за винетките

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 01 Мар 2005, 19:19

fortune написа:Никъде по първата или втората част на винетката не се споменава номера на автомобила :roll: Това мнение се отнася за "отка4ена" :)

Да е споменато някъде за (ДК) номера на автомобила :?: :?: :?: Ставаше дума за серийният или поредният (к'вото е там) номер на самата винетка. Като взимах моята винетка изрично питах и ми казаха че е нужно да се носят 2-те части, но не са споменавали за носене и на вносната бележка. Ако ще трябва и тя да се носи нека някой запознат да каже точно как е положението :arrow: Да носим или да Не носим бележките
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 01 Мар 2005, 19:42

pAbLo написа:А кво ако не си нося вносната бележка :?:
Винетката ми е менте ли :?:
Отрязъка отдолу и тва е :!:
Мойта бележка като е за 3 винетки на кой да я дам да я носи :?:
Аз или другите двама :mhihi:

Момчетооооо, споко бе,
Аз казах, че не съм 100% сигурен, обаче на нас ни дадоха две отделни бележки за двете винетки (и тоя от митницата ни каза да си ги пазим и носим в колата).
И още нещо, може и да са го мислили, че трябва да се носи, а сега да са се отказали. Знам ли вече ко става в таз държавица. :dunno:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 01 Мар 2005, 19:52

НЕ трябва ли да се пазат при евентуално счупено стъкло или нещо от сорта, за да може да си изкараш пак без да плащаш, като удостовериш че си платил веднъж ? :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 01 Мар 2005, 20:15

GIORCETO написа:НЕ трябва ли да се пазат при евентуално счупено стъкло или нещо от сорта, за да може да си изкараш пак без да плащаш, като удостовериш че си платил веднъж ? :)

Да, за такива случаи се пази :arrow: ако се наложи ти се издава нова без да плащаш. Но все още никой не казва категорично дали касовата или вносната бележка трябва да се носи с документите на колата...
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 01 Мар 2005, 20:18

otka4ena написа:
GIORCETO написа:НЕ трябва ли да се пазат при евентуално счупено стъкло или нещо от сорта, за да може да си изкараш пак без да плащаш, като удостовериш че си платил веднъж ? :)

Да, за такива случаи се пази :arrow: ако се наложи ти се издава нова без да плащаш. Но все още никой не казва категорично дали касовата или вносната бележка трябва да се носи с документите на колата...

Мдаааа, нокой не говори конкретно по темата, все се отлонява ту в едната, ту в другата посока. :evil:

Предишна

Назад към Основен Форум