Преди Женева: Разкриха BMW 5 Series Gran Turismo
Модератор: Общи модератори
- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
Аз нещо не мога да схвана предназначението на тази кола. Искаш път - 5. Искаш балкан - X5. Искаш високо в града - X6. Жена си - X3. А тва за какво е?
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Ща го видим това нещо, ни риби, ни рак, но мисля ще има успех, толкова много хора копнеят да се отличават от тълпата!
Става колега, особено последното поколение Xdrive си драпа доста сносно и в калта, небива да търсим сравнение с Дифендър, но и малко хора биха метнали толкова скъп автомобил в пустошта!
eraziel написа:За къ'в балкан с Х5 си говориме, че не мога се сетя ...

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D

Колегата eraziel ако е карал Х5 или която и да е друга с Xdrive, ще си промени мнението. Много добро поведение - пробвай и пак пиши.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Venkata написа::yes:
Колегата eraziel ако е карал Х5 или която и да е друга с Xdrive, ще си промени мнението. Много добро поведение - пробвай и пак пиши.
Не съм карал, но колкото и да го карам, може би бих бил приятно изненадан, но като цяло паркетен джип в калта си е фарс според мене

Лично мнение

In Ban We Trust!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Енцо написа:Аз нещо не мога да схвана предназначението на тази кола. Искаш път - 5. Искаш балкан - X5. Искаш високо в града - X6. Жена си - X3. А тва за какво е?
Мноооого, ама много си се объркал. Х5 по нищо не отстъпва на 5цатаа при пътуване извънградско, комфорта е на доста по-високо ниво (базовото оборудване на Х5 е високо, а като се сетя кви изглозгани 5ци има...)
Възможностите на Х6 не се разкрива в града, бъди сигурен. Още повече с това "жувотно" е една идея по-трудно в тесните улички от колкото с Х3.
eraziel написа:За къ'в балкан с Х5 си говориме, че не мога се сетя ...
Абсолютно съм съгласен с теб колега.
Те и собствениците на Е53/Е70 пишат във форума , че офф-роуд възможностите на Хиксовете са дооооооста скромни.
Не разбирайте, че Х-драйва не е добър (даже много), но не може да компенсира законите на физиката и старите офф-роуд машини (то нито един модерен СУВ не може).
Дано ПАСа си намери своята ниша, което силно ме съмнява след мега неуспеха в подобния клас на АллРоадКуатрото на Ауди

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
Ами аз не знам някой, който ще исипе един човал пари за Х5 или Х6 и ще го използва за офроуд джип. Х серията на БМВ е създадена за лукс и комфорт с висока проходимост, а не да се катериш по джандемите.
Последна промяна Venkata на 18 Фев 2009, 13:14, променена общо 1 път
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Penchev написа:УжасДобре де ,кога ще има една отделна гама леки автомобили
АВТОМОБИЛИ със спортното излъчване както досега а всичките микробуси
като този и онова нещо Х6 да са в друг отделен каталог , та даже ако решат да си направят една друга марка и да им свалят бъбреците и емблемите ,така ще е най-добре
![]()
![]()
![]()
Абе направо да минат на SUV-ове във всички класове ,които да са с ограничение на скороста от 200 км/ч , да ги направят по-височки за да виждат по-далеч напред леличките и чичковците, които излизат от "чаровната вързраст" и навлизат в последния и най-тежък етап от живота си ,така и така Те май носят мангизите и тласкат търговията към този небивал стадииКойто възразява да си търси по-стар модел с който да се забавлява
![]()
Виж гамата на Мерцедес - до преди 5-6 години беше два пъти по-голяма от на БМВ (и все още е по-голяма) но никой не викаше - тва ГЛ не е Мерцедес![]()
Георги Пенчев
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
kriso85 написа: Дано ПАСа си намери своята ниша, което силно ме съмнява след мега неуспеха в подобния клас на АллРоадКуатрото на Ауди
allroad и той ми е непонятен, но поне изглежда по-смислен. а6 avant с по-голям клиренс. не опити да комбинираме седан с хетчбек ама да елиминираме неодстатъците заради, които толкова ги мразя. нямаш багажник (не ми излизайте с номера за падащите седалки, защо трябва да си разглобявам колата всеки път като искам да нося нещо

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
F10
Ето една снимка на новия петак:
http://www.autoblog.com/2009/02/17/f10-bmw-5-series-pokes-its-nose-out-on-web/
След като видяхме новата седмица, Z4 и пета серия GT, според мен, е доста вероятно и F10 да изглежда така.
http://www.autoblog.com/2009/02/17/f10-bmw-5-series-pokes-its-nose-out-on-web/
След като видяхме новата седмица, Z4 и пета серия GT, според мен, е доста вероятно и F10 да изглежда така.
acho.rs написа:Penchev написа:УжасДобре де ,кога ще има една отделна гама леки автомобили
АВТОМОБИЛИ със спортното излъчване както досега а всичките микробуси
като този и онова нещо Х6 да са в друг отделен каталог , та даже ако решат да си направят една друга марка и да им свалят бъбреците и емблемите ,така ще е най-добре
![]()
![]()
![]()
Абе направо да минат на SUV-ове във всички класове ,които да са с ограничение на скороста от 200 км/ч , да ги направят по-височки за да виждат по-далеч напред леличките и чичковците, които излизат от "чаровната вързраст" и навлизат в последния и най-тежък етап от живота си ,така и така Те май носят мангизите и тласкат търговията към този небивал стадииКойто възразява да си търси по-стар модел с който да се забавлява
![]()
Виж гамата на Мерцедес - до преди 5-6 години беше два пъти по-голяма от на БМВ (и все още е по-голяма) но никой не викаше - тва ГЛ не е Мерцедес![]()
Георги Пенчев
Еми взимайки предвид факта ,че Мерцедес правят бусове,автобуси и камиони ,ГЛ не е автомобил извън контекста на философията на марката, отделно,че Г-класа има сигурно от 25-30 години. Но за бмв е буквално недостойно да пласират такива безкрайно функционални и съответно безхарактерни возила като това PAS, нещо което е запазена марка на Тойота. В съвременното автомолиостроене има само един основополагащ фактор и той е "пазар", маркетинговите стратегии отдавна са изместили каквито и да било романтични възгледи върху автомобила като пройзведение на изкуството...ако в този форум има 1-2000 човека, които биха си купили и си купуват бмв-та за sheer driving experience,то бъдете сигурни, че има още 20 пъти по толкова хора ,които също си купуват нови бмв-та, но ако багажника на конкурентия мерцдес е малко по-голям, ще се позамислят...Това е положението ,няма да има повече автомобили като Ламборгини Миура, прекалено много пари се влагат в тази индустрия за да се поемат каквито и да било рискове.

But does a human form display to those who dwell in realms of day
[steeN] написа:kriso85 написа: Дано ПАСа си намери своята ниша, което силно ме съмнява след мега неуспеха в подобния клас на АллРоадКуатрото на Ауди
allroad и той ми е непонятен, но поне изглежда по-смислен. а6 avant с по-голям клиренс. не опити да комбинираме седан с хетчбек ама да елиминираме неодстатъците заради, които толкова ги мразя. нямаш багажник (не ми излизайте с номера за падащите седалки, защо трябва да си разглобявам колата всеки път като искам да нося нещо, зимата като отвориш багажника и умираш от студ после, ако носиш нещо в багажника все едно е при теб, заради завихрянето отзад задните стъкла стават мазало при най-малкия дъжд и не на последно място... доста ми е по-комфортно, че имам още 1 метър зона за смачкване ако някой ми се натресе отзад
Че то в клипчето си го казаха, че няма да ти е студено като отвориш багажника

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО