niki Lauda
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Много ясно , че Е30 !
Не , че не ме кефят други модели на БМВ , но това ми е по възможностите засега..
И изобщо не съжалявам за избора си , дори като зареждам
А го избрах защото страшно много ме кефи на външен вид , а в последствие усетих и огромната разлика да караш Е30 вместо една не-лоша по принцип и много по-нова кола като да кажем Голф3 или нещо от сорта
и м/у другото почти не обръщах внимание на бмв-тата преди да се зарибя по форума, ма аз съм бил малък друго ми е било на акъла

Не , че не ме кефят други модели на БМВ , но това ми е по възможностите засега..
И изобщо не съжалявам за избора си , дори като зареждам

А го избрах защото страшно много ме кефи на външен вид , а в последствие усетих и огромната разлика да караш Е30 вместо една не-лоша по принцип и много по-нова кола като да кажем Голф3 или нещо от сорта

и м/у другото почти не обръщах внимание на бмв-тата преди да се зарибя по форума, ма аз съм бил малък друго ми е било на акъла

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Penchev написа:исках комби и 320 ис... и понеже няма комби ис-ка
Дилян Пенчев
преди около месец в една автокъща видяхме с Бърнър40 една 320ис туринг ! продавача каза че била уникална и имало произведени 1300 и няколко си бройки... може и да е лъгал но факт - Е30 туринг с 4 цилиндров мотор с надпис "m power" на него.... С14Б20 май се водеше? на външен вид беше невероятно запазена... толкова невероятно че сигурно е пребоядисвана

но като чух цената 11 000лв. и ме хвана срам да питам повече

- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
naskoksan-Въпроса е не какво БМВ карате-съществения въпрос е защо избрахте този модел пред останалите(горе долу на същите години и праи)модели!Ма нема койда чете сичко.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки

Vasilen написа:E34 RULZ
Като бледен юноша я видях за първи път и полудях !
Преди 35 години произвеждали ли са го този модел

- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Е-30 323и щото е намръщено,щото реве кат мечка,щото няма друга такава......................... 

Опитаи смъртта но не умираи
- Kosturo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Renalt Clio,MB 220 CDI,Fiesta RS Ti
- Мечтае да кара: Карал сам я вече MB S65AMG!
е28
аз карам едно е28 525и с раздувки защото ми хареса!мотора е от е34! а имам и алфа 164 турбо със вс.екстри но смятам да взема лятото 735 е32
http://www.youtube.com/watch?v=KUwQ7xQbCbQ
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб http://www.youtube.com/watch?v=AtJIAb6q7FE
http://www.youtube.com/watch?v=fa5iGPWGBMY

Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб http://www.youtube.com/watch?v=AtJIAb6q7FE
http://www.youtube.com/watch?v=fa5iGPWGBMY