за винетките
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
fortune написа:Никъде по първата или втората част на винетката не се споменава номера на автомобилаТова мнение се отнася за "отка4ена"
Да е споменато някъде за (ДК) номера на автомобила

BMW & RAMMSTEIN RULES

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
pAbLo написа:А кво ако не си нося вносната бележка![]()
Винетката ми е менте ли![]()
Отрязъка отдолу и тва е![]()
Мойта бележка като е за 3 винетки на кой да я дам да я носи![]()
Аз или другите двама
Момчетооооо, споко бе,
Аз казах, че не съм 100% сигурен, обаче на нас ни дадоха две отделни бележки за двете винетки (и тоя от митницата ни каза да си ги пазим и носим в колата).
И още нещо, може и да са го мислили, че трябва да се носи, а сега да са се отказали. Знам ли вече ко става в таз държавица.

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
НЕ трябва ли да се пазат при евентуално счупено стъкло или нещо от сорта, за да може да си изкараш пак без да плащаш, като удостовериш че си платил веднъж ? 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
GIORCETO написа:НЕ трябва ли да се пазат при евентуално счупено стъкло или нещо от сорта, за да може да си изкараш пак без да плащаш, като удостовериш че си платил веднъж ?
Да, за такива случаи се пази

BMW & RAMMSTEIN RULES

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
otka4ena написа:GIORCETO написа:НЕ трябва ли да се пазат при евентуално счупено стъкло или нещо от сорта, за да може да си изкараш пак без да плащаш, като удостовериш че си платил веднъж ?
Да, за такива случаи се пазиако се наложи ти се издава нова без да плащаш. Но все още никой не казва категорично дали касовата или вносната бележка трябва да се носи с документите на колата...
Мдаааа, нокой не говори конкретно по темата, все се отлонява ту в едната, ту в другата посока.

50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4