Вече няма да има “неуловими” нарушители по магистралите

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 12 Авг 2009, 17:42

явно много са им неизгодни за по магистралата Изображение днес едната 330-ка седеше на телевизионната кула под дебелата сянка Изображение
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gregorian » 18 Авг 2009, 14:59

Като минеш покрай тях с 220-230км/ч тия ченгета докато приберат радара и др глупости и се наканят да тругнат вече ще си 5-10км напред нека те гонят колкото си искат :D
По-добре най-бавното BMW,отколкото най-бързият Golf

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Авг 2009, 15:10

aero написа:явно много са им неизгодни за по магистралата Изображение днес едната 330-ка седеше на телевизионната кула под дебелата сянка Изображение

Вярно е... и аз видях една от 330-ките в София... ква магистрална Полиция, кви 5лв... някой софийски кисел шеф си ги е поискал да се вози...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Авг 2009, 16:07

Leon написа:Единствения проблем в тази иначе хубава новина е,че тези автомобили НИКОГА няма да се ползват по предназначение! Ще отидат при някой с пагони средно ниво да се вози от едно РПУ до друго и ще стоят отпред и отзад на делегациите. Както стана с доста други "супер" автомобили, които полицията тръбеше, че ще гонят престъпници (Ауди ТТ, Поршета, СЛ Мерц, Ц320 АМГ и т.н.). Едни шапкари си правят кефа, който ние плащаме с нулева ефективност. А по магистралите полицаите с 1.4 астра само гледат как ги подминават и си го изкарват на тези, дето спираме...
Абсолютно...
Едното вече няколко пъти го виждам на Раковска,малко след кръстовището с Гурко.. :roll:

П.П. Далеч съм от мисълта ,че редовият полицай е в основата на проблема,АДСКИ гадно ми стана като четох за починалия полицай от Своге :bcry: :| :cry: -награждаван няколко пъти,оставя и семейство.. :| ... Рибата се вмирисва откъм главата..Сега май има някакъв лъч светлина в тунела..дано не е от идващ влак.. :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 19 Авг 2009, 10:57

Колите са подарък все пак. Колкото и части да купуват за тях, едва ли ще излезе по-скъпо от купуването дори на една Астра. ;)

Е.Димитров написа:
PeReZ написа:Аз не разбирам какво сте се размрънкали, подарили са им (даже по-скоро подарили са НИ) 2 чисто нови БМВ-та, къде точно е проблема в този случай, че има толкова негативни, тъпи, детски и псевдо-рейсърски коментари в стил бързи и яростни 3 ?

Проблема е следният:
Ако ти си милиционер от Пловдив ,на вас не трябва и колела да ви подаряват,писал съм жалба срешу вас(милицията и по-специално кат) за неадекватно държание и брутално отношение,естествено че няма никакво развитие,освен това милицията е винаги в нарушение,нито имат стикери за преглед,нито винетки,нито карат с колани,нито спазват правила за движение като скорост в населено място,нито помагат с каквото и да е било,нито са учтиви и културни,често на колите имат изгорели фарове,неугледни(мръсни),излизайки на улицата ,само гледат некой лев да вземат.Това е Българската милиция,отбор пропаднали типове които се държат като господари,какво уважение да имам към вас като сте най-изпадналите типове,и заплатите ви не са виновни,постоянно мрънкате за какво ли не.

И като си писал жалба та к'во, цял Пловдив полицаите са ти криви, а? Аз пък същото мога да кажа за тези в София от личен опит. Тва, че си попаднал на кофти човек още нищо не значи. Всяко стадо си има черните овце и това важи за всички градове. И не всички бездействат и стоят за вашите 30-40-50лв! А това в какво състояние са им колите не зависи от тях персонално, нали се сещаш?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 19 Авг 2009, 11:18

Абе не разбрахте ли че държавниците мислят как да завъртят колелото от бюджета камо ли да мислят за гражданите на България?!
Хайде честито на новите придобивки и остава да видим какъв ще бъде резултата! ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 19 Авг 2009, 11:34

Тези автомобили са подарък, защо всички очаквате че трябва да има някакъв специален резултат от тези подаръци.
Всичко си остава абсолютно същото, просто ще има 2 красиви БМВ-та с надписи ПОЛИЦИЯ, това е.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boost » 20 Авг 2009, 16:44

Е.Димитров написа:Проблема е следният:
Ако ти си милиционер от Пловдив ,на вас не трябва и колела да ви подаряват,писал съм жалба срешу вас(милицията и по-специално кат) за неадекватно държание и брутално отношение,естествено че няма никакво развитие,освен това милицията е винаги в нарушение,нито имат стикери за преглед,нито винетки,нито карат с колани,нито спазват правила за движение като скорост в населено място,нито помагат с каквото и да е било,нито са учтиви и културни,често на колите имат изгорели фарове,неугледни(мръсни),излизайки на улицата ,само гледат некой лев да вземат.Това е Българската милиция,отбор пропаднали типове които се държат като господари,какво уважение да имам към вас като сте най-изпадналите типове,и заплатите ви не са виновни,постоянно мрънкате за какво ли не.

:clap:
В България разликата между полицая и обикновенния престъпник е униформата!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 25 Авг 2009, 15:34

Честно казано доста често, дори всеки ден виждам едната Тройка да седи на Раковска, а не по магистралите :D такаче..............

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 26 Авг 2009, 15:14

gregorian написа:Като минеш покрай тях с 220-230км/ч тия ченгета докато приберат радара и др глупости и се наканят да тругнат вече ще си 5-10км напред нека те гонят колкото си искат :D

Ти ли караш с 220-230 бе брато, браво. "Тъпите" полицаи няма за какво да си прибират радара, често имат и камерка с него и познай, излязъл си в профил и в анфас. За ко да те гонят ми кажи? Вместо да седнете и да си карате колите по правилата и да се радвате, че се правят някакви опити да се озаптят разните диванета по пътищата, вие само едни подигравки и обиди. Ай по полека. Или пък много от вас, да не кажа всички, са част от въпросните диванета, нямащи елементарни уважения към правилата за движение в РБ. Аз пък приветствам всеки неподкупен полицай, всеки, който има смелостта да спира разни скъпи самолети и да ги шамаросва с актове. И големите и малките нарушители. Мислите че ги обичам ли, останаха ми 4 точки, стоях един месец без книжка и наистина не си карах колата и съм платил над 600 лв. грешни пари на държавата. Един лев не съм дал на полицай, защото не са ми виновни те. Кога ще се научите, че силната полиция е от полза за нас и за всички и те ще са ни винаги врагове ли? Подкупни били, кой ги направи, кой ви бърка насила в джоба? Не е луд тоя дето яде баницата, ами тоя дето му я дава. Ко да кажем за полицаите дето наистина си вършат работата, но отгоре ги натискат? Истинските престъпници са и в полицията и навсякъде. Престъпници сме и ние с вас, защото всеки ден нарушаваме правилата за движение по пътищата и играем на криеница с полицията. Истински губещите обаче сме ние.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 28 Авг 2009, 10:51

Абе много сте интересни бе ,всеки вика полицаите били коромпирани и т.н Ами като сте толкова отворени защо им давате пари? Понесете си съответните последствия като сте пичове ,нека да ви земат книжката за поне 6 месеца да ви дойде акъла ! Ама вие знаете само като ви спрат и работата стане дебела заучената реплика "Ако може да оправим нещо..... " и си сядате в колата с подвита опашка.После сте много "отворени" на приказки като седните пред пц-то.Това е Българина...... само знае да реве :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

като си се прецакал...

Мнение от Chimerasv » 05 Сеп 2009, 5:23

като те гепят .. отнасяш го .. като си поискат даваш им за да не отнасяш повече
логиката е желязна

ако някой спомене сива икономика .. нали тея пари дето им ги даваш на тях пак отиват в хранителния магазин, а тея дето уж държавата прибира...кой знае на къде хващата пътя ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 05 Сеп 2009, 21:40

тая 330ка всеки ден седи на ъгъла на яворов и драган цанков, спират за десния завой

кви магистрали, кви глупости, обикновенна патрулка :)
No bling at the Ring

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 05 Сеп 2009, 23:35

Elesar74 написа:
gregorian написа:Като минеш покрай тях с 220-230км/ч тия ченгета докато приберат радара и др глупости и се наканят да тругнат вече ще си 5-10км напред нека те гонят колкото си искат :D

Ти ли караш с 220-230 бе брато, браво. "Тъпите" полицаи няма за какво да си прибират радара, често имат и камерка с него и познай, излязъл си в профил и в анфас. За ко да те гонят ми кажи? Вместо да седнете и да си карате колите по правилата и да се радвате, че се правят някакви опити да се озаптят разните диванета по пътищата, вие само едни подигравки и обиди. Ай по полека. Или пък много от вас, да не кажа всички, са част от въпросните диванета, нямащи елементарни уважения към правилата за движение в РБ. Аз пък приветствам всеки неподкупен полицай, всеки, който има смелостта да спира разни скъпи самолети и да ги шамаросва с актове. И големите и малките нарушители. Мислите че ги обичам ли, останаха ми 4 точки, стоях един месец без книжка и наистина не си карах колата и съм платил над 600 лв. грешни пари на държавата. Един лев не съм дал на полицай, защото не са ми виновни те. Кога ще се научите, че силната полиция е от полза за нас и за всички и те ще са ни винаги врагове ли? Подкупни били, кой ги направи, кой ви бърка насила в джоба? Не е луд тоя дето яде баницата, ами тоя дето му я дава. Ко да кажем за полицаите дето наистина си вършат работата, но отгоре ги натискат? Истинските престъпници са и в полицията и навсякъде. Престъпници сме и ние с вас, защото всеки ден нарушаваме правилата за движение по пътищата и играем на криеница с полицията. Истински губещите обаче сме ние.
:bowdown:

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 05 Сеп 2009, 23:38

Mollov написа:
aero написа:явно много са им неизгодни за по магистралата Изображение днес едната 330-ка седеше на телевизионната кула под дебелата сянка Изображение

Вярно е... и аз видях една от 330-ките в София... ква магистрална Полиция, кви 5лв... някой софийски кисел шеф си ги е поискал да се вози...

И парламента пазят доста често , а оня ден националния отбор ескортираха към герена :mhihi:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум