Вече няма да има “неуловими” нарушители по магистралите
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
aero написа:явно много са им неизгодни за по магистралатаднес едната 330-ка седеше на телевизионната кула под дебелата сянка
Вярно е... и аз видях една от 330-ките в София... ква магистрална Полиция, кви 5лв... някой софийски кисел шеф си ги е поискал да се вози...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Абсолютно...Leon написа:Единствения проблем в тази иначе хубава новина е,че тези автомобили НИКОГА няма да се ползват по предназначение! Ще отидат при някой с пагони средно ниво да се вози от едно РПУ до друго и ще стоят отпред и отзад на делегациите. Както стана с доста други "супер" автомобили, които полицията тръбеше, че ще гонят престъпници (Ауди ТТ, Поршета, СЛ Мерц, Ц320 АМГ и т.н.). Едни шапкари си правят кефа, който ние плащаме с нулева ефективност. А по магистралите полицаите с 1.4 астра само гледат как ги подминават и си го изкарват на тези, дето спираме...
Едното вече няколко пъти го виждам на Раковска,малко след кръстовището с Гурко..

П.П. Далеч съм от мисълта ,че редовият полицай е в основата на проблема,АДСКИ гадно ми стана като четох за починалия полицай от Своге

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Колите са подарък все пак. Колкото и части да купуват за тях, едва ли ще излезе по-скъпо от купуването дори на една Астра.
И като си писал жалба та к'во, цял Пловдив полицаите са ти криви, а? Аз пък същото мога да кажа за тези в София от личен опит. Тва, че си попаднал на кофти човек още нищо не значи. Всяко стадо си има черните овце и това важи за всички градове. И не всички бездействат и стоят за вашите 30-40-50лв! А това в какво състояние са им колите не зависи от тях персонално, нали се сещаш?

Е.Димитров написа:PeReZ написа:Аз не разбирам какво сте се размрънкали, подарили са им (даже по-скоро подарили са НИ) 2 чисто нови БМВ-та, къде точно е проблема в този случай, че има толкова негативни, тъпи, детски и псевдо-рейсърски коментари в стил бързи и яростни 3 ?
Проблема е следният:
Ако ти си милиционер от Пловдив ,на вас не трябва и колела да ви подаряват,писал съм жалба срешу вас(милицията и по-специално кат) за неадекватно държание и брутално отношение,естествено че няма никакво развитие,освен това милицията е винаги в нарушение,нито имат стикери за преглед,нито винетки,нито карат с колани,нито спазват правила за движение като скорост в населено място,нито помагат с каквото и да е било,нито са учтиви и културни,често на колите имат изгорели фарове,неугледни(мръсни),излизайки на улицата ,само гледат некой лев да вземат.Това е Българската милиция,отбор пропаднали типове които се държат като господари,какво уважение да имам към вас като сте най-изпадналите типове,и заплатите ви не са виновни,постоянно мрънкате за какво ли не.
И като си писал жалба та к'во, цял Пловдив полицаите са ти криви, а? Аз пък същото мога да кажа за тези в София от личен опит. Тва, че си попаднал на кофти човек още нищо не значи. Всяко стадо си има черните овце и това важи за всички градове. И не всички бездействат и стоят за вашите 30-40-50лв! А това в какво състояние са им колите не зависи от тях персонално, нали се сещаш?
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Абе не разбрахте ли че държавниците мислят как да завъртят колелото от бюджета камо ли да мислят за гражданите на България?!
Хайде честито на новите придобивки и остава да видим какъв ще бъде резултата!
Хайде честито на новите придобивки и остава да видим какъв ще бъде резултата!

Е.Димитров написа:Проблема е следният:
Ако ти си милиционер от Пловдив ,на вас не трябва и колела да ви подаряват,писал съм жалба срешу вас(милицията и по-специално кат) за неадекватно държание и брутално отношение,естествено че няма никакво развитие,освен това милицията е винаги в нарушение,нито имат стикери за преглед,нито винетки,нито карат с колани,нито спазват правила за движение като скорост в населено място,нито помагат с каквото и да е било,нито са учтиви и културни,често на колите имат изгорели фарове,неугледни(мръсни),излизайки на улицата ,само гледат некой лев да вземат.Това е Българската милиция,отбор пропаднали типове които се държат като господари,какво уважение да имам към вас като сте най-изпадналите типове,и заплатите ви не са виновни,постоянно мрънкате за какво ли не.

В България разликата между полицая и обикновенния престъпник е униформата!
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Честно казано доста често, дори всеки ден виждам едната Тройка да седи на Раковска, а не по магистралите
такаче..............

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
gregorian написа:Като минеш покрай тях с 220-230км/ч тия ченгета докато приберат радара и др глупости и се наканят да тругнат вече ще си 5-10км напред нека те гонят колкото си искат
Ти ли караш с 220-230 бе брато, браво. "Тъпите" полицаи няма за какво да си прибират радара, често имат и камерка с него и познай, излязъл си в профил и в анфас. За ко да те гонят ми кажи? Вместо да седнете и да си карате колите по правилата и да се радвате, че се правят някакви опити да се озаптят разните диванета по пътищата, вие само едни подигравки и обиди. Ай по полека. Или пък много от вас, да не кажа всички, са част от въпросните диванета, нямащи елементарни уважения към правилата за движение в РБ. Аз пък приветствам всеки неподкупен полицай, всеки, който има смелостта да спира разни скъпи самолети и да ги шамаросва с актове. И големите и малките нарушители. Мислите че ги обичам ли, останаха ми 4 точки, стоях един месец без книжка и наистина не си карах колата и съм платил над 600 лв. грешни пари на държавата. Един лев не съм дал на полицай, защото не са ми виновни те. Кога ще се научите, че силната полиция е от полза за нас и за всички и те ще са ни винаги врагове ли? Подкупни били, кой ги направи, кой ви бърка насила в джоба? Не е луд тоя дето яде баницата, ами тоя дето му я дава. Ко да кажем за полицаите дето наистина си вършат работата, но отгоре ги натискат? Истинските престъпници са и в полицията и навсякъде. Престъпници сме и ние с вас, защото всеки ден нарушаваме правилата за движение по пътищата и играем на криеница с полицията. Истински губещите обаче сме ние.
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Абе много сте интересни бе ,всеки вика полицаите били коромпирани и т.н Ами като сте толкова отворени защо им давате пари? Понесете си съответните последствия като сте пичове ,нека да ви земат книжката за поне 6 месеца да ви дойде акъла ! Ама вие знаете само като ви спрат и работата стане дебела заучената реплика "Ако може да оправим нещо..... " и си сядате в колата с подвита опашка.После сте много "отворени" на приказки като седните пред пц-то.Това е Българина...... само знае да реве 

- Chimerasv
- кандидат ентусиаст
-
като си се прецакал...
като те гепят .. отнасяш го .. като си поискат даваш им за да не отнасяш повече
логиката е желязна
ако някой спомене сива икономика .. нали тея пари дето им ги даваш на тях пак отиват в хранителния магазин, а тея дето уж държавата прибира...кой знае на къде хващата пътя
логиката е желязна
ако някой спомене сива икономика .. нали тея пари дето им ги даваш на тях пак отиват в хранителния магазин, а тея дето уж държавата прибира...кой знае на къде хващата пътя

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Elesar74 написа:gregorian написа:Като минеш покрай тях с 220-230км/ч тия ченгета докато приберат радара и др глупости и се наканят да тругнат вече ще си 5-10км напред нека те гонят колкото си искат
Ти ли караш с 220-230 бе брато, браво. "Тъпите" полицаи няма за какво да си прибират радара, често имат и камерка с него и познай, излязъл си в профил и в анфас. За ко да те гонят ми кажи? Вместо да седнете и да си карате колите по правилата и да се радвате, че се правят някакви опити да се озаптят разните диванета по пътищата, вие само едни подигравки и обиди. Ай по полека. Или пък много от вас, да не кажа всички, са част от въпросните диванета, нямащи елементарни уважения към правилата за движение в РБ. Аз пък приветствам всеки неподкупен полицай, всеки, който има смелостта да спира разни скъпи самолети и да ги шамаросва с актове. И големите и малките нарушители. Мислите че ги обичам ли, останаха ми 4 точки, стоях един месец без книжка и наистина не си карах колата и съм платил над 600 лв. грешни пари на държавата. Един лев не съм дал на полицай, защото не са ми виновни те. Кога ще се научите, че силната полиция е от полза за нас и за всички и те ще са ни винаги врагове ли? Подкупни били, кой ги направи, кой ви бърка насила в джоба? Не е луд тоя дето яде баницата, ами тоя дето му я дава. Ко да кажем за полицаите дето наистина си вършат работата, но отгоре ги натискат? Истинските престъпници са и в полицията и навсякъде. Престъпници сме и ние с вас, защото всеки ден нарушаваме правилата за движение по пътищата и играем на криеница с полицията. Истински губещите обаче сме ние.

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Mollov написа:aero написа:явно много са им неизгодни за по магистралатаднес едната 330-ка седеше на телевизионната кула под дебелата сянка
Вярно е... и аз видях една от 330-ките в София... ква магистрална Полиция, кви 5лв... някой софийски кисел шеф си ги е поискал да се вози...
И парламента пазят доста често , а оня ден националния отбор ескортираха към герена

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5